geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.864
- Πόντοι
- 34.478
ανεβα πρωτα κανεναν Ταΰγετο και βλεπουμεΑλλά το Έβερεστ μου δεν το βρίσκω όσο και να ψάξω. Ενώ είναι εκεί ανάμεσα στο Λότσε και το Πουμόρι.
ανεβα πρωτα κανεναν Ταΰγετο και βλεπουμεΑλλά το Έβερεστ μου δεν το βρίσκω όσο και να ψάξω. Ενώ είναι εκεί ανάμεσα στο Λότσε και το Πουμόρι.
ανεβα πρωτα κανεναν Ταΰγετο και βλεπουμε
Δηλαδη…;
τώρα μετά τις 7 Ιανουαρίου…
Μιας που ανέφερες το Essex, τα Essex Girls για όσους γνωρίζουν είναι οι μεγαλύτερες ψωλαρπάχτρες της Γηραιάς Αλβιώνας και όχι μόνοΡε Άι πλύνε με Essex που μας νιαζει που γαμησες
Έχω εγώ που την δοκίμασα κιόλας. Αλλά με λένε παράξενο και δύσκολο. Σεβαστή η άποψη σου αλλά Τοπ πάντως δεν είναι κατα την δική μου άποψη.Οποιος εχει αμφιβολιες για την Μια να μην εχει. Το κοριτσι ειναι τοπ.
δεν εισαι παραξενος και δυσκολοςΈχω εγώ που την δοκίμασα κιόλας. Αλλά με λένε παράξενο και δύσκολο. Σεβαστή η άποψη σου αλλά Τοπ πάντως δεν είναι κατα την δική μου άποψη.
Διαφωνώ. Το πρόβλημα είναι ότι οι κριτικές γράφονται με το κάτω κεφάλιδεν εισαι παραξενος και δυσκολος
μα.... εισαι απλα κορρεσμενος
για να περασεις σουπερ η αλλη να σου κανει πρεπει το κλικ
αυτο το παθαινουν ολοι
ναι εχεις δικιοΔιαφωνώ. Το πρόβλημα είναι ότι οι κριτικές γράφονται με το κάτω κεφάλι
Ε ναι ρε. Με το πάνω κεφάλι γράφουνε κριτικές αυτοί που δεν την έχουν δει καν την γκόμενα. Και είναι ουκ ολίγοιναι εχεις δικιο
απλα να μην γραφονται μονο με το πανω κεφαλι
δεν μπορω να διαφωνησω με αυτη την τοποθετηση σουΕ ναι ρε. Με το πάνω κεφάλι γράφουνε κριτικές αυτοί που δεν την έχουν δει καν την γκόμενα. Και είναι ουκ ολίγοι
Ναι κάτι γίνεται…Αν και Θα φύγουν ανάμεσα σε Χριστούγεννα και πρωτοχρονιάΕυτυχώς υπάρχουν κάποιες επιλογές για να την βγάλουμε μέχρι τότε.
Περι ορεξεως αδερφε. Εγω περασα πολυ καλα. Γιατι σε λενε παραξενο κ δυσκολο και ποιοι τα λενε ειναι το ερωτημα.Έχω εγώ που την δοκίμασα κιόλας. Αλλά με λένε παράξενο και δύσκολο. Σεβαστή η άποψη σου αλλά Τοπ πάντως δεν είναι κατα την δική μου άποψη.
Να μην πάρουμε δηλαδή σειρούλα?Ε ναι ρε. Με το πάνω κεφάλι γράφουνε κριτικές αυτοί που δεν την έχουν δει καν την γκόμενα. Και είναι ουκ ολίγοι
Πολύ καυλα το μωρο, μπράβο γκλαμουρ τέτοιες να φέρνεις
Αυτες παλιά... τις ξεχώριζεις απο το χρώμα της γόβαςΜιας που ανέφερες το Essex, τα Essex Girls για όσους γνωρίζουν είναι οι μεγαλύτερες ψωλαρπάχτρες της Γηραιάς Αλβιώνας και όχι μόνο
Μια χαρά το κορίτσι.
Ακριβώς ότι βλέπετε στις φωτογραφίες.
Κι εσύ τέκνον Βρούτε;
Σκλαβα ο ενας σκλαβα ο αλλος , ρε γινετε λιγο πιο δημιουργικοιΜια χαρά το κορίτσι.
Ακριβώς ότι βλέπετε στις φωτογραφίες.