BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 130
- Like
- 34.314
- Πόντοι
- 27.636
Ξεχαστε την, τουλαχιστον για λιγο καιρο. Βρηκε χορηγο στην Αγ. Πετρουπολη και δεν προβλεπεται να κατηφορισει συντομα!
Κι εσύ που το γνωρίζεις;
Ξεχαστε την, τουλαχιστον για λιγο καιρο. Βρηκε χορηγο στην Αγ. Πετρουπολη και δεν προβλεπεται να κατηφορισει συντομα!
Εχει σημασια; Η ουσια ειναι οτι το ξερω και δυστυχως δεν θα την ξαναδουμε συντομα. Με διαφορα οτι καλυτερο περασε τα τελευταια χρονια απο την Αθηνα.Κι εσύ που το γνωρίζεις;
Εχει σημασια; Η ουσια ειναι οτι το ξερω και δυστυχως δεν θα την ξαναδουμε συντομα. Με διαφορα οτι καλυτερο περασε τα τελευταια χρονια απο την Αθηνα.
ποιά είναι η Μαρίνα?
η Μάσα?
Θέμα χρόνου ήταν να μην βρει κάποιο μεγάλο ψάρι, ιδιαίτερα στην Αγία Πετρούπολη με την GAZPROM και το λιμάνι. Την ζωή της κάνει, να είναι καλά η κοπέλα, έφερε πολλά χαμόγελα στην Αθήνα.Ξεχαστε την, τουλαχιστον για λιγο καιρο. Βρηκε χορηγο στην Αγ. Πετρουπολη και δεν προβλεπεται να κατηφορισει συντομα!
Θέμα χρόνου ήταν να μην βρει κάποιο μεγάλο ψάρι, ιδιαίτερα στην Αγία Πετρούπολη με την GAZPROM και το λιμάνι. Την ζωή της κάνει, να είναι καλά η κοπέλα, έφερε πολλά χαμόγελα στην Αθήνα.
Αυτή ήταν απίστευτο κορμίΕχει σημασια; Η ουσια ειναι οτι το ξερω και δυστυχως δεν θα την ξαναδουμε συντομα. Με διαφορα οτι καλυτερο περασε τα τελευταια χρονια απο την Αθηνα.
Έχει γραφτεί κριτική αν δεις το προφίλ τηςΓνωμες για Paris4 απο glamour?Μου'χει κολλησει το τελευταιο καιρο η συγκεκριμενη...
Γνωμες για Paris4 απο glamour?Μου'χει κολλησει το τελευταιο καιρο η συγκεκριμενη...
Γράφτηκε ότι μείωσε τα έξτρα τηςΤην είχα δει όταν ήταν στους απέναντι.
Τότε ήταν πολύ καλή περίπτωση, με πρωκτικό. Πειραχτήρι, με όλη τη καλή διάθεση να περάσεις καλά.
Τώρα δεν γνωρίζω πώς είναι. Δεν κάνει κάποια έξτρα που έκανε και για αυτό δεν επιχείρησα να την δω πάλι.
Έχει κριτικές όταν ήταν στο gdeΓνωμες για Paris4 απο glamour?Μου'χει κολλησει το τελευταιο καιρο η συγκεκριμενη...
Γλυκιά παρουσία, αλλά με χαλάνε τα τατουάζ. Ειδικά στην κοιλιά, παραπέμπει σε οίκο ανοχής και όχι συνοδό
Πολύ tattoo ρε φίλε ...Γλυκιά παρουσία, αλλά με χαλάνε τα τατουάζ. Ειδικά στην κοιλιά, παραπέμπει σε οίκο ανοχής και όχι συνοδό
Να μας φτιάξει κανένα μπορςΠολύ tattoo ρε φίλε ...
Ούτε στο master chef να ήταν
Πολύ tattoo ρε φίλε ...
Ούτε στο master chef να ήταν
Το θέμα δεν είναι τόσο το τατουάζ, επειδή η Σλάβα που λες και η Μαρίνα είχαν και αυτές, αλλά πιο πολύ το ίδιο το τατουάζ. Αυτό στην κοιλιά το έχω δει μόνο από κοπέλες σε οίκους ανοχής. Ενώ, αν είχε κανένα στο χέρι ή στο πόδι δεν θα ήταν θέμα.Ενώ η Slava6/Amina, δεν είχε πολύ tattoo, ε;
Και ξέρουμε πόσο τρελαμένο αματούρι ήταν, τουλάχιστον στο πρώτο της τουρ.
Η δερματοστοιξία δεν είναι κριτήριο για το αν γαμιέται καλά η όχι η κοπέλα . Για Slava συμφωνώ , την είδα 2 φορές , η μία καλύτερη από την άλλη .Ενώ η Slava6/Amina, δεν είχε πολύ tattoo, ε;
Και ξέρουμε πόσο τρελαμένο αματούρι ήταν, τουλάχιστον στο πρώτο της τουρ.
Η δερματοστοιξία δεν είναι κριτήριο για το αν γαμιέται καλά η όχι η κοπέλα .