GLOCK19
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.685
- Πόντοι
- 2.471
με τέτοια βυζιά τι να το κάνεις το πρόσωπο;Δεν λεω τα βυζια ειναι βυζαρες , αλλα ανέβηκε κανεις πιο πανω να δει προσωπο ;;;
με τέτοια βυζιά τι να το κάνεις το πρόσωπο;Δεν λεω τα βυζια ειναι βυζαρες , αλλα ανέβηκε κανεις πιο πανω να δει προσωπο ;;;
Βυζο-pass ανοιξαν οι αιτησειςλες να βγάλει ο Κούλης επίδομα για βυζόπληκτους?
ο καθένας με ότι την βρίσκειΚαθίστε να ασχοληθείτε με τα βυζιά της Adeline και αφήστε τη Vera.
Δεν ασχολουμαστε με παπαρουνοκοπελεςΚαθίστε να ασχοληθείτε με τα βυζιά της Adeline και αφήστε τη Vera.
και να θέλαμε να την πιάσουμε, δεν μπορούμε...προλαβαίνουν άλλοι ....Καθίστε να ασχοληθείτε με τα βυζιά της Adeline και αφήστε τη Vera.
Εν αναμονη της μολυς, για να δουμε παραμενει γαμιολα?
o ιατροδικαστής θα πειΓια σκέψου Adeline & Hanna σε Duo. Βυζοτυφώνας... Να βάλεις το κεφάλι σου ανάμεσα στα 4 αυτά βυζιά...
μαζί σου αλλά που να την βρούμε ?? ...εγω ειδικά που θέλω δίωρο ....θα χτυπάνε το κεφάλι τους μετά όσους τους τουμπάρει με μπλα μπλα κ κουβεντούλα η Vera .
Τέτοιο μουνι δε του μιλάς , απλά το πηδάς αδιάκοπα .
Το πήρα το 2ωρακι μου εγώ .μαζί σου αλλά που να την βρούμε ?? ...εγω ειδικά που θέλω δίωρο ....
πιο εύκολα έκλεισα ραντεβού στον ορθοπεδικό....
α έχεις βύσμα εσύ !..χα χα..Το πήρα το 2ωρακι μου εγώ .
μαζί σου αλλά που να την βρούμε ?? ...εγω ειδικά που θέλω δίωρο ....
πιο εύκολα έκλεισα ραντεβού στον ορθοπεδικό....
τυχερός κι εσύ...εσύ παίρνεις μονόωρα οπότε είναι πιο εύκολο...Δε δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα να την βρω διαθέσιμη.
Πέταξε το πουλάκι προς Μαϊάμι μεριά, δύσκολο να έρθει ξανά.
το ομολογώ με άρεσε σαν ατάκαΗ ατακα μου περι αντιπολιτευσης σ αρεσε βλεπω
πέταξε προς άλλα πουλάκια είναι το ακριβές καρντάσηΠέταξε το πουλάκι προς Μαϊάμι μεριά, δύσκολο να έρθει ξανά.
Η ταρίφες εκεί είναι πολλαπλάσιες