και εδω εχει ρομαντικα κορίτσια. Ερχονται και οι γιορτες , η πιο ρομαντικη εποχη του χρόνου!Εσύ ψωνίζεις από Seeking ρομαντικά ...
Τι κάνεις εδώ ?
Αλλα το μαγαζί δεν κανει κανα καλο πρόμο black friday να δώσει κίνητρο !
και εδω εχει ρομαντικα κορίτσια. Ερχονται και οι γιορτες , η πιο ρομαντικη εποχη του χρόνου!Εσύ ψωνίζεις από Seeking ρομαντικά ...
Τι κάνεις εδώ ?
και εδω εχει ρομαντικα κορίτσια. Ερχονται και οι γιορτες , η πιο ρομαντικη εποχη του χρόνου!
Αλλα το μαγαζί δεν κανει κανα καλο πρόμο black friday να δώσει κίνητρο !
Να βγάλει προσφορές black Friday, αλλά δύσκολη μέρα η Παρασκευή!
Μήπως καλύτερα cyber Monday?
Είναι σαν το video που εχει;Που είναι σαν strip dancer;Φώτο με ρετους?Καλησπέρα,
Ενημερωτικά, σήμερα αφίχθη από Ρωσία η Eva και είχα την τύχη να την υποδεχτώ πρώτος.
Μικρή σε ηλικία, αδύνατο σφιχτό κορμί, κωλαρακι σφιχτό και εκει που πρέπει, εναμισαρι βυζάκι στητό με ρωγιτσα που σπαρταραει.
Δηλώνει ότι ασχολείται με την γυμναστική, και με τηλεόραση στην Ρωσία.
Στα του σεξ, υπομονετική, αν της δείξεις τι σου αρέσει ακολουθεί, δέχεται φιλιά, λίγο η γλώσσα ανύπαρκτη αλλά προσπαθεί, το μουνακι πεντακάθαρο, το κωλαρακι εντυπωσιακό αν το δίνει, καθαριότητα γουστάρει, λίγο με το λιπαντικό ίσως έκανε παραπάνω
χρήση...
Αυτά μάγκες,
Στα αρνητικά η τιμή
ΕπεστρεψεΚανείς δεν πρόσεξε / σχολίασε ότι έφυγε το καμάρι της Κριμαίας, η Σάσα;
Συναγωνιστές καμία άποψη για το συγκεκριμένο κορίτσι!!!!!
Ημουν νιος και γερασα!Συναγωνιστές καμία άποψη για το συγκεκριμένο κορίτσι!!!!!
και που θα βρει καλύτερα ?Επεστρεψε
Εύκολο το κλείσιμο της συνάντησης με την Ariel και βρέθηκα στην πόρτα της με ενδιαφέρον για το τι θα συναντήσω. Υποδοχή άψογη, φορούσε λευκό baby doll πάνω σε δωδεκάποντα. Είχε δημιουργήσει ατμόσφαιρα με αρκετά κεράκια και χαλαρωτική μουσική. Μετά το φρεσκάρισμα πιάνω δουλειά και αυτό το unboxing ήταν καλύτερο και από της νέας μου OLED.
Διακριτικά βαμμένη δεν φαίνονταν καθόλου σημάδια στο πρόσωπο. Σώμα σφιχτό αλλά λίγο στρουμπουλό, βυζάκι φυσικό, πλούσιο στη θέση του. Επιδερμίδα πεντακάθαρη με μόνο δύο μικρά tattoo και ένα σημάδι από επέμβαση. Φωτογραφίες πολύ κοντά στην πραγματικότητα, μάλλον λίγο μεγαλύτερη, αλλά μάλλον προτιμούσα το live.
Από Κίεβο, πρώτη φορά στο χώρο όπως είπε και θα το πίστευα. Πλήρως amateur συμπεριφορά, λίγο νευρική και αμήχανη αλλά πάντα με χαμόγελο Colgate. Προσπαθούσε να ισορροπήσει πάνω στα δωδεκάποντα. Στο άγγιγμα έκανε σπασμούς και έβγαζε κραυγούλες, πολύ αληθοφανείς, είχε καιρό να μου συμβεί. Αγγλικά δυστυχώς περιορισμένα.
Πολύ ωραία καθαρά GFE φάση που την απόλαυσα, ωραία φιλάκια, καλή συμπεριφορά και φανερή διάθεση ο προσωρινός εραστής της να φύγει ευχαριστημένος.
Στα αρνητικά μέτρησε μπροστά μου τα χρήματα και μετά πήγε να με αγγίξει, θα πρέπει να ξέρουν ότι όταν πιάνουν χρήματα μετά δεν πιάνουν το όργανο!
