Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.490
- Πόντοι
- 46.423
Μια χαρούλα ! Το στύλ σου ! By the way πολύ καλή η προταση σου στη βουλιαγμένη.
Πήγες σε αυτό το μέρος ???
Η καλύτερη επιλογή !!!
Top choice !!!
Μια χαρούλα ! Το στύλ σου ! By the way πολύ καλή η προταση σου στη βουλιαγμένη.
Φίλε μου έγραψες! Η καλύτερη θέα για καλοκαίρι στην Αθήνα. Τάβλα η γκόμενα.Πήγες σε αυτό το μέρος ???
Η καλύτερη επιλογή !!!
Top choice !!!
ελπίζω να σου έδωσε κώλο μετά το γκομενάκι τουλάχιστον...Φίλε μου έγραψες! Η καλύτερη θέα για καλοκαίρι στην Αθήνα. Τάβλα η γκόμενα.
Ολα άψογα, μόνο που ενιωσα λίγο μειονεκτηκα. Πρέπει να ήμουν ο πιο μπατίρης εκεί μέσα μετά τα γκαρσόνια
Μόνο κουραμπιέ, δυστηχώς. Τρέμει το παλαμάρι του βαρκάρη.ελπίζω να σου έδωσε κώλο μετά το γκομενάκι τουλάχιστον...
ελπίζω να σου έδωσε κώλο μετά το γκομενάκι τουλάχιστον...
συγνώμη παρεξήγησα... τον μπέρδεψα με σένα...Τι τον πέρασες ρε τον άνθρωπο ???
Έχει επίπεδο.
Δεν γαμάει κώλους ...
συγνώμη παρεξήγησα... τον μπέρδεψα με σένα...
Κατάρα να την έχεις μεγάλη !Τι τον πέρασες ρε τον άνθρωπο ???
Έχει επίπεδο.
Δεν γαμάει κώλους ...
Κατάρα να την έχεις μεγάλη !
Μην μου θυμίζεις τα γυαλιά ! Εχουν σπάσει 2 μήνες τώρα και δεν έχω πάρει καινούρια απο αντίδρασηΕγώ δεν ξέρω από τέτοια φίλε μου.
Μη με μπλέκεις ...
Tip 1: Φόρεσε τα γυαλιά πρεσβυωπίας
Tip 2: Σκάσε κανένα δωράκι παραπάνω και μετά ως δια μαγείας θα διαπιστώσεις ότι χωράνε και οι μεγάλες π...ς
Και πως βλέπεις ?Μην μου θυμίζεις τα γυαλιά ! Εχουν σπάσει 2 μήνες τώρα και δεν έχω πάρει καινούρια απο αντίδραση
Τα κοντινά στο περίπου! Δεν τα μπορώ τα γυαλιά ρε Αριστοτέλη.Και πως βλέπεις ?
πολύ κοντά στις φωτό η νεαρά μας , βγάλε ρετους- μακιγιαζ κτλ . έτσι εξωτική με βυζάρεςΟκ αλλά για τις φωτογραφίες δεν απάντησες ?
Ισχύουν ή όχι ???
Εμένα οι πληροφορίες μου λένε ότι το κορίτσι δεν έχει καμία σχέση με τις φωτογραφίες που υπάρχουν στο site.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.
Αρα διαβάζεις αυτά που γράφουμε στο περίπου !ΤΥΧΕΡΕ!Τα κοντινά στο περίπου! Δεν τα μπορώ τα γυαλιά ρε Αριστοτέλη.
πολύ κοντά στις φωτό η νεαρά μας , βγάλε ρετους- μακιγιαζ κτλ . έτσι εξωτική με βυζάρες
θα γράψω κριτική βρε με φάγατε ωχουυυυυυυυυυυ (δεν το λέω προσωπικά στον αναπούρνα, έτσι και αλλιώς στον πάγκο είναι η νεαρά μας)
1,65h και 59Kg....θα περιμένω το επόμενο λεωφορείο....ευχαριστώ.
Πολύωρο ή πολυημερο?κάποιος το τσίμπησε το κορίτσι μας
Ποιο είναι το μέρος γέροντα να το τσεκάρω και εγώ?Πήγες σε αυτό το μέρος ???
Η καλύτερη επιλογή !!!
Top choice !!!