HoneyVoskos
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 175
- Like
- 27.841
- Πόντοι
- 32.548
Ωχ!!!
Βραδιάτικο!!
Ωχ!!!
Εχμ.. χωρις να εχω προσωπική αποψη, η φωτο που εχει καλυμμένη την κοιλια με την πετσετα ειναι λιγο ύποπτη για το σωμα που θα συναντήσουμε...Ωχ!!!
Βραδιάτικο!!
Μια φορα την συνάντησα και καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα με τα ψυχολογικα, αλλά αν ηξερα οτι προσφερει κουλουρι ισως να ημουν πιο υπομονετικός .για μετρια και μικρα εργαλεια το δινει, απο εκει και πανω ξεχασε το... θα σου κοψει την κουβεντα μαχαιρι.
βεβαια παλιοτερα και μπροστα ετρωγε ζορια και ποναγε, την τελευταια φορα εβαλε αρκετο λιπαντικο, εκλεισε ματια και παρολο που επιανα τοιχο μεσα, δεν με σταματησε.
ολα τα παραπανω βεβαια μονο οταν δεν την πιασει η μελαγχολια της...
μακρια αδερφε γιατι μπορει να σε στειλει εσενα στον ψυχιατρο αντι να παει αυτη
Ελα μαλακα στη τρυπα σου μηδενικο.Μαζεύτηκαν οι σκληροι γαμιαδες να κρίνουν τους άλλους
Ο ένας παρακαλάει την πουτάνα να βγουν ραντεβού, ο άλλος την γαμάει χωρίς προφυλακτικό
Ρε μαλάκες τί πίνετε???
Όχι δε νομίζω να έχει έρθει ξανάΜε.συγχωρεις.....ξεχασα το ?.......
Είναι εδώ δύο μήνες σχεδόν πάντως και δεν έχει αναφερθεί τίποτε για τα καλή της.........Όχι δε νομίζω να έχει έρθει ξανά
Η Chanel;Με άλλο όνομα ήταν;Είναι εδώ δύο μήνες σχεδόν πάντως και δεν έχει αναφερθεί τίποτε για τα καλή της.........
Ναι κανονικάΤο διορθωσαν και εβαλαν brazil
Κενή η καρτέλα τηςμαγκες εχει παρει κανεις την Elis?
μαγκες εχει παρει κανεις την Elis?
Τα γνωστά. Πάνε και δεν ενημερώνουν
Εδω είναι...Άμα ποτέ γυρίσει η Rebecca ίσως πάρω, αλλιώς βλέπω ξηρασία στο γραφείο από πλευράς μου. Η Kelly άραγε να έρθει?
Κλεισε ενα 12ωρο .....Μπορεί να είναι, αλλά δεν εμφανίζεται. Την έχουν όλη την ώρα στα προσεχώς..
Κλεισε ενα 12ωρο .....