Antonis78
Προμότορας
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2018
- Like
- 4.853
είσαι σίγουρος;Στουντιοκοριτσο! Δε θα παρω ευχαριστω και αν παρω θα ειναι στο στουντιο αν και εφοσον ξαναγυρισει
είσαι σίγουρος;Στουντιοκοριτσο! Δε θα παρω ευχαριστω και αν παρω θα ειναι στο στουντιο αν και εφοσον ξαναγυρισει
Τη φωτό απο το πόρταλ δε την είδες; Πρώην στουντιοκοριτσο εννοούσαείσαι σίγουρος;
την είδα καρντάση απλά δεν με μοιάζει και πολύ αλλά τι να πεις με τα φωτοσόπιαΤη φωτό απο το πόρταλ δε την είδες; Πρώην στουντιοκοριτσο εννοούσα
Αφου τα βρηκατε με τη συγκεκριμενη εμας δε μας πεφτει λογοςδεύτερη φορά με Μπία
ακόμα καλύτερη από την πρώτη
ρε θα μας τρελανετε βραδιατικο? Ωνασου!Αφου τα βρηκατε με τη συγκεκριμενη εμας δε μας πεφτει λογος
αλλα με βαση φωτο που ανεβηκαν απο συναγωνιστη εγω πιστευω δε θα καταφερνε να μου τον σηκωσει με τετοια φατσα που χει
καμία σχέση με την πραγματικότητα. τι με λες τώραΑφου τα βρηκατε με τη συγκεκριμενη εμας δε μας πεφτει λογος
αλλα με βαση φωτο που ανεβηκαν απο συναγωνιστη εγω πιστευω δε θα καταφερνε να μου τον σηκωσει με τετοια φατσα που χει
καμία σχέση με την πραγματικότητα. τι με λες τώρα
εδώ είναι ζουμαρισμένη και παραποιημένη από το ζουμ
Περι ορεξεως, ειτε με ζουμ ειτε χωρις , δενΣτην φωτογραφία που φαίνεται χωρίς το ζουμ μια χαρά είναι
Οι φωτογράφοι όταν τραβούν πορτραίτα, χρησιμοποιούν ζουμ φακούς διοτί κολακεύουν το πρόσωπο… οι ζουμ φακοί δεν παραμορφώνουν… αν αναφέρεσαι σε ζουμ φωτογράφηση κάνεις λάθος… αν αναφέρεσαι σε μεγέθυνση και κροπάρισμα μιας συγκεκριμένης φωτογραφίας ως ζουμ πως άραγε να παραμορφώθηκε η αρχική λήψη; Λάθος κι αυτό…καμία σχέση με την πραγματικότητα. τι με λες τώρα
Στην φωτογραφία που φαίνεται χωρίς το ζουμ μια χαρά είναι
Πρώην υπουργός παιδείας στο λύκειο?Αφου τα βρηκατε με τη συγκεκριμενη εμας δε μας πεφτει λογος
Και τον μανολο απ οτι βλεπω τον αδικει και τον παραποιει το ζουμ, αδικημενη οικογενειαΤο βρήκα ειναι αδερφή του Μανολο!
Ανετοτατα! οποιος εχει βιτσια να γαμαει υπουργους στα νιατα τους μπορει να την επιλεξει τη συγκεκριμενηΠρώην υπουργός παιδείας στο λύκειο?
Σειρούλα προσεχε με τις φωτό γιατι υπάρχουν και ρουφιανακια σαν τον Μανο τον πουτανας το γιο , ο οποιος θα σε καρφψσει στην κοπελα για τις φωτο , και μπορεί να εχεις μπλεξίματα αν δεν εχεις συνενεση !Ανετοτατα! οποιος εχει βιτσια να γαμαει υπουργους στα νιατα τους μπορει να την επιλεξει τη συγκεκριμενη
Οι φωτο εχουν ανεβει απο αλλον συναγωνιστη εγω δεν την εχω συναντησει, θελω να πιστευω οτι ειχε συναινεση γιατι ειχε ανεβασει πολλες φωτο εδω στο νημα και σε κριτικη του ,Σειρούλα προσεχε με τις φωτό γιατι υπάρχουν και ρουφιανακια σαν τον Μανο τον πουτανας το γιο , ο οποιος θα σε καρφψσει στην κοπελα για τις φωτο , και μπορεί να εχεις μπλεξίματα αν δεν εχεις συνενεση !
Δεν νομιζω να εχει συνεναιση για ποσταρισμα. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν τα ζηλόφθονα τρωκτικα σαν τον Μάνο που τους κερναω προτεινη ,προκειμενου να δημιουργησουν θεμα!Οι φωτο εχουν ανεβει απο αλλον συναγωνιστη εγω δεν την εχω συναντησει, θελω να πιστευω οτι ειχε συναινεση γιατι ειχε ανεβασει πολλες φωτο εδω στο νημα και σε κριτικη του ,
εγω απλα με repost ανεφερα οτι η φατσα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο νταξει γουστα ειναι αυτα δε λεω , αλλα ας ξερουμε τι θα μας ερθει γιατι σε καποιους μπορει να μην αρεσει ,
αν υπαρχει καποιο θεμα ας σβηστουν οι φωτο ,