BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 129
- Like
- 33.742
- Πόντοι
- 27.636
Ειδικά το βιντεάκι σου...καταπληκτικό,μου θύμησε αλαρμ αυτοκινήτου!
Ούτε αν με πλήρωναν θα δεχόμουν να την δω.
Σόρρυ αλλά έπρεπε να το πω.
Ειδικά το βιντεάκι σου...καταπληκτικό,μου θύμησε αλαρμ αυτοκινήτου!
Επαγγελματίες γκρινιαριδεςεπαγγελματίες γκρινιάρηδες φίλε
κατηγορία οι περισσότεροι δεν γαμάμε αλλά μιλάμε πολύ και ξινίζουμε για τα πάντα
Κατσε ρε... Ποσο δινουν δλδ??.. Με 200 της καθομαι εγω... Το χυσιμο το χρεωνω ομως... 40 ευρω το γραμμαριο....Ούτε αν με πλήρωναν θα δεχόμουν να την δω.
Σόρρυ αλλά έπρεπε να το πω.
Αστο... Προλαβε αλλος... Την εκλεισε κανα διημερο....Πάντως όποιος γουστάρει έγχρωμες η Eva φαίνεται και γαμώ τα μουνιά.
Αφού ψήνομαι και εγώ να δοκιμάσω.
Τι εγινε ? Σε ρίξανε πάλι ?Αγαπητό γραφείο, δεν είμαστε χθεσινοί.
Αν ακυρώθηκε ένα ραντεβού για να εξυπηρετήσετε άλλο - πιθανόν - πολύωρο, τότε τουλάχιστον πείτε την αλήθεια, η αλήθεια είναι πιο τίμια από το ψέμα.
Αν πάλι ακυρώθηκε για τον λόγο που μου είπατε, το δέχομαι και άλλοι είναι οι ψεύτες.
Ευχαριστώ.
Τι εγινε ? Σε ρίξανε πάλι ?
Παντως Παρασκευη δεν είναι και η καλύτερη βραδιά για να πάει κανείς!
Πολύκοσμία και ολο και κάτι θα πάει στραβά.
Μια χαρα παει το seeking!Πρωινός πρωινός ή από ξενύχτι κατευθείαν ?
Πως πάει το seeking ???
Γαμάς γαμάς ?
Μια χαρα παει το seeking!
Ωστόσο δεν πηγα πουθενα χθες βραδυ γιαυτο είμαι πρωινος-πρωινός
Λες και δεν ξέρεις εσυ!Κανά καλό πράμα έχεις για μένα ???
Ξέρεις ... πιπίνια μοντελάκια ...
ρωτάς και το λόγο εσύ που αναβλήθηκε το ραντεβού ? τι να το κάνεις ?Αγαπητό γραφείο, δεν είμαστε χθεσινοί.
Αν ακυρώθηκε ένα ραντεβού για να εξυπηρετήσετε άλλο - πιθανόν - πολύωρο, τότε τουλάχιστον πείτε την αλήθεια, η αλήθεια είναι πιο τίμια από το ψέμα.
Αν πάλι ακυρώθηκε για τον λόγο που μου είπατε, το δέχομαι και άλλοι είναι οι ψεύτες.
Ευχαριστώ.
ρωτάς και το λόγο εσύ που αναβλήθηκε το ραντεβού ? τι να το κάνεις ?
αφού βγήκε από το ρόστερ το κορίτσι όπως συμβαίνει πολλές φορές , τι νόημα έχει αν την κλείσανε 2 μέρες , 10 ώρες ή έχει κάποιο θέμα...
υποθέτω λες για την Eva τώρα..γιατί ξεχωρίζει μέσα στην μπαζωμάζωξη...
έτσι κι αλλιώς availability δεν υπάρχει ...έτσι μου είπανε κι εμένα κ δε ρώτησα λεπτομέρειες...
για να έχει πάει στα προσεχώς κάποιος θα την έκλεισε υπέθεσα.....κι εδώ που τα λέμε καλά έκανε !
Γιατί μιλάς με μισόλογα;Ξέρουν αυτοί για ποια κοπέλα μιλάω, μπορεί και να μην είναι η Eva. Δεν ήταν στα προσεχώς η κοπέλα.
Άλλο είναι το θέμα και το γνωρίζουν πολύ καλά αυτοί, ήταν αχρείαστη η παράθεση σου.
Καλημέρα.
Καλώς. Νόμιζα λες για την σοκολατίτσα που φεύγει την Τρίτη όπως γράφτηκεΞέρουν αυτοί για ποια κοπέλα μιλάω, μπορεί και να μην είναι η Eva. Δεν ήταν στα προσεχώς η κοπέλα.
Άλλο είναι το θέμα και το γνωρίζουν πολύ καλά αυτοί, ήταν αχρείαστη η παράθεση σου.
Καλημέρα.