Anatolian
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2.288
- Πόντοι
- 2.471
Soon, soon....!!!Αλήθεια η Kelly θα κάνει άραγε την εμφάνιση αυτές τις μέρες;
Soon, soon....!!!Αλήθεια η Kelly θα κάνει άραγε την εμφάνιση αυτές τις μέρες;
Πάντως όταν η τιμολόγηση τον τελευταίο καιρό έχει πάρει την ανηφόρα, καθώς για μια συναντηση μιας ωρας με τα εξτραδακια χρειάζονται 350 ευρώ, προκύπτει ότι σαφώς έχει έρθει η ανάπτυξη.
δεν ξερω αν τη φραση "θα φοβομαστε να φαμε ban",την εβαλες επειδη μπαναριστηκε ο γεροξουρας,με αφορμη παντως αυτη τη φραση νομιζω πως καλο θα ηταν το σαιτ να μας πει το λογο και για απλη ενημερωση αλλα κ για να προσεχουμε κ οι υπολοιποι μην κανουμε κατι κ βρεθουμε εκτος σαιτ κ δεν ξερουμε το λογο.
φανταζομαι πως ειναι κατι που θελουν να μαθουν κ οι φιλοι του κ οι εχθροι του που νομιζω πως ειχε πολλους εδω μεσα κ στα 2 στρατοπεδα.
ώπα! δεν μπαίνω μια μέρα και χάνω τα καλύτερα, ακάποτα γαμήσια, μούφες κριτικές, μπαναρισμένοι γέροντες...
Εγω φίλε όταν εγραψα το ποιηματακι σας τα είπα όλα με χιούμορ!Συμφωνῶ! Νά ξέρουμε γιατί μπανάρεται κάποιος καί γιατί κατεβαίνουν οἱ κριτικές. Ρέ παιδιά πότε μπαναρίσθηκε ὁ γεροξούρας; Ἔχασα τέτοιο ἐπεισόδιο;!
Συμφωνῶ! Νά ξέρουμε γιατί μπανάρεται κάποιος καί γιατί κατεβαίνουν οἱ κριτικές. Ρέ παιδιά πότε μπαναρίσθηκε ὁ γεροξούρας; Ἔχασα τέτοιο ἐπεισόδιο;!
Γιατί ρωτάς ?
Μήπως θα σου λείψει το nickname Γεροκσούρας και οι κριτικές του ???
Καλή Μεγάλη Εβδομάδα !!!
Α ναι?Ίσως η καλύτερη gfe επιλογή του γραφείου για την Μεγάλη Εβδομάδα.
Δεύτερη φορά μας έρχεται το κορίτσι.
Όλα ειναι φυσικά επάνω της και οι φωτογραφίες της είναι ακριβείς.
Είναι όμως για ήπιες καταστάσεις.
Μπορεί να σας συνοδεύσει και στην εκκλησία ...
Καλός είσαι εσύ! Εμενα προχθές μια άλλη μου ζήτησε 3χιλ για να παει να κάνει μαθήματα οστεοπαθητικης 1 μήνα στην Τουρκία.! Δεν υπάρχουν αυτες οι γκόμενες!!!!!!Α ναι?
Από γκαρνταρόμπα πως τα πάει?
Μαγειρίτσα τρώει?
Κομμωτήριο?
Μια χαρά όταν κάποια άλλη μου ζήτησε 1000ε γιατί δεν έχει
για να πάει να γ.....στην Κροατία.
Φίλε,από εδώ και πέρα δεν θα πηδάω θα έχω ενα πακέτο 500ευρα καιΚαλός είσαι εσύ! Εμενα προχθές μια άλλη μου ζήτησε 3χιλ για να παει να κάνει μαθήματα οστεοπαθητικης 1 μήνα στην Τουρκία.! Δεν υπάρχουν αυτες οι γκόμενες!!!!!!
Φίλε,από εδώ και πέρα δεν θα πηδάω θα έχω ενα πακέτο 500ευρα και
θα τα μοιράζω ....κοινωνική πολιτική
Πουτανο PassΚαί πῶς θά τὸ πῆς αὐτό τὸ pass;
Ισως pass-μαλάκαΚαί πῶς θά τὸ πῆς αὐτό τὸ pass;
Ίσως η καλύτερη gfe επιλογή του γραφείου για την Μεγάλη Εβδομάδα.
Δεύτερη φορά μας έρχεται το κορίτσι.
Όλα ειναι φυσικά επάνω της και οι φωτογραφίες της είναι ακριβείς.
Είναι όμως για ήπιες καταστάσεις.
Μπορεί να σας συνοδεύσει και στην εκκλησία ...
Alicia 200 η ώρα + cim 70 + anal 80350; Τι εξτραδάκια ζήτησες;