Πολυχρόνης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.560
- Πόντοι
- 5.646
πέταξε προς άλλα πουλάκια είναι το ακριβές καρντάση
Τι εννοείς;
πέταξε προς άλλα πουλάκια είναι το ακριβές καρντάση
από ελληνικά πουλάκια σε αμερικάνικα πουλάκια νέγρικαΤι εννοείς;
Το ξέρω . Μόλις τελειώσει το νταβαντουρι στην Ουκρανία θα ακυρώσουν τις βίζες οι Αμερικανοί για τους «δεινοπαθούντες» Ουκρανούς «πρόσφυγες» . Όπως έχει ξεκινήσει ήδη στην EE . Όποτε ελπίζουμεΠέταξε το πουλάκι προς Μαϊάμι μεριά, δύσκολο να έρθει ξανά.
Η ταρίφες εκεί είναι πολλαπλάσιες
θα περιμένω να πέσει στα 140Δεν ασχολουμαστε με παπαρουνοκοπελες
Εν αναμονη της μολυς, για να δουμε παραμενει γαμιολα?
Αλενα μειωση τιμης απο 180 στα 160 ω ρε μπραβο.
Πρωτη φορα βλεπω μειωση αντι για αυξηση
μπράβο αγόρι μου πάντα τέτοια!Το πήρα το 2ωρακι μου εγώ .
σου αρέσουν οι μπίμπος βλέπω... μα πόσο χάλια μπορεί να γίνει μια αρχικά όμορφη γυναίκα?
Ευτυχώς δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα . Αλλιώς κάποιοι και κάποιες θα μέναν στα αζήτητασου αρέσουν οι μπίμπος βλέπω... μα πόσο χάλια μπορεί να γίνει μια αρχικά όμορφη γυναίκα?
Και η Milene από 170 στο GDE στα 160 στον GlamourΔεν ασχολουμαστε με παπαρουνοκοπελες
Εν αναμονη της μολυς, για να δουμε παραμενει γαμιολα?
Αλενα μειωση τιμης απο 180 στα 160 ω ρε μπραβο.
Πρωτη φορα βλεπω μειωση αντι για αυξηση
Δεν αποκλείεται να γυρίσει πάλι πίσω όπως οι περισσότερεςΠέταξε το πουλάκι προς Μαϊάμι μεριά, δύσκολο να έρθει ξανά.
Η ταρίφες εκεί είναι πολλαπλάσιες
Αν στείλεις νωρίς μεσημέρι όλο και κάτι πετυχαίνειςΔε δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα να την βρω διαθέσιμη.
θα τα φτάσει λέει στο πάτωμαΔεν αποκλείεται να γυρίσει πάλι πίσω όπως οι περισσότερες
Το θέμα είναι μην γυρίσει αγνώριστη...
Κάνει και άλλες επεμβάσεις εκει άραγε
Για πες μας λοιπόν τι ειδες αν την ειδες …Δε δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα να την βρω διαθέσιμη.
Καλα δεν απεχουν και πολυμα γιατί αναπολείτε γκόμενες που δεν υπάρχουν πλέον εδώ;
σαν κάτι γέρους στους καφενέδες
υπερβολικέςΚαλα δεν απεχουν και πολυ
Πάντως ένα στην Adeline το έριχνα λόγω βυζιουΚαθίστε να ασχοληθείτε με τα βυζιά της Adeline και αφήστε τη Vera.
Ολοι 'ΘΑ' τον ριχνατε αλλα φοβαστε μη σας φολιασειΠάντως ένα στην Adeline το έριχνα λόγω βυζιου
Μπα δεν την βρήκαμε αλλιώς θα εριχνα και ένα και πληροφορίεςΟλοι 'ΘΑ' τον ριχνατε αλλα φοβαστε μη σας φολιασει
άλλο φοβούνται..μήπως γλυστρίσουν και πέσουν με τα μούτρα ανάμεσα στα βυζγιά και πάθουν ασφυξία...Ολοι 'ΘΑ' τον ριχνατε αλλα φοβαστε μη σας φολιασει