Θέμης88
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 51
- Like
- 5.464
- Πόντοι
- 11.836
Dasha top αλλά ποτέ θα έρθει?Ομαδάρα Λέω να δοκιμάσω nika
Η να περιμένω για dasha 7
Γιατί βλέπω στα coming και αλλες
Dasha top αλλά ποτέ θα έρθει?Ομαδάρα Λέω να δοκιμάσω nika
Η να περιμένω για dasha 7
Αν έχεις χρόνο, φυσικά. Αλλά πρέπει να σε εμπνέει και το ρεπερτόριο.Το κασκαντεριλικι πολλές φορές βγαίνει καλό
καλα δηλαδη αυτες οταν δεν δουλευουνε ελλαδα,απλα ξοδευουνε τα λεφτα που βγαλανε στην ελλαδα,δεν κανουνε τουρ κ σε αλλες χωρες να βγαλουνε κ αλλα λεφτακια?Μόλις αυτό έβλεπα κι εγώ. Η Sasha 7 λογικά όταν της τελειώσουν τα λεφτά θα έρθει πάλι.
αλλα το σημαντικο ερωτημα ειναι ποια ειναι καλυτερη sasha 7 ή sasha 6?Μόλις αυτό έβλεπα κι εγώ. Η Sasha 7 λογικά όταν της τελειώσουν τα λεφτά θα έρθει πάλι.
αλλα το σημαντικο ερωτημα ειναι ποια ειναι καλυτερη sasha 7 ή sasha 6?
Η stella7 είναι; Το στυλ και ο σωματότυπος της ταιριάζει. Το μέρος δε δείχνει να είναι στην Ελλάδα. Αν είναι αυτή, η φωτογραφία δεν είναι από το προφίλ της. Τη βρήκες αλλού;
Αν έχεις χρόνο, φυσικά. Αλλά πρέπει να σε εμπνέει και το ρεπερτόριο.
Η stella7 είναι; Το στυλ και ο σωματότυπος της ταιριάζει. Το μέρος δε δείχνει να είναι στην Ελλάδα. Αν είναι αυτή, η φωτογραφία δεν είναι από το προφίλ της. Τη βρήκες αλλού;
Εγω πιστευω γυρνωντας απο dubai θα κανει σταση ελλαδα να πιει ενα καφεδακι να της πουμε ενα γεια και μετα ας παει στην ευχη του θεου χαχαχαΜόλις αυτό έβλεπα κι εγώ. Η Sasha 7 λογικά όταν της τελειώσουν τα λεφτά θα έρθει πάλι.
Sasha 7 κοντοπουτανο γαμιολα με καλο σερβις την ειχα προλαβει και την ειχα παρει μονο μια φορα θα την επαιρνα κι αλλεςΗ Sasha 7 είναι πλαστική αλλά γαμιέται πολύ ωραία. Ωραία συμπεριφορά, πουτανάκι.
Η Sasha 6 είναι απόλυτα φυσική αλλά με εξωπραγματικές υπηρεσίες. Καταπληκτική συμπεριφορά, κυρία. Αλλά σαν εμφάνιση ίσως χαλάσει αρκετούς.
Για emily 7 ξέρουμε κάτι?
Να και η Sasha... Εμπλουτίζονται οι επιλογές
.....έχω ακριβώς το ίδιο διλλημα και κλίνω προς sienna....Καλημερα χυστες μου, έχω ένα τεράστιο δίλημμα, ρωσικός εμφύλιος Dasha 7 η Sienna. Να ξέρετε θα κλείσω ραντεβού οβερ 1,5 ώρας θέλω να μου πείτε την γνώμη σας.
Προσωπικά ακόμη δεν ξέρω τι να κάνω.....έχω ακριβώς το ίδιο διλλημα και κλίνω προς sienna....
Χυστες του μπου βοηθήστε μας τι να κάνουμε Dasha7 η Siennna και γιατί