Την Mia.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν γουστάρεις πιγκουίνους, ναι. Λόγω ψύχους.
Τόσο καλή η Mia? Κι αυτή στα υπόψιν
Την Mia.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν γουστάρεις πιγκουίνους, ναι. Λόγω ψύχους.
Δε νομίζω να αργήσει και πολύ...o tyfonas jessica pote me to kalo tha mas epistrepsei arage?
Λιγοστεύουν οι επιλογές…Εγώ με τη σειρά μου να ρωτήσω:
Cindy αξίζει;
Dasha όσες ώρες σε παίρνει η τσέπη σου χωρίς δεύτερη κουβέντα . Σου εύχομαι τρίωρο ..Καλησπέρα Μύστες και Χρόνια πολλά!
Ερώτηση για γνώστες και μερακληδες.
2ωρο με ποιά απτις δύο
Dasha ή Κελλυ;
Ρε φίλε, εγώ γουστάω στα 4 όμως και τις κακομαθαίνεις. Και το γουστάρω ακριβώς για τον λόγο που είπε κάποιος, για να μην με βλέπουν. Ντρέπομαι και κάνω τρελές γκριμάτσες κλόουν. (μου το είπε φίλος σε παρτούζα).
Οι περίεργες γκριμάτσες θα φαίνονται…Προσεχε μονο μην εχει καθρεπτη μπροστα!
εγω κλεινω τα ματια και τον ψιλοπαιρνω τον υπνακο λιγο να ειμαι ειλικρινηςΡε φίλε, εγώ γουστάω στα 4 όμως και τις κακομαθαίνεις. Και το γουστάρω ακριβώς για τον λόγο που είπε κάποιος, για να μην με βλέπουν. Ντρέπομαι και κάνω τρελές γκριμάτσες κλόουν. (μου το είπε φίλος σε παρτούζα).
Ποια Mila?Μιλά να αξίζει παιδιά ;
Ποια Mila?
Όποιος τυχερός συναντήσει την Slava σήμερα να μην ξεχάσει να της ευχηθεί Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά !!!
Να της πάρει και δωράκι ... εις διπλούν ...
Έχει τα γενέθλια της σήμερα.
Χρόνια πολλά και καλη χρονιά σε όλους τους μπουρδελιάρηδες. Ευχομαι σε όλους να ρίξετε διπλο πρωτοχρονιατικο κουραμπιε όπως εγώ γοια το καλό του χρόνου.
Παντα τετοια.
Είναι η εποχή τους όμως!Καλή Χρονιά σε όλους σας.
Προσοχή στους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα ...
Παχαίνουν ...
εσπασε το κακο σεριΧρόνια πολλά και καλη χρονιά σε όλους τους μπουρδελιάρηδες. Ευχομαι σε όλους να ρίξετε διπλο πρωτοχρονιατικο κουραμπιε όπως εγώ γοια το καλό του χρόνου.
Παντα τετοια.
ρε τι πρεμουρα σας εχει πιασει με τους ποντους?
τι νομιζετε οτι θα κερδισετε κατι ή θα αλλαξετε κατι σοβαρο στο προφιλ σας?
μονο η ενδειξη στο προφιλ αλλαζει που δεν ειναι και τιποτα σημαντικο.
αν ειχα τη δυνατοτητα να σας δωσω τους δικους μου θα τους εδινα.
δεν μου λενε τιποτα οι ποντοι.
δηλ τι οποιος εχει πιο πολλους πηδαει καλυτερα?
και για να σας λυθει η απορια για το πως και τι για τους ποντους δειτε κι εδω.
Νέο Forum - Εγγραφή, περιορισμοί νέων μελών, πόντοι και τρόπαια
Στο site μπορεί να γίνει μέλος οποιοσδήποτε ή οποιαδήποτε είναι πάνω από 18 χρονών, αφού διαβάσει και συμφωνήσει με τους κανόνες της ιστοσελίδας. Τα 5 πρώτα post κάθε νέου μέλους είναι υπό έγκριση. Αυτό σημαίνει ότι δε δημοσιεύονται αμέσως, αλλά τα ελέγχει και τα εγκρίνει (ή τα απορρίπτει) ένας...www.bourdela.com