πες μας πως έχεζες κιόλας παράλληλα με την πίπα με καφέ και με τσιγάρο... και τους FT
το σιαξα λιγακι
πες μας πως έχεζες κιόλας παράλληλα με την πίπα με καφέ και με τσιγάρο... και τους FT
Guys το πιο όμορφο πιπίνι του γραφείου ποιο ειναι? Πετιτ όμως και μικρή...
Ναι προφανώς, αλλά πιπίνι και πετιτ και σχετικά όμορφη έστω??Αὐτά εἶναι σέ μεγάλο βαθμό ὑποκειμενικά....
Μπορεί να ψήλωσε το κορίτσι . Στην ανάπτυξη είναι ακόμαΑν και υπάρχει κάποια ομοιότητα στο πρόσωπο, σύμφωνα με τις περιγραφές τους η Gabi είναι 9 πόντους κοντύτερη.
Το έχω εγώ!ο νιπτήρας φανταζομαι το ειχε στις extra χρεώσεις
Να προσθέσω οι FT στο πάτωμα έτσι και αργούσα στο χέρι Il sole 24 oreτο σιαξα λιγακι
καλά τώρα σοβαρά?... και θες και να το παίζεις γνώστης της πίπας?ε αφου με ποναει το κεφαλι οταν ρουφανε σαν λυσσασμενες
τωρα ρε θα πατησω το κουμπι αναφορα για να μαθειςκαλά τώρα σοβαρά?... και θες και να το παίζεις γνώστης της πίπας?
υπάρχει μεγάλο πρόβλημα...
βρισκόμεθα μεταξύ των αγαπούληδων βουνών και του παρλα-πίπα που μπαζώνει ανελέητα...
που να βασιστεί κανείς για σοβαρή κριτική?
κάτσε πρώτα να σου στείλω κρεμούλα να βάλεις στο πιπί σουτωρα ρε θα πατησω το κουμπι αναφορα για να μαθεις
εχει ερεθιστει το κακομοιρο το κεφαλακι μου απο τα πολλα γαμησια και τις πιπεςκάτσε πρώτα να σου στείλω κρεμούλα να βάλεις στο πιπί σου
έχεις σκεφτεί καριέρα stand up comedian? έχουν πέσει ήδη όλοι κάτω από τα γέλια...εχει ερεθιστει το κακομοιρο το κεφαλακι μου απο τα πολλα γαμησια και τις πιπες
Guys το πιο όμορφο πιπίνι του γραφείου ποιο ειναι? Πετιτ όμως και μικρή...
βρισκόμεθα μεταξύ των αγαπούληδων βουνών
Δεν είμαι αγαπούλης, τα κορίτσια με αγαπάνε.
Σιγα τους αγαπούληδες!Μεγάλο βουνό μας πήραν χαμπάρι.
Ρίξε κανά δυό χιονοστιβάδες να μάθουν να μιλάνε όμορφα.
Οπως τα λες!Καλώς τον φίλο Σρέκ.