Ξεχωριστή περίπτωση που ίσως να μην ταιριάζει σε πολλούς εγώ πέρασα καλά και θα την ξανασυναντήσω σίγουρα!
Θα έτρεχε να βρει γατοτροφες , πήξαμε στις φιλόζωες …και που θα βρει καλύτερα ?
εύκολο μεροκάματο καθότι είμαστε χαζοπηδήκουλες - μαλαγκογκαύληδες...
χειμώνα έχουμε κ κυκλοφοράμε με κοντομάνικα....
φαγητό, ποτό είναι φθηνά....
ρομαντικές εξόδους σε κότερα, ελικόπτερα, ανεμόπτερα....
και εις άλλα με ανώτερα !
ελληνικά να μάθει, και καλά στέφανα !
Όχι μόνο στήθος αλλά και κώλο σιλικόνη. Ρώτα το και αυτό γιατί εγώ δεν είχα ρωτήσειΓια να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία
Η Βραζιλία παράγει πολλά όχι όμως τανες!
Και τα γραφεία το έχουν κάνει όπως telenovelas των 00s
με το κιλό λόγω χαμηλού κόστους.
Α!
Και θα κλείσω μια όχι για πήδημα αλλά να μάθω γιατί και πότε βάζουν
στηθος-σιλικονη.
Με έχει φάει η περιέργεια
τι, είναι κολλητή με τη Σιέννα ??Θα έτρεχε να βρει γατοτροφες , πήξαμε στις φιλόζωες …
από αγγλικά να υποθέσω μόνο --μι γιου φακ & μόνεϊ φερστ ??Εύκολο το κλείσιμο της συνάντησης με την Ariel και βρέθηκα στην πόρτα της με ενδιαφέρον για το τι θα συναντήσω. Υποδοχή άψογη, φορούσε λευκό baby doll πάνω σε δωδεκάποντα. Είχε δημιουργήσει ατμόσφαιρα με αρκετά κεράκια και χαλαρωτική μουσική. Μετά το φρεσκάρισμα πιάνω δουλειά και αυτό το unboxing ήταν καλύτερο και από της νέας μου OLED.
Διακριτικά βαμμένη δεν φαίνονταν καθόλου σημάδια στο πρόσωπο. Σώμα σφιχτό αλλά λίγο στρουμπουλό, βυζάκι φυσικό, πλούσιο στη θέση του. Επιδερμίδα πεντακάθαρη με μόνο δύο μικρά tattoo και ένα σημάδι από επέμβαση. Φωτογραφίες πολύ κοντά στην πραγματικότητα, μάλλον λίγο μεγαλύτερη, αλλά μάλλον προτιμούσα το live.
Από Κίεβο, πρώτη φορά στο χώρο όπως είπε και θα το πίστευα. Πλήρως amateur συμπεριφορά, λίγο νευρική και αμήχανη αλλά πάντα με χαμόγελο Colgate. Προσπαθούσε να ισορροπήσει πάνω στα δωδεκάποντα. Στο άγγιγμα έκανε σπασμούς και έβγαζε κραυγούλες, πολύ αληθοφανείς, είχε καιρό να μου συμβεί. Αγγλικά δυστυχώς περιορισμένα.
Πολύ ωραία καθαρά GFE φάση που την απόλαυσα, ωραία φιλάκια, καλή συμπεριφορά και φανερή διάθεση ο προσωρινός εραστής της να φύγει ευχαριστημένος.
Στα αρνητικά μέτρησε μπροστά μου τα χρήματα και μετά πήγε να με αγγίξει, θα πρέπει να ξέρουν ότι όταν πιάνουν χρήματα μετά δεν πιάνουν το όργανο!
Ξεχωριστή περίπτωση που ίσως να μην ταιριάζει σε πολλούς εγώ πέρασα καλά και θα την ξανασυναντήσω σίγουρα!
βλέπεις να είχε;Με την Kira ρε Αντουαν με την Kira...δεν μπορώ να το χωνέψω...
Χάθηκαν τα τίμια κορίτσια του χώρου?
Και μεγάλη βαθμολογία της έδωσες.
Διάβαζε κριτικές!
τι, είναι κολλητή με τη Σιέννα ??
Ωραίο δίδυμο θα ήταν αυτό πλάκα - πλάκα ...
Ολα τα κορίτσια είναι φιλοζωά!
Αφου γαμιουνται με εσας τα ζώα!
Eσυ αδερφε δείχνεις εξυπνος σαν το αβαταρ σου!!!!!
Έχει κανείς δοκιμάσει καμια είμαι ανάμεσα σε αυτές της 2