Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.863
- Πόντοι
- 46.423
Το ξέρω και ελπίζω να έρθει και αυτή φέτος!
Τι γκρινιάζεις τότε ???
Ας τους άλλους να γκρινιάζουν ...
Το ξέρω και ελπίζω να έρθει και αυτή φέτος!
Έχει πάρει φορά στην κατηφόρα το Glamour… απογοήτευση…. και ακόμα πιο απογοητευτικό να σιγοντάρουν κάποιοι με σχόλια τύπου « φέρε και όλο κάποια θα κάτσει», ωραία νοοτροπία
Τι σε νοιάζει ?
Εσύ τις πληρώνεις για να έρθουν στην Ελλάδα ???
Ακριβώς… όλοι οι πελάτες τις πληρώνουμε , welcome to the real worldΤι σε νοιάζει ?
Εσύ τις πληρώνεις για να έρθουν στην Ελλάδα ???
Ξιθυρίζεται ότι η sasha λόγω έλλειψής ανταγωνισμού θα το πάει 200ευρω για αρχή
Ακριβώς… όλοι οι πελάτες τις πληρώνουμε , welcome to the real world
Εγω μιλάω μεσοπρόθεσμα!Τι γκρινιάζεις τότε ???
Ας τους άλλους να γκρινιάζουν ...
Για τον ήλιο?Φόρεσε τα γυαλιά σου ...
Ἄν δέν πᾶς, ὅπως ἐγώ ποὺ ἔχω νά πάρω ἀπ'τό glamour τρεισήμισυ χρόνια, δέν τίς πληρώνεις... Ἁπλά τά πράγματα!
Τότε μην παροτρύνεις αλλούς να πάνε στις φόλες! Αφου δεν ψωνίζεις γιατί μας κάνεις κύρηγμα για τις διαμαρτυρίες! Οταν τζιράρεις τετραψήφια και πενταψήφια νούμερα καλά θα κάνεις να διαμαρτυρηθείς!Ἄν δέν πᾶς, ὅπως ἐγώ ποὺ ἔχω νά πάρω ἀπ'τό glamour τρεισήμισυ χρόνια, δέν τίς πληρώνεις... Ἁπλά τά πράγματα!
Τότε μην παροτρύνεις αλλούς να πάνε στις φόλες! Αφου δεν ψωνίζεις γιατί μας κάνεις κύρηγμα για τις διαμαρτυρίες! Οταν τζιράρεις τετραψήφια και πενταψήφια νούμερα καλά θα κάνεις να διαμαρτυρηθείς!
Οταν θα ξοδέυεις πενταψήφια νούμερα να σε ακούσω . Απο πίτα που δεν τρως , τι σε μελεί και αν καεί . Εγω τρώω όμως αρκετά απο αυτήν την πίτα και με νοιάζει. Κοίτα την δουλίτσα σου τώρα.. Εισαι και συ σε κάποιο payroll?ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΠΑ;! Ἤ ΟΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ;! ΞΥΠΝΑ! ΔΕ Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΣ! ΜΗ ΓΚΡΙΝΙΑΖΗΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ!
Τότε μην παροτρύνεις αλλούς να πάνε στις φόλες! Αφου δεν ψωνίζεις γιατί μας κάνεις κύρηγμα για τις διαμαρτυρίες! Οταν τζιράρεις τετραψήφια και πενταψήφια νούμερα καλά θα κάνεις να διαμαρτυρηθείς!