George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.535
- Πόντοι
- 5.646
Πράγματιστάθηκες κωλόφαρδος όμως
Στο προηγούμενο tour ούτε μισάωρο δεν ειχε ελεύθερο
Πράγματιστάθηκες κωλόφαρδος όμως
Πράγματι
Στο προηγούμενο tour ούτε μισάωρο δεν ειχε ελεύθερο
πετάχτηκε βόλτα με τον γκόμενο και επέστρεψε... φαίνεται σκορπίσαν γρήγορα τα λεφτά στο καζίνο...Καλώς ήρθες πάλι μικρή Παριζιάνα.
Μια κουκλίτσα που ευφραίνει καρδιά σώμα και μυαλό και με λαχταριστό, αλλά ακριβό, κωλαράκι που το δίνει με αθώο και ναζιάρικο βλέμμα.
Πάντως το ότι μου είχε αναφέρει ότι 14/11 θα έρθει πάλι, την κάνει ελβετικό ρολόι.
Δεν πειραζει. Οποιος χανει στα χαρτια κερδιζει στην αγαπη.πετάχτηκε βόλτα με τον γκόμενο και επέστρεψε... φαίνεται σκορπίσαν γρήγορα τα λεφτά στο καζίνο...
γλυκαθηκε το πορνιδιο απο το χρημα κ την πουτσα
πετάχτηκε βόλτα με τον γκόμενο και επέστρεψε... φαίνεται σκορπίσαν γρήγορα τα λεφτά στο καζίνο...
Που αλλού θα βρει τέτοια "θύματα"πετάχτηκε βόλτα με τον γκόμενο και επέστρεψε... φαίνεται σκορπίσαν γρήγορα τα λεφτά στο καζίνο...
εχει γινει μαστιγα τα αγαπουλιστικα πολυημερα , μου ελεγε μια που την πηγε καποιος πσκ σε νησι και βρωμοκοπαγανε τα ποδια τουΕξαφανιζολ η παρις
Καποιος παπαρουνας την εκλεισε πολυημερο λογικα
Πήρε τα βουνά?Εξαφανιζολ η παρις
Καποιος παπαρουνας την εκλεισε πολυημερο λογικα
Εσείς τα δυο βουνά αφού μαζί θα γαμ@@@ γιατί τσακώνεστε?Τι να κάνουμε αφού το δοκίμασα.
Όνειρο.
Ανάποδα τον έχεις ,στην Λεων... θα βγεις
τα λεφτά όμως μοσχομύριζαν;εχει γινει μαστιγα τα αγαπουλιστικα πολυημερα , μου ελεγε μια που την πηγε καποιος πσκ σε νησι και βρωμοκοπαγανε τα ποδια του
Εσείς τα δυο βουνά αφού μαζί θα γαμ@@@ γιατί τσακώνεστε?
Και δεν μιλάμε για τον κώλο της γκόμενας!τα λεφτά όμως μοσχομύριζαν
Το κασερι παντα μοσχομυριζειτα λεφτά όμως μοσχομύριζαν;
λεων-ιδουΑνάποδα τον έχεις ,στην Λεων... θα βγεις
Ρε συ, βουλωμένο γράμμα διαβάζειςλεων-ιδου