Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.741
- Πόντοι
- 3.246
Κατι μου θυμιζει σιγουρα την εχουμε ξαναδει
Κατι μου θυμιζει σιγουρα την εχουμε ξαναδει
μετριοτητα ετσι κι αλλιωςΚατι μου θυμιζει σιγουρα την εχουμε ξαναδει
στόχος λοκαρίστηκε
Επανεμφάνιση ελπίζω να εφτιαξε λίγο τα στραβά δόντια που είχε ένα θέμα .Κατι μου θυμιζει σιγουρα την εχουμε ξαναδει
έχεις δει;Επανεμφάνιση ελπίζω να εφτιαξε λίγο τα στραβά δόντια που είχε ένα θέμα .
Και συ αντι να μας πεις σε κριτικες χρησιμες πληροφοριες για τις κοπελες και αν ειναι γαμιολες ,Για να καταλάβετε πόσο για τον πούτσο είσαστε οι 3-4 εμμονικοί εδώ μέσα αντί να σχολιάζετε για τα κορίτσια του Glamour σχολιάζετε για μένα και για κορίτσια που δεν έχουν καμία σχέση με το νήμα.
Η σαντρα κανει πλεον διεθνη καριερα σε κατι vixen k blackraw πως λεγετε, το οτι σαν εσκορτ ηταν για το πεος ειναι σιγουρο, αλλα σαν πορνοσταρ φαινεται οτι το παλευειπορνοστάρ είναι όταν γαμιέται κ με άλλους γκόμενους...όχι μόνο με το δικό της....
όπως κι η Ινακι...μόνο ο γκόμενός της την πηδάει....
στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτές απλά στην ουσία, βγάζουν τις προσωπικές τους στιγμές στη φόρα......δεν γυρίζουν τσόντες
απλά γαμιούνται με τον δικό τους μπροστά στην κάμερα.....
πορνοστάρ στην Ελλάδα ήταν μονο η Τίνα Σπάθη ...
γενικά στην ελλάδα η υπόθεση πόρνό είναι λίγο παρεξηγημένη..
πορνοστάρ στη χώρα μας δεν υπάρχουν με την στενή έννοια του όρου .....
πορνοσταρ της πλακας ειναι...Η σαντρα κανει πλεον διεθνη καριερα σε κατι vixen k blackraw πως λεγετε, το οτι σαν εσκορτ ηταν για το πεος ειναι σιγουρο, αλλα σαν πορνοσταρ φαινεται οτι το παλευει
Πόσες τσόντες με άλλους έχει κανει τι λες οτι μονο με τον γκομενο της γαμιεται? Εχει δουλεψει για blacked και blackedraw kai Vixen εξωτερικο με αραπαδες δυνατους.σαπάμάρουμε τώρα στο νήμα αλλά....
η κοπέλα που λέτε, δεν είναι πορνοστάρ....στην κάμερα πηδιέται μόνο με τον γκόμενό της....
όσον αφορά τη δουλειά, ούτε φιλιά στο στόμα έδινε, ούτε στο στόμα τα έπαιρνε, κ πίπα χωρίς καπότα με το ζόρι έπαιρνε.....
πολί μπλα μπλα και από τηγανήτα λίγα πράγματα.....
γενικά τα κορίτσια της δουλειάς που έχουν γκόμενο, καλύτερα να τα αποφεύγει κανείς ...
Κατ' εξακολούθηση, καλέ μου Tom...καλα αυτη την γκαβλα μονο ο μανδαρινος την πηρε την τελευταια φορα που μας επισκεφτηκε?
ειναι πολυ εγγυηση δηλαδη το κοριτσι!Κατ' εξακολούθηση, καλέ μου Tom...
Βίκυ Σολ μήπως;Δλδ αν δεν λεμε πορνοσταρ την Σαντρα που εχει δουλεψει σε τοπ brand του εξωτερικου ποια θα λεμε?
καλα αυτη την γκαβλα μονο ο μανδαρινος την πηρε την τελευταια φορα που μας επισκεφτηκε?
γιατι καλε?Εγώ δε θα πήγαινα
γιατι καλε?
για να λεει ο μανδαρινος οτι αξιζει το κοριτσι εγω τον πιστευω ...Προτιμώ να τα κάψω αλλού!