GLOCK19
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.685
- Πόντοι
- 2.471
μάλλον undercoverΑλλο βουνο? Η undercover βουνο απο δω?
μάλλον undercoverΑλλο βουνο? Η undercover βουνο απο δω?
Δεν έσβησα τίποτα εγώ..έκανες αναφορά
Ψωλομαχίες θα κανετε Παρασκευιατικο?Αύριο το βουνό 1 και το βουνό 3 θα κάνουν παρτούζα.
Αυτή την ώρα είναι σε σύσκεψη για να αποφασίσουν ποιά θα είναι η τυχερή ...
ο μόνος είναι που γράφει σε πολλαπλά φόρουμ;Ε θα μας πει το βουνό 1 του bou αν έχει σχέση με το βουνό 3 του αλλου site . Άλλωστε κ οι κριτικές δεν ταιριάζουν τοσο πολύ . Μόνο στο 99,9999% .
Κάνω λάθος ?
Ας μας πει πρωτα αν αυτο το αλλο site το διαχειριζεται ο προμοτορας κολλητος του!ο μόνος είναι που γράφει σε πολλαπλά φόρουμ;
Σε εμενα απευθύνεσαι ?Ας μας πει πρωτα αν αυτο το αλλο site το διαχειριζεται ο προμοτορας κολλητος του!
Δεν έσβησα τίποτα εγώ..έκανες αναφορά
Ψωλομαχίες θα κανετε Παρασκευιατικο?
Οχι ρε στον Ανναπουρνα .Σε εμενα απευθύνεσαι ?
Εγω θα επαιρνα Στελλα. Ακουσα της αρεσει η ρομαντζαδαΜε έχει πρήξει το βουνό 3 ακα Κιλιμάντζαρος για παρτούζα.
Εγώ θέλω σόλο Stella και αυτός παρτούζα σπαγγέτι Ιταλιάνα ...
Πες μου τι να κάνω ???
Εγω θα επαιρνα Στελλα. Ακουσα της αρεσει η ρομαντζαδα
Ετσι λενε οι φήμες, τωρα τελευταια μου φαινεται εχει γινει της μόδαςΡομαντζάδα ???
Ετσι λενε οι φήμες, τωρα τελευταια μου φαινεται εχει γινει της μόδας
Οχι ρε στον Ανναπουρνα .
Ο πουστης εχει ενα κολλητο προμοτορα/νταβαντζισκο . Μιλάμε η ντροπη του χώρου.
Ολο μουφες κριτικες , να βγαζει βρωμες για κοπελες, να υπερασπιζεται τους χειροτερους αλβανους νταβαδες , να διαχειριζεται site μουφα με ψευτιες, να κλεβει πελατεια απο εδω και να το ανακατευθυνει στο δικο του και ποιος ξερει τι αλλο
και γαμω τα παιδια
Φήμες είπα ! Μην σε παρω στο λαιμο μου !Είσαι μεγάλη μαφία.
Θα πάω και θα της πω ... I WANT ROMANZATHA ...
και εγω μωρε!Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα λίγο.
Εννοείς τον πρόμο Γεροκσούρα και τον κολλητό του Ελγκανέντορ με τις μούφες κριτικές ???