Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.274
- Πόντοι
- 11.146
..ασιατισα να ειναι κ ας την φερουν κ απ'το βελγικο κονγκοειδικα ανατολικα της Ιαπωνιας κανενα Λος Αντζελες αν φερουν
..ασιατισα να ειναι κ ας την φερουν κ απ'το βελγικο κονγκοειδικα ανατολικα της Ιαπωνιας κανενα Λος Αντζελες αν φερουν
να παρεις αεροπλανακι να πας..ασιατισα να ειναι κ ας την φερουν κ απ'το βελγικο κονγκο
...ειπε ο "θελω να γαμησω αλλα βαριεμαι να παω να γαμησω"να παρεις αεροπλανακι να πας
ολα στο χερι τα θες;
καλα δεν προχωρησει η τεχνολογια;...ειπε ο "θελω να γαμησω αλλα βαριεμαι να παω να γαμησω"
για κακασχημη οπως λεει καποιος εχει πολυ ζητησηΚαι εγω σπαρήλες σήμερα σαν τον γεροξουρη.
Για αυτό πaράγγειλά στο σπίτι την Valeria.
Και εγω σπαρήλες σήμερα σαν τον γεροξουρη.
Για αυτό πaράγγειλά στο σπίτι την Valeria.
Good luck !!!
εγω καλα πράγματα ακουσα πάντως.για κακασχημη οπως λεει καποιος εχει πολυ ζητηση
Έχει εξωτικό πρόσωπο, νοιώθεις ότι γαμάς στο Άβαταρ…για κακασχημη οπως λεει καποιος εχει πολυ ζητηση
ρε μπας και πηρες τιποτα και τα εβλεπες ολα μπλε;Έχει εξωτικό πρόσωπο, νοιώθεις ότι γαμάς στο Άβαταρ…
Νόμιζες θα γλιτώσεις το video Ε γατάκι ? Κοιτα τώρα πως έχει…. Λέει ο άλλος για τη μπλε καβλα του , του κανεις εσυ χαβαλε και πετάγεται στο άσχετο ο αναπουρνας να βάλει video μη χάσει και δε γαμισει τα post σας … ναι οκ δημόσιο forum και θα γράφω οτι θέλω κλπ κλπ κλπ ….5χρονο και το 2023 .ρε μπας και πηρες τιποτα και τα εβλεπες ολα μπλε;
Το 2023 θα γινει 6χρονοΝόμιζες θα γλιτώσεις το video Ε γατάκι ? Κοιτα τώρα πως έχει…. Λέει ο άλλος για τη μπλε καβλα του , του κανεις εσυ χαβαλε και πετάγεται στο άσχετο ο αναπουρνας να βάλει video μη χάσει και δε γαμισει τα post σας … ναι οκ δημόσιο forum και θα γράφω οτι θέλω κλπ κλπ κλπ ….5χρονο και το 2023 .
οκ γιορτες ειναι το επιτρεπωΝόμιζες θα γλιτώσεις το video Ε γατάκι ? Κοιτα τώρα πως έχει…. Λέει ο άλλος για τη μπλε καβλα του , του κανεις εσυ χαβαλε και πετάγεται στο άσχετο ο αναπουρνας να βάλει video μη χάσει και δε γαμισει τα post σας … ναι οκ δημόσιο forum και θα γράφω οτι θέλω κλπ κλπ κλπ ….5χρονο και το 2023 .