TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 41
- Like
- 21.722
- Πόντοι
- 18.496
μωρε ας πεσει χαρτζιλικι βιζιτα κ εγω θα γλειψο-γαμησω μια χαρα,μην με εχεις εγνοιαγαμησάκι σίγουρα;
εγώ διαβάζω άλλα για εσένα
μωρε ας πεσει χαρτζιλικι βιζιτα κ εγω θα γλειψο-γαμησω μια χαρα,μην με εχεις εγνοιαγαμησάκι σίγουρα;
εγώ διαβάζω άλλα για εσένα
Απορω με την καυλαντα που του εχετε ριξει του παπαρουνα πως και δεν εχει αναφερει κανεις σας το φετινο crowing achievement μαλακιας του.
Κριτικη στα αγγλικα για να ξεχωρισει απο την πλεμπα που μεσα φυσικα ανεφερε οτι εχει μεγαλη πουτσα, ισως για να τον θυμηθει τον γαμια της οταν την διαβασει η αγαπητικια. Δυστυχως του την διεγραψαν γιατι ηταν η 3η κριτικη ξερω γω μεσα σε 5 μερες για την ιδια πορνη. Δηλαδη μιλαμε για τρομερο επος. Υπαρχει ακομα στο νημα του το αντιγραφο, κατι που μαρτυρα οτι μαλλον τις κραταει και σε προσωπικο αρχειο τις κριτικες και τις διαβαζει μπροστα απ το τζακι πινοντας μπραντι και χαιδευοντας απαλα το big dick του.
Ευγε.
Πηγα εγω στο νημα του και του ριξα ενα κραξιματακι οταν το χε γραψει γιατι η κριτικη πηγε ακλαφτη δε προλαβα να σχολιασωΑπορω με την καυλαντα που του εχετε ριξει του παπαρουνα πως και δεν εχει αναφερει κανεις σας το φετινο crowing achievement μαλακιας του.
Κριτικη στα αγγλικα για να ξεχωρισει απο την πλεμπα που μεσα φυσικα ανεφερε οτι εχει μεγαλη πουτσα, ισως για να τον θυμηθει τον γαμια της οταν την διαβασει η αγαπητικια. Δυστυχως του την διεγραψαν γιατι ηταν η 3η κριτικη ξερω γω μεσα σε 5 μερες για την ιδια πορνη. Δηλαδη μιλαμε για τρομερο επος. Υπαρχει ακομα στο νημα του το αντιγραφο, κατι που μαρτυρα οτι μαλλον τις κραταει και σε προσωπικο αρχειο τις κριτικες και τις διαβαζει μπροστα απ το τζακι πινοντας μπραντι και χαιδευοντας απαλα το big dick του.
Ευγε.
Απορω με την καυλαντα που του εχετε ριξει του παπαρουνα πως και δεν εχει αναφερει κανεις σας το φετινο crowing achievement μαλακιας του.
Ευγε.
Μαγκιτες έχουμε μια καλή πρόταση για φίλο που θέλει δύο κορίτσια άνετα στο λεσβιακό για δυωρο; καμία πρόταση από το ρόστερ;
Πλάκα κάνεις!!!Μαγκιτες έχουμε μια καλή πρόταση για φίλο που θέλει δύο κορίτσια άνετα στο λεσβιακό για δυωρο; καμία πρόταση από το ρόστερ;
κανουμε αμαν κ πώς για να γαμησουμε μια της προκοπης. αυτος θελει 2, και να κανουν κ λεσβιακο ??Μαγκιτες έχουμε μια καλή πρόταση για φίλο που θέλει δύο κορίτσια άνετα στο λεσβιακό για δυωρο; καμία πρόταση από το ρόστερ;
Μαγκιτες έχουμε μια καλή πρόταση για φίλο που θέλει δύο κορίτσια άνετα στο λεσβιακό για δυωρο; καμία πρόταση από το ρόστερ;
Πάει να δώσει εξετάσεις στην σχολή της και επιστρέφει.Η Berna ολοκληρωσε το tour της.. Μαλλον.. Ουτε στα coming soon ειναι.
αν πλακωσει στα τσιμπουκια τους καθηγητες, πρωτη θα βγειΠάει να δώσει εξετάσεις στην σχολή της και επιστρέφει.
εγραφε τετοιες μαλακιες κι απορει γιατι πηγαινε ολοταχως για χαλκινο ??Πηγα εγω στο νημα του και του ριξα ενα κραξιματακι οταν το χε γραψει γιατι η κριτικη πηγε ακλαφτη δε προλαβα να σχολιασω
She has blown my big cock quite extensively and with remarkable devotion.
Δημοσίευση στο thread ''ΆνναΠόρνος'' ΆνναΠόρνος - Page 41 - bourdela.com forumεγραφε τετοιες μαλακιες κι απορει γιατι πηγαινε ολοταχως για χαλκινο ??
εξηγησε ποτέ το λογο γιατι εγραψε κριτικη στα αγγλικα ?Δημοσίευση στο thread ''ΆνναΠόρνος'' ΆνναΠόρνος - Page 41 - bourdela.com forum
Παρε εδω ολοκληρωμενο το επος του παπαρουνα αυτο ειναι για χρυσο μετταλιο ρε,
τι χαλκινο
Μην εισαι θλιμμενη μωρο μου, ερχομαι την Κυριακη να σου ζωγραφισω ενα χαμογελο στο προσωπακι με καυτο σπερμα.
αμα δε μαρτυρησει στο κρεβατι του προκρουστη, δε θα μαθουμε.Καλή δείχνει από φωτό αλλά μέσα τι είναι...