Antonis78
Προμότορας
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2018
- Like
- 4.856
δεν τα έκλαψα καθόλουΠοια ειναι city tour μωρε.. ελεος... ουτε φωτο δεν ξερετε να διαβαζετε...
Πανε σκασε τα 200 στο μπαζο και μετα να κλαιγεσαι
δεν τα έκλαψα καθόλουΠοια ειναι city tour μωρε.. ελεος... ουτε φωτο δεν ξερετε να διαβαζετε...
Πανε σκασε τα 200 στο μπαζο και μετα να κλαιγεσαι
MOLLY!!!
Πάει μας ξέρανε ο γκλαμουρας
Το τέλος του βοσκού...
Sasha/Molly/Dasha μαζί
ούτε γω γιατί μου κάνει λιγουλάκι σε μπάζο...Οκ , δεν τη παιρνω τοτε επειδη εχουμε αντιθετο γουστο
MOLLY!!!
Το τέλος του βοσκού...
Sasha/Molly/Dasha μαζί
MOLLY!!!
Το τέλος του βοσκού...
Sasha/Molly/Dasha μαζί
Δεν νομίζω. Για λεσβεία την κόβω αποκλειστικά. Αλλά αφού τον τρώει καλά, who cares!Πάντως μου είχε πει ότι είναι bisexual οπότε σίγουρα θα γουστάρει με κάποια.
Σοβαρά!βοσκε καπου εγραφες για Bologna κι εχω ζησει μιση ζωη εκει
το ιδιο γουστο Dasha Sasha ψοφαω !
Καλησπέρα συνάδελφοι! Ξέρουμε πότε φεύγουν Dasha και Sasha? Και πότε ξαναέρχονται;
Δεν νομίζω. Για λεσβεία την κόβω αποκλειστικά. Αλλά αφού τον τρώει καλά, who cares!
δεν είναι μόνο να έχεις φεράρι αλλά να ξέρεις και να την οδηγείς κιόλαςούτε γω γιατί μου κάνει λιγουλάκι σε μπάζο...
Αυτο ειναι το κακο δεν εχει φοτοσοπ και φαίνεται οτι ειναι μπαζο...δεν είναι μόνο να έχεις φεράρι αλλά να ξέρεις και να την οδηγείς κιόλας
το μουνέτο δεν έχει καθόλου φωτοσόπ
1000 φορες καλυτερα το Αλισακι φιλε !Ναι φυσικά. Περίεργη περίπτωση. Έχει συμπεριληφθεί στον κατάλογο του γραφείου για κάποιους μήνες πριν το καλοκαίρι, αλλά δεν έχει καρτέλα εδώ. Ενώ φαίνεται να είναι ωραία γυναίκα, δίνει την εντύπωση πως μπαίνει και βγαίνει για εξτραδάκια. Μηδεν γνώμες εδώ. Είχα επιχειρήσει να κλείσω ραντεβού, αλλά από πλευράς συνέπειας είναι άλλα - ντάλα της Παρασκευής το γάλα. Ακύρωσε ξαφνικά τη γύρα της για εκείνη την ημέρα και κατέληξα να πάρω την Alisa8, όπου είχα περάσει σούπερ.
Κάποιες στιγμές φαντασιώνομαι πως μπορεί να είναι κάποια από τις τηλεφωνήτριες και ειδικά η Έλενα που της έχω αδυναμία.
για φαντάσου! βοήθεια σας...το μπαζέτο δεν έχει καθόλου φωτοσόπ