George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.545
- Πόντοι
- 5.646
Μάλλον ήταν ΑθηναΣτήθος δεν βλέπω εξτρά τίποτα ηλικία 29και 4σημαια 33,με το καλημέρα βραχάκι μου έπιασε...
Από τη φωτογράφιση δηλαδή το καταλάβαμε
Μάλλον ήταν ΑθηναΣτήθος δεν βλέπω εξτρά τίποτα ηλικία 29και 4σημαια 33,με το καλημέρα βραχάκι μου έπιασε...
Δεν μου θυμίζει κάτι πάντωςΥπηρεσίες είδατε? Απο studio την φέρανε?
Εγώ λέω ΄΄οτι το παίζει από μπρός παρθένα και απο πίσω μπαίνουν τρένα, μπας και βρει γαμπρό και κ'άτσει μόνιμα!H κοπέλα ήρθε στην Ελλάδα της αρέσει ... εε και είπε λιγάκι να δουλέψει ...
Τι κοιτάς ρε παιδακι μου με τέτοια προσήλωση??
εσυ εισαι ενα κουκλακι ζωγραφιστοΓια το ομορφάντρας μίλα για τον εαυτό σου! Δεν μας έχεις δει όλουσ!
Merci beaucoup! Vous etes une messie tres gentile.εσυ εισαι ενα κουκλακι ζωγραφιστο
Merci beaucoup! Vous etes une messie tres gentile.
τελικα πρεπει να παρω γραμματεα να μου κραταει με ποιες εχω παει και ποιες οχιΟχι άλλο μανιφέστο pls.
Εχεις πάει με 500 πουτάνες και βάλε και στο τέλος δεν θα θυμάσαι καμία.Λοιπον
εχω μια υποψια
χανοντας σπερμα χανεις φαια ουσια
δεν μπορω να το εξηγησω να ξεχναω ετσι
και σιγα τις πολλες γυναικες που εχω παει δηλαδη
Ναι περίμενε! Με τα μισά λεφτά μπορεί!
Για πες...Την ξέρεις;Είναι η γνωστή ... πουΤάνια ...
Απο το κακο στο χειροτερο πηγαινουμε.....
Εγώ λέω να πας Annette Ακουσα καλά λόγια!Απο το κακο στο χειροτερο πηγαινουμε.....
Ποιος θα κανει την καλη, να παρει Ολιβια, Τζουλια και Λιζα, τα 3 αστερια του Αγαπουρνα , με μεσο ορο συμμετοχης στο σεξ 5, και να πανε καμια κρουαζιερα να ησυχασουμε...???
μπα περιμενω τη VFM Adelle να κανω τρελα γαμισιαΕγώ λέω να πας Annette Ακουσα καλά λόγια!