melancholia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 923
- Πόντοι
- 361
Για lizet γνώμη;
Επαγγελματίας ή όχι δεν με ενδιαφέρει.
Καλύτερα επαγγελματίας.
Για παρτούζα με κολλητό την θέλω και κωλογαμήσι.
Οι φωτογραφίες της ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα ?
Μήπως είναι λίγο ζουμπάς ?
Ναι και εμένα ωραίο καυλακιΝα σου πω την αλήθεια η Suzzana μου έχει κάνει κλικ για σόλο όμως.
Θα την δοκιμάσω.
Αντεχει δυνατο πηδημα και δεν βαζει τζελ που σημαινει γουσταρει αυτο που κανει ,,,Να σου πω την αλήθεια η Suzzana μου έχει κάνει κλικ για σόλο όμως.
Θα την δοκιμάσω.
Αντεχει δυνατο πηδημα και δεν βαζει τζελ που σημαινει γουσταρει αυτο που κανει ,,,
οχι πολυ αλλα φτιαγμενα ...Τα χείλη της είναι πολύ φουσκωμένα ?
Τα τίμησα εχθές το βράδυ.Τα βυζομπαλα της αντελινας τα τιμησε καποιος η μπα?
αφού φίλτατε @hornyasfuck με βάση της επιλογές σου από τις κριτικές που ποστάρεις το συγκεκριμένο γραφείο δεν το προτιμάς
απορώ γιατί ασχολείσαι τόσο
με όλο το σεβασμό ρωτάω ξέρεις ότι σε εκτιμώ βαθύτατα αλλά πλέον μου κάνουν εξαιρετική εντύπωση τα γραφόμενα σου
Λες και έχει κάτι προσωπικό
Τώρα σε ποια φάση είμαστε?Τίποτα προσωπικό... Ἁπλῶς μοῦ κάνει ἐντύπωση πόσο ἔχουν πέσει οἱ προσδοκίες γενικά.... Ὅσο γιά τὰ γραφεῖα... Ἀκμή, παρακμή, ξανά ἀκμή, θάνατος, ἀναγέννηση.... κλπ
Τώρα σε ποια φάση είμαστε?
Ειδα και τις 2 κριτικες που ανεβηκαν , ο @matrix21 πιστευω ηταν πιο ακριβης στη περιγραφη του , η κοπελα ειναι για ενα χυσιμο στις βυζαρες και γεια σαςΤα τίμησα εχθές το βράδυ.
Γενικότερα ιδιαίτερο πρόσωπο, αντιπροσωπευτικές φωτό (εμένα μου άρεσε λίγο παραπάνω από κοντά), δεν παίρνει πρωτοβουλίες αλλά δεν διαμαρτύρεται και κάπου.
Εγώ καλά πέρασα, και έχω ανεβάσει και κριτική (τώρα πότε θα ανέβει, θα δούμε)
Βάλε άλλο ένα εικοσάρικο και πήγαινε MollyΕιδα και τις 2 κριτικες που ανεβηκαν , ο @matrix21 πιστευω ηταν πιο ακριβης στη περιγραφη του , η κοπελα ειναι για ενα χυσιμο στις βυζαρες και γεια σας
Lucy είναι μόνο μια...μην γαμαται το όνομα!!
Καλη η μολλυ αλλα να δοκιμαζουμε και κατι αλλο στα ενδιαμεσα ,Βάλε άλλο ένα εικοσάρικο και πήγαινε Molly
Κολληταρι της μολλυ ειναι η δεσποινις lucyLucy είναι μόνο μια...μην γαμαται το όνομα!!
Δώστε το lucifer