Ευτυχώς γιατί θα γινόταν η Κριμαία ελληνικήΓράψε λάθος...Άνοιξε παλιά σελίδα δεν είχα κάνει refresh
Sorry
επαρχία-οικόπεδο...
Ευτυχώς γιατί θα γινόταν η Κριμαία ελληνικήΓράψε λάθος...Άνοιξε παλιά σελίδα δεν είχα κάνει refresh
Sorry
Rebecca foreva λέμε! Χρυσό μουνί, μονεγάσκικο!Εντω μεταξύ αν προσέξεις όλα τα νήματα έχουν πάρει φωτιά . Ολοι για να μη χάσουνε πελάτη από το μαντρί και άλλοι για να τσιμπήσουνε πελάτες …
Εγώ .εγω να καταγκειλω οτι καποιος σημερα μου τζουρνεψε τα τσιγαρα και κανει την παπια
Δώσε του παιδιού τα τσιγάρα πίσω βρε αλήτη
Αν δε μάθει κάτι πολύ συγκεκριμένο που ψάχνω για μια νεαρή θα του πάρω και ξέρεις τι άλλο …Δώσε του παιδιού τα τσιγάρα πίσω βρε αλήτη
οχι ευχαριστωΑν δε μάθει κάτι πολύ συγκεκριμένο που ψάχνω για μια νεαρή θα του πάρω και ξέρεις τι άλλο …
Κάτι πολύ καλύτερο εννοούσα το περουκίνιοχι ευχαριστω
δεν θελω να μου παρεις πιπα
το νου σουΚάτι πολύ καλύτερο εννοούσα το περουκίνι
Μόνο εγώ βάζω πλάτη επειδη ντρέπεσαι να βάλεις την αγγελία που θες .το νου σου
θα σου κοψω τα τακουνια που φορας και δεν θα φτανεις να αρμεγεις τα φιδια
Να βοηθήσω εγώ το φίλο μου ρε...Αν δε μάθει κάτι πολύ συγκεκριμένο που ψάχνω για μια νεαρή θα του πάρω και ξέρεις τι άλλο …
καλαΝα βοηθήσω εγώ το φίλο μου ρε...
Τι ψάχνεις πεσμου και θα σκιστω για πάρτη σου.
Ακούς γεροξουρα?
Έτσι ξηγιουνται οι φίλοι και συναγωνιστες.
Και εμένα μου βγάζει κάτι τέτοιο...Το διψασμένο για σεξ μικρό της διπλανής πόρταςΑυτη η polly βγαζει μια ανωμαλία, η που θα γαμιεται διχως αυριο η θα ναι παλτο δεν υπαρχει μεση λυση
Μη φεαγαμιεσαι
Μη φεραγαμιεσαι
Πράγματι πολύ καλή. Μου είχε πει πάντως ότι το έκανε περιστασιακά λόγο Covid! Μακάρι να επιστρέψει.Ρε μαγκες αυτη η dasha 5 του glamour ξερει κανεις αν επιστρεφει? Μιλαμε για το απολυτο εσκορτς