Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.644
- Πόντοι
- 46.423
Εχει γράψει κριτική. Σου προτείνω να την διαβάσεις!
2 κριτικές παρακαλώ.
Μία ως Vera και μία ως Sasha ...
Και 2 κολόνιες Tom Ford ...
Πες μου τώρα! Να δω μπάσκετ το βράδυ ή να γαμήσω!2 κριτικές παρακαλώ.
Και 2 κολώνιες Tom Ford ...
Πες μου τώρα! Να δω μπάσκετ το βράδυ ή να γαμήσω!
Αυριο είναι Παρασκευή. Δεν εχω καλή εμπειρία τις παρασκευε΄ς.Έχει μπάσκετ και ποδόσφαιρο σήμερα το βράδυ.
Άστο για αύριο καλύτερα.
TGIF, γαμάει μόνο η πλέμπα.Αυριο είναι Παρασκευή. Δεν εχω καλή εμπειρία τις παρασκευε΄ς.
Αυτό ακριβώς! Ενω σήμερα όλοι θα χαζευουν μπάλα/μπάσκετ. Λογικά θα έχει αρκετες επιλογές.TGIF, γαμάει μόνο η πλέμπα.
Αυτό ακριβώς! Ενω σήμερα όλοι θα χαζευουν μπάλα/μπάσκετ. Λογικά θα έχει αρκετες επιλογές.
Από την μακρυνή Μογγολία από όσο ξέρω.! Δεν πα να παρακολουθεί .Πρόσεχε ... σε παρακολουθεί ... αυτά που γράφεις ...
Από την μακρυνή Μογγολία από όσο ξέρω.! Δεν πα να παρακολουθεί .
Γονυπετούσα πεοθηλάζουσα θα με παρακαλάει να ξαναπάω!
Στα βουνά από οπου ήρθαν οι Τούρκοι!Πάμε Μογγολία ?
Καμια σχέση ! Αυτός είναι tyrone! Βρες κάτι πιο μογγολικό!
Οκ ρε μάγκες, θα διαβάσω να μορφωθώ, αν είναι να το γαμησω και εγώ αυτό το μωράκι.. να στραφώ στα γράμματα.(του ανωπουρναρου)2 κριτικές παρακαλώ.
Και 2 κολόνιες Tom Ford ...
Οκ ρε μάγκες, θα διαβάσω να μορφωθώ, αν είναι να το γαμησω και εγώ αυτό το μωράκι.. να στραφώ στα γράμματα.(του ανωπουρναρου)
Χαχαχα να σε καλά αδελφέ δικά μου είναι, μην βλέπεις που γράφω σαν τύπος..Έχεις ωραία πόδια ...
Χαχαχα να σε καλά αδελφέ δικά μου είναι, μην βλέπεις που γράφω σαν τύπος..
250 η ώρα για τέτοια πόδια, αυτό μόνο παίρνεις με 250, όλα τα υπόλοιπα έξτρα... την βρήκα την Vera/Sasha,ό,τι πιο όμορφο..Με βάζεις σε σκέψεις ...
250 η ώρα για τέτοια πόδια, αυτό μόνο παίρνεις με 250, όλα τα υπόλοιπα έξτρα... την βρήκα την Vera/Sasha,ό,τι πιο όμορφο..
Ε τέτοιο πλάσμα αδύνατο να μην σε κάψει. Αυτό κοιτούσα, ότι δεν παίζει atm το κορασιο.. όταν έρθει θα πρέπει να τιμηθεί, προφανώς. Δύσκολη είμαι ναι μωρό μου, αλλά τέτοια ποδάρια, θέλεις να τα γλυψεις απελπισμένα.. σε ξέρω..Είσαι και δύσκολη εσύ.
Η συγκεκριμένη έχει κάψει πολλές καρδιές.
Καλά να είναι το κορίτσι και να μας ξανάρθει.
Σε "εκκλησάκι" του Αγίου Κωνσταντίνου....Συγνωμη τετοια ωραια του λες και τις ριχνεις .... στα γονατα
ΥΓ
Στο μεγάλο προαύλιο του ναού της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη λέγεται πως υπήρχε μια κρήνη στην οποία αναγραφόταν η καρκινική φράση ΄΄ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ΄΄, (νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν ) ξέπλυνε δηλαδή τις αμαρτίες σου και όχι μόνο το πρόσωπό σου. Η φράση αυτή, αν αναγνωσθεί ανάποδα αποδίδει τις ίδιες λέξεις και επομένως και το ίδιο νόημα.