Bisha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.860
- Πόντοι
- 2.390
από γιαννιτσά το κοριτσάκι από δω όρμα εδώ σήμερα pickariusΕγώ πάντως λέω να γαμήσω αυτό στην Βρουξέλλα σήμερα
από γιαννιτσά το κοριτσάκι από δω όρμα εδώ σήμερα pickariusΕγώ πάντως λέω να γαμήσω αυτό στην Βρουξέλλα σήμερα
από γιαννιτσά το κοριτσάκι από δω όρμα εδώ σήμερα pickarius
Πάω να ριξω ένα λαχ-Ανάλ-ακι
Άρα από ότι συμπεραίνει κάποιος αν την πετύχεις τη Βερόνικα στις πρώτες μέρες του tour περνάς καλάΝα που έρχονται πάλι η Alena που στήνει κωλαράκι επειδή γουστάρει πιο πολύ από πίσω και η παλιά γνώριμη η Veronika που στους μισούς είναι ξινή και στους άλλους μισούς θερμή και οι haters θα κάνουν πάλι πάρτι εδώ μέσα
Πήρα incall...Αλλά δεν κατάλαβα ποιο δωμάτιο είναιΑν έχεις πάει για incall ξέρεις και το δωμάτιο που έχει γίνει η φωτογράφηση
Παίζει και μπάσκετ???από γιαννιτσά το κοριτσάκι από δω όρμα εδώ σήμερα pickarius
Την πηρες?Φλοριάννα
υψηλού επιπέδου έσκορτ
Με τουρ Αμερική Αυστραλία Καναδά
απορώ πως ήρθε Ελλαδίτσα
δεν θα κάτσει πάρα πολύ
Αυτες τις γυρολογες να φοβασαι.... χωρις να εχω αποψη προσωπικη , μου κανει για αρπακτηΦλοριάννα
υψηλού επιπέδου έσκορτ
Με τουρ Αμερική Αυστραλία Καναδά
απορώ πως ήρθε Ελλαδίτσα
δεν θα κάτσει πάρα πολύ
όχι τα γέννησα από το μυαλό μου όλα αυτάΤην πηρες?
έχεις δίκιο. τα city tour πρέπει να έχουν πάντα την ίδια βάσηΑυτες τις γυρολογες να φοβασαι.... χωρις να εχω αποψη προσωπικη , μου κανει για αρπακτη
Οκ , δεν τη παιρνω τοτε επειδη εχουμε αντιθετο γουστοόχι τα γέννησα από το μυαλό μου όλα αυτά
ζμπούτσαμΟκ , δεν τη παιρνω τοτε επειδη εχουμε αντιθετο γουστο
Εις το πατον σουζμπούτσαμ
δεν φτάνει ρεΕις το πατον σου
Ποια ειναι city tour μωρε.. ελεος... ουτε φωτο δεν ξερετε να διαβαζετε...έχεις δίκιο. τα city tour πρέπει να έχουν πάντα την ίδια βάση
ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