lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
τα πιο πεταμένα λεφτά...ακου 100ευρώ για μια πίπα...πόσο ανώμαλος πχιακαπως πρεπει να βγαλω τα 100αρια της πιπας
τα πιο πεταμένα λεφτά...ακου 100ευρώ για μια πίπα...πόσο ανώμαλος πχιακαπως πρεπει να βγαλω τα 100αρια της πιπας
ασχετετα πιο πεταμένα λεφτά...ακου 100ευρώ για μια πίπα...πόσο ανώμαλος πχια
Φιλότιμη η Μελίσσα, πρέπει να είναι 35αρα σίγουρα βέβαια.. μιλάει και το αγγλικό της. Μια φορά πήγα ωραία πέρασα αλλά δε θα ξανά πήγαινα όμως!Παιδιά υπάρχει εμπειρία με την Melissa?είναι κοντά σαυτό που βλέπω? υπηρεσειες?
ΕυχαριστωΦιλότιμη η Μελίσσα, πρέπει να είναι 35αρα σίγουρα βέβαια.. μιλάει και το αγγλικό της. Μια φορά πήγα ωραία πέρασα αλλά δε θα ξανά πήγαινα όμως!
Έχει καμία 25αρια κριτικές από μύστες ! Νομίζω θα σε καλύψουν αν τις διαβάσειςΕυχαριστω
Αν σου πω ότι δεν ξέρω πως βρίσκω κριτικέςΈχει καμία 25αρια κριτικές από μύστες ! Νομίζω θα σε καλύψουν αν τις διαβάσεις
Ετσι ακριβώς . Πρέπει να φέρει τις κόρες τις να γίνει το έλα να δεις.Φιλότιμη η Μελίσσα, πρέπει να είναι 35αρα σίγουρα βέβαια.. μιλάει και το αγγλικό της. Μια φορά πήγα ωραία πέρασα αλλά δε θα ξανά πήγαινα όμως!
Ποπο! Πολύ δυνατές οι κόρες.. τις βάζει να πηγαίνουν γυμναστήριο λέει για να έχουν ωραίο κορμί.. το δεύτερο γύρω για χάρη τους, τον έριξα..Ετσι ακριβώς . Πρέπει να φέρει τις κόρες τις να γίνει το έλα να δεις.
Ετσι έτσιΠοπο! Πολύ δυνατές οι κόρες.. τις βάζει να πηγαίνουν γυμναστήριο λέει για να έχουν ωραίο κορμί.. το δεύτερο γύρω για χάρη τους, τον έριξα..
Ετσι είναι ! Οταν βλέπετε πολλές επιφανειακά που να θυμάσαι μετά απο 6 μήνες.Τελικά βρήκα τις κριτικές της Sasha εδώ .
Και με έκπληξη διαπίστωσα ότι την έχω συναντήσει προ εξαμήνου.
Το είχα ξεχάσει τελείως.
Ο καθένας με το πόνο του ...
Πόσο πιο χαμηλά!!!!!!Ετσι ακριβώς . Πρέπει να φέρει τις κόρες τις να γίνει το έλα να δεις.
Μου έχει τύχει εργαζόμενη να επιμένει ότι έχουμε συναντηθεί, να μην θυμάμαι τίποτα, να επιμένει...και όταν μου έδειξε φωτογραφία που έχει τραβήξει στον γαμιστρώνα που νοικιάζω στην Αθήνα (φωτογραφία που την έχω τραβήξει εγώ), απλά κανόνισα ραντεβού με τον ψυχολόγο μου.Ετσι είναι ! Οταν βλέπετε πολλές επιφανειακά που να θυμάσαι μετά απο 6 μήνες.
Απατο το βαρέλι!Πόσο πιο χαμηλά!!!!!!
Εγώ σας το έχω πει ! Λίγες και καλές! Να θυμόμαστε και κάτι όταν παππουδιάσουμε για τα καλά!Μου έχει τύχει εργαζόμενη να επιμένει ότι έχουμε συναντηθεί, να μην θυμάμαι τίποτα, να επιμένει...και όταν μου έδειξε φωτογραφία που έχει τραβήξει στον γαμιστρώνα που νοικιάζω στην Αθήνα (φωτογραφία που την έχω τραβήξει εγώ), απλά κανόνισα ραντεβού με τον ψυχολόγο μου.
Πάντως, όλες αυτές που έχουν παρκάρει στην Αθήνα λόγω της ειδικής επιχείρησης του Πούτλερ (), δείχνουν πλέον έντονα σημάδια κούρασης, σαν παλιοί φαντάροι ένα πράγμα (δεν μπορώ να περπατήσω, με τραβάνε οι μήνες πίσω), ή όπως λένε στο χωριό μου, είναι πλέον institutionalized και έχει χαθεί η όποια μαγεία όταν τις συναντάς.Απατο το βαρέλι!
Προτιμώ το πολλές και καλές. Πως λέμε καλύτερα πλούσιος και υγιής παρά άρρωστος και φτωχός?Εγώ σας το έχω πει ! Λίγες και καλές! Να θυμόμαστε και κάτι όταν παππουδιάσουμε για τα καλά!
Εγώ απορώ που δεν έχουν βρει ακόμα κανα κορόιδο.Πάντως, όλες αυτές που έχουν παρκάρει στην Αθήνα λόγω της ειδικής επιχείρησης του Πούτλερ (), δείχνουν πλέον έντονα σημάδια κούρασης, σαν παλιοί φαντάροι ένα πράγμα (δεν μπορώ να περπατήσω, με τραβάνε οι μήνες πίσω), ή όπως λένε στο χωριό μου, είναι πλέον institutionalized και έχει χαθεί η όποια μαγεία όταν τις συναντάς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προτιμώ το πολλές και καλές. Πως λέμε καλύτερα πλούσιος και υγιής παρά άρρωστος και φτωχός?
οι πιο πολλες εχουν βρει ρεΕγώ απορώ που δεν έχουν βρει ακόμα κανα κορόιδο.