HoneyVoskos
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 175
- Like
- 27.912
- Πόντοι
- 32.548
Ακόμα πιο δυνατός!Οχι δεν κατάλαβες το πρώτο είναι αλλουνού...
Ακόμα πιο δυνατός!Οχι δεν κατάλαβες το πρώτο είναι αλλουνού...
Τα μωρα ποιος τα κοιτάει οταν η μητέρα εργάζεται ξέρουμε?Δυνατός ο σύζυγος,της έκανε δύο παιδιά την άφησε στο πεζοδρόμιο
μπορεί και μετά την δουλειά να την βάζει να φτιάχνει και στιφάδο!
Αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω!Τα μωρα ποιος τα κοιτάει οταν η μητέρα εργάζεται ξέρουμε?
Ε τί? Μονο οι σλαυες θα τα κάνουν ?Αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω!
-Μάνα σου αφήνω τα παιδιά και πάω για παρτούζες
-Να προσέχεις κορίτσι μου!
Τα μωρα ποιος τα κοιτάει οταν η μητέρα εργάζεται ξέρουμε?
Τραβα εσυ στην Νικολ Κιντμαν να δωσεις 300αρες και ασε με εμενα στον πόνο μου!Μπάρμπα Μήτσο καλημέρα.
Τι γίνεται με το seeking ?
Διαβάζω τα κατορθώματά σου και εκεί.
Έχεις πάρει σβάρνα όλα τα εστιατόρια ...
Και είναι σωστό να γυρίζει τσόντες και να εκδίδεται χωρίς καν να καλύπτει πρόσωποTωρα αυτα καλο ειναι να μην γραφονται,δεν μας αφορουν και δεν ειναι σωστό.
Ετσι θέλουνΚάνε ένα τουρ και βαλτα στην άκρη
Και Πιάσε μωρή μια νορμάλ δουλειά και εάν δω ότι το εννοείς να σε τσονταρω να στρώσεις μια ζωή.
Και τι θα μετράω το ενα ευρώ?
Δεν μπορώ...
Ε ούτε εγώ μπορώ
Κάτσε να σε γαμανε μέχρι την εμμηνόπαυση 500 φορές το μήνα...
Τραβα εσυ στην Νικολ Κιντμαν να δωσεις 300αρες και ασε με εμενα στον πόνο μου!
Σημερα με 400 θα είμαι ολο το βραδυ.
Ασε κατα μερος τωρα τα ταλαιπωρημενα κορίτσια του γραφεόυ ή της "χρυσομούνες" με τις 300αρες.
Και είναι σωστό να γυρίζει τσόντες και να εκδίδεται χωρίς καν να καλύπτει πρόσωπο
αντί να πάει να δουλέψει για 600ε/μηνα.
Εγώ νόμιζα ότι η αξιοπρέπεια κατακταται δεν χαρίζεται.
Ὅ,τι θέλει, ἄς κάνη. Ὅπως στρώνει, θά κοιμηθῆ. Δουλειά μας ὅμως ΔΕΝ εἶναι τὸ κουτσομπολιό
Ωπα ρε φίλε !! Δεν θα την πάω στην Ιθάκη !Και τι θα κάνετε όλο το βράδυ ???
Βάλε τα ουίσκια ... πάει το χιλιάρικο ... και αύριο θα θέλει και οικονομική βοήθεια ...
Τραβα εσυ στην Νικολ Κιντμαν να δωσεις 300αρες και ασε με εμενα στον πόνο μου!
Σημερα με 400 θα είμαι ολο το βραδυ.
Ασε κατα μερος τωρα τα ταλαιπωρημενα κορίτσια του γραφεόυ ή της "χρυσομούνες" με τις 300αρες.
Εγώ κριτικαρω την ταχύτατη απώλεια συναίσθησης του ποια είμαι και πως ήμουν.Συμφωνώ και εγώ.
Επειδή το έχω συζητήσει αρκετά, μη προσπαθούμε να κριτικάρουμε την εργασία των κοριτσιών.
Άπαξ και ξεκινήσουν αυτό το επάγγελμα δύσκολα το εγκαταλείπουν για πολλούς και διάφορους λόγους.
Την καλημέρα μου στην ομήγυρη.
Τρεις θέλει για 1200ε...πήρα σειρά!Εγώ εκτελώ κοινωνικό έργο βρέ.
Δύο πελάτες σαν και μένα να έχει την ημέρα και καθαρίζει χαλαρά €600 αφορολόγητα την ημέρα.
Γιαυτο οι τιμές εχουν παρει φωτια θα ελεγα εγω.Εγώ εκτελώ κοινωνικό έργο βρέ.
Δύο πελάτες σαν και μένα να έχει την ημέρα και καθαρίζει χαλαρά €600 αφορολόγητα την ημέρα.
Μην πιστευεις πούστη λόγια και πουτανας μυρολογιαΕγώ κριτικαρω την ταχύτατη απώλεια συναίσθησης του ποια είμαι και πως ήμουν.
Από εκεί που η άλλη έτρωγε με δελτίο κάνει τζίρο 1500 τη μέρα.
Και βγάζει 500 και 600 και 700 τη μερα.
Και ξαφνικά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΖΉΣΕΙ ΜΕ ΝΟΡΜΆΛ ΛΕΦΤΆ
Σε λίγους μήνες μέσα μπορεί να ζει μόνο με χιλιάρικα το μήνα...
Αλλα κλαίγεται που εκδίδεται και μάλιστα σε ρυθμό βιομηχανικής γραμμής παραγωγής.
Δικαίωμα τους.
Αλλα μη μου κλαίγεσαι...