feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.426
- Πόντοι
- 26.236
Ααα γι αυτό η sienna έχει τα ρεπα τηςγεννουν τα κατσουλια
Ααα γι αυτό η sienna έχει τα ρεπα τηςγεννουν τα κατσουλια
Σας έχει συμβει ποτε να έχετε μια φαντασίωση και να έρχετε το ραντεβου και να κάνετε τη φαντασιωση σας με την κοπέλα δίχως ωστόσο να της το έχετε πει εκ των προτέρων. Λες και το ήξερε απο μόνη της ενα πράγμα!
Καλα τι ώρα θα πας να γαμήσεις την άλλη ? Περιμένουμε review.
Εσύ πρέπει να δεις το “The One” στο NetflixΣας έχει συμβει ποτε να έχετε μια φαντασίωση και να έρχετε το ραντεβου και να κάνετε τη φαντασιωση σας με την κοπέλα δίχως ωστόσο να της το έχετε πει εκ των προτέρων. Λες και το ήξερε απο μόνη της ενα πράγμα!
την βαζω στα 4 και οταν δω οτι δεν χυνω βγαζω κραυγες ηδονης και πεταω σφαιρα την καποτα
καθως και αλλα παπατζηδικα κολπα
καθολου
έχω ακούσει για γυναίκες που προσποιούνται ότι θα άκουγα και άνδρα με ξεπερνάει
έχω ακούσει για γυναίκες που προσποιούνται ότι θα άκουγα και άνδρα με ξεπερνάει
τελικα ακυρωσα το χθεσινοβραδυνο ραντεβου γιατι ειχα πονοκεφαλο
Tulsa King με τον ΣταλονεΤί μαλακία εἶδες πάλι στὸ Netflix;
Tulsa King με τον Σταλονε
νερακι ειδα 7 επισοδια
σιγα το προγραμαΕἶδες ποῦ ξέρω καί τὸ πρόγραμμά σου;
σιγα το προγραμα
μαμ στριμ πιπα
πιπα μαμ στριπ
αντε καμια φορα παω για καφε
μετα τοσες ωρες βλεποντας σειρα πονοκεφαλιαζειςἜ αὐτό! Ἔτσι λές τὸν πονοκέφαλο: netflix!
Καλα όλα αυτά που λέτε αλλα ξέρετε κανέναν συναγωνιστή να ενδιαφέρεται να σπιτώσει κορίτσι?
ποσα δινει;Καλα όλα αυτά που λέτε αλλα ξέρετε κανέναν συναγωνιστή να ενδιαφέρεται να σπιτώσει κορίτσι?
Δεν είναι όλοι σαν και εσένα. Ξέρω τι λέω!Ἅμα θέλαμε νά σπιτώσουμε κάποια, δέ θά'μασταν σ' αὐτό τὸ site!
Μόνο πόσα θα βγάλεις σκέφτεσαι?ποσα δινει;
4 πιπες την εβδομαδα την μια μαζι με την φιλη της και 2000 και την σπιτωσαΔεν είναι όλοι σαν και εσένα. Ξέρω τι λέω!