nasosOnasos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165
- Πόντοι
- 0
Θα το κανω καποια στιγμη αυτο ηταν απλα ενα γρηγορο φιντμπακ για οποιον μπορει να ενδιαφερεται .Φίλε... Βάλε τὴν κριτική σου στὶς κριτικές....
Θα το κανω καποια στιγμη αυτο ηταν απλα ενα γρηγορο φιντμπακ για οποιον μπορει να ενδιαφερεται .Φίλε... Βάλε τὴν κριτική σου στὶς κριτικές....
Μεγάλο τζίφος! Τι τηε έχετε κάνει και είναι τόσο φοβισμένη?
Μολίς την πλησιαζε ο Srek junior τινάζοταν μακρυα λες και πάθαινε ηλεκτροπληξία!!! Ακόμα και όταν αυτός ήταν σε στάση αναπαυσης. Ενα περίεργο πράγμα.Τίποτα δεν της κάναμε ...
Η έχει πέσει πολύ stealthing με την συγκεκριμένη και με το που βλέπει ξεσκούφωτη πούτσα στα 2 μέτρα πετάγεται, η έχει καεί πλέον μετά απο 2 συνεχόμενους μήνες εδώΜολίς την πλησιαζε ο Srek junior τινάζοταν μακρυα λες και πάθαινε ηλεκτροπληξία!!! Ακόμα και όταν αυτός ήταν σε στάση αναπαυσης. Ενα περίεργο πράγμα.
Μολίς την πλησιαζε ο Srek junior τινάζοταν μακρυα λες και πάθαινε ηλεκτροπληξία!!! Ακόμα και όταν αυτός ήταν σε στάση αναπαυσης. Ενα περίεργο πράγμα.
Ναι τείνώ να συμφωνήσω. Φοβία ένα πράγμα!Η έχει πέσει πολύ stealthing με την συγκεκριμένη και με το που βλέπει ξεσκούφωτη πούτσα στα 2 μέτρα πετάγεται, η έχει καεί πλέον μετά απο 2 συνεχόμενους μήνες εδώ
Ο τρόπος παροχής των υπηρεσειών είναι το θέμα! Ο srek junior δεν πλησίασε καμία τρύπα!Η συγκεκριμένη χαρακτηρίζεται από εξαιρετικές και πλήρεις υπηρεσίες και μάλιστα και με anal στο πρόγραμμα.
Μήπως μπέρδευες τις τρύπες ???
Περίεργο.
Xαλάσανε και οι άσχημες ...
Ο τρόπος παροχής των υπηρεσειών είναι το θέμα! Ο srek junior δεν πλησίασε καμία τρύπα!
Δεν είμαι μοντελοπνίχτης!Φίλε μου όπως ανέφερε και ο φίλος Μπάστερντ πιό πάνω η συγκεκριμένη γυναίκα είναι τουλάχιστον 2-3 μήνες εδώ.
Έχει κουραστεί - βαρεθεί.
Καλύτερα να έπαιρνες την φρέσκια Slava που κάθεται και τον τρώει μια χαρά.
Θα πέρναγες ζάχαρη μαζί της.
Κανάνας από εμάς δέν είναι πλέον μοντελοπνίχτης ,λόγω προσφοράς είμαστε μόνο πνίχτηςΔεν είμαι μοντελοπνίχτης!
Φίλε μου όπως ανέφερε και ο φίλος Μπάστερντ πιό πάνω η συγκεκριμένη γυναίκα είναι τουλάχιστον 2-3 μήνες εδώ.
Έχει κουραστεί - βαρεθεί.
Καλύτερα να έπαιρνες την φρέσκια Slava που κάθεται και τον τρώει μια χαρά.
Θα πέρναγες ζάχαρη μαζί της.
Πηρα Σλαβα και μπορω να πω πως δεν απογοητέυτηκα.
κουνελοπνιχτης εισαι τουλαχιστον;Δεν είμαι μοντελοπνίχτης!
Μπαζοπνίχτηςκουνελοπνιχτης εισαι τουλα
ωπα ωπα μεγαλεΜπαζοπνίχτης
Εχεις ανταγωνισμό φιλαράκι ! Θα σου τα φάω εγώ τα μπάζα!ωπα ωπα μεγαλε
αυτος ειμαι εγω
δεν ηρθαν τα ποδια να χτυπησουν το κεφαλι
εχεις ψωμι μπροστα σου λεμεΕχεις ανταγωνισμό φιλαράκι ! Θα σου τα φάω εγώ τα μπάζα!
Λες ε?εχεις ψωμι μπροστα σου λεμε
264-45Λες ε?
Ποσα ρεπητ εχω κάνει και πόσα πολύωρα!264-45
οι αριθμοι μιλανε μονοι τους
τα μισα που εχω παρει ειναι οχι Α ονοματα
ποσοτητα εναντι ποιοτηταςΠοσα ρεπητ εχω κάνει και πόσα πολύωρα!