Antonis78
Προμότορας
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2018
- Like
- 4.856
εγώ όνομα χρήστη δεν έδωσα πάντωςLOlaaaaaaaaaaaa !!!
εγώ όνομα χρήστη δεν έδωσα πάντωςLOlaaaaaaaaaaaa !!!
Το εδωσα εγω... Δεν αντεξα αλλο!εγώ όνομα χρήστη δεν έδωσα πάντως
όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό πάει το βουνό στον ΜωάμεθΜαλακιες λένε ότι σημασία έχει το ταξίδι .
Ο προορισμός έχει σημασία μόνο . Αν με ξανά ρωτήσουν τις ίδιες μαλακιες στον έλεγχο θα τους πω ότι ήρθα να πηδήξω κ θα φύγω απλά .
Επανεμφάνιση Sasha 6;
εμάς άκουσε και την γκρίνια μας για να φέρειστο τελος του χρονου ειχανε βαλτωσει λιγο χωρις να εχουν μεγαλη ανανεωση,αλλα με το που γκρινιαξαμε λιγο εσπευσαν να φερουνε λαο!
δε μετραμε κ μεις λιγο δηλαδη?εμάς άκουσε και την γκρίνια μας για να φέρει
Περισσότερο μετράει η κατάσταση ότι σε γιορτές και λίγο μετά δεν έρχονταιδε μετραμε κ μεις λιγο δηλαδη?
η λαοθαλασσα του μπου χαχα
καθόλου όμως....γραμμένους μας έχουν ..δε μετραμε κ μεις λιγο δηλαδη?
η λαοθαλασσα του μπου χαχα
Για όνομα του θεού μωρή...Προσεχώς
θα δουμε σιγουρα!Περισσότερο μετράει η κατάσταση ότι σε γιορτές και λίγο μετά δεν έρχονται
Από εδώ και πέρα κάτι ίσως δούμε
Εσυ επρεπε να συναντησεις την Monica - Maria ειχε ερθει θεσνικη με την φιλη της την αννα που ερχεται πιο συχνα και ειχα παθει πλακα. 1 τετοια στα 3 χρονια θα ελεγα εγω. Αλλα εγω μιλαω για θεσνικη εσεις στην αθηνα εχετε πιο συχνα κοπελες.Οι περισσότερες Σλάβες που έρχονται εδώ είναι β' και γ' κατηγορίας. Πολύ σπάνια θα έρθει κάτι καλό, α' κατηγορίας, το πολύ καλό το βλέπεις μια φορά το χρόνο, και πολύ λέω.
Το υπέρμουνο που συνδυάζει και υπηρεσίες επιπέδου, είναι πολύ σπάνιο.
Η Lola λατίνα δεν ήταν;
Εσυ επρεπε να συναντησεις την Monica - Maria ειχε ερθει θεσνικη με την φιλη της την αννα που ερχεται πιο συχνα και ειχα παθει πλακα. 1 τετοια στα 3 χρονια θα ελεγα εγω. Αλλα εγω μιλαω για θεσνικη εσεις στην αθηνα εχετε πιο συχνα κοπελες.
Δεν μπορω γιατι δεν κρατησα φωτος αλλα η κοπελα ηταν 10αρι και σε εμφανιση και σαν υπηρεσιες και σαν ανθρωπος.το εκανε εντελως απο αναγκη για λιγες μερες.μετα το ραντεβου μου ζητησε να παμε καπου για φαγητο και μας κοιτουσαν ολοι. Σαν να ειχα γκομενα την μαργκοτ ρομπι η την γκαλ γκαντοτ ενα πραμα.Αγαπητέ, γίνε πιο σαφής.
Δεν μπορω γιατι δεν κρατησα φωτος αλλα η κοπελα ηταν 10αρι και σε εμφανιση και σαν υπηρεσιες και σαν ανθρωπος.το εκανε εντελως απο αναγκη για λιγες μερες.μετα το ραντεβου μου ζητησε να παμε καπου για φαγητο και μας κοιτουσαν ολοι. Σαν να ειχα γκομενα την μαργκοτ ρομπι η την γκαλ γκαντοτ ενα πραμα.
Ε ναι δεν εχει νοημα. Τα σεβη μου. Την ντια παρολα αυτα εχεις μηπως αποψη? Ειμαι αναμεσα σε ντια και μαβι ΑΝ μπορουσα θα εκλεινα ντιντα αλλα ειναι φουλ.Εννοούσα να παραθέσεις εδώ τις καρτέλες τους και εάν είναι ακόμα ενεργές. Αν όχι, ή είναι σε άλλο γραφείο, δεν έχει νόημα να το συζητάμε.