Jack Skellington
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 240
- Like
- 22.426
- Πόντοι
- 31.628
Αυτή δεν έχει ξαναέρθει με άλλο όνομα?
Αυτή δεν έχει ξαναέρθει με άλλο όνομα?
Εμενα μου θυμίζει κάτι αλλα δεν μπορώ να καταλάβωΑυτή δεν έχει ξαναέρθει με άλλο όνομα?
Τελευταία μέρα δεν είναι για αυτή σήμερα?Θα παρω τη βερα για ενα test drive συντομα . Κοιτα κακομοιρη μου μη με προσφωνησει τιποτα ανναπουρνα πανω στη πραξη θα ανοιξω αντιστοιχο νημα οπως ο αλλος . Να κανονισει τη πορεια της πες της
Κάποια στιγμή δεν είχαν έρθει κάτι σερβάκια σίφουνες?Εμενα μου θυμίζει κάτι αλλα δεν μπορώ να καταλάβω
Τελευταία μέρα δεν είναι για αυτή σήμερα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάποια στιγμή δεν είχαν έρθει κάτι σερβάκια σίφουνες?
Ναι αυτά τα σερβακια έχουν γίνει σημείο αναφοράς πολλές φορέςΤελευταία μέρα δεν είναι για αυτή σήμερα?
Η ερευνα δειχνει οτι μαλλον ειναι βουλγαρα η gabrielaΤελευταία μέρα δεν είναι για αυτή σήμερα?
Θα παρω τη βερα για ενα test drive συντομα . Κοιτα κακομοιρη μου μη με προσφωνησει τιποτα ανναπουρνα πανω στη πραξη θα ανοιξω αντιστοιχο νημα οπως ο αλλος . Να κανονισει τη πορεια της πες της
Υπάρχει περίπτωση να έρθει ξανά η Jessi;;
Ναι 3 φορές την είχα συναντήσει και ήταν ωραία εμπειρία. Είχε φύγει τον Ιανουάριο επέστρεψε ξανά Αθήνα;Την είχα δει τυχαία πριν από περίπου 2 μήνες σε ένα ωραίο μπάρ εστιατόριο.
Δε νομίζω να επιστρέψει προς το παρόν αν και κυκλοφορεί πολύ ...
Πάντως είναι από τα πολύ ωραία κορίτσια.
Ναι 3 φορές την είχα συναντήσει και ήταν ωραία εμπειρία. Είχε φύγει τον Ιανουάριο επέστρεψε ξανά Αθήνα;
Ευχαριστώ !!! Το είχα υποψιαστεί ότι γίνονται τέτοια από άλλη κοπέλα.
Ευχαριστώ !!! Το είχα υποψιαστεί ότι γίνονται τέτοια από άλλη κοπέλα.
Είναι κοπέλες από Ουκρανία που έρχονται για να μείνουν.Εντάξει ρε συ έρχονται και για διακοπές τα κορίτσια.
Δεν είναι μόνο δουλειά.
Έχουν και προσωπική ζωή.
Είναι κοπέλες από Ουκρανία που έρχονται για να μείνουν.
Παράδειγμα έφερα για άλλη κοπέλα που είχα γνωρίσει . Το ξέρω ότι η Jessi είναι από Ρωσία.Σωστά.
Αυτή όμως που ανέφερες είναι Ρωσίδα.
Η αντιπαράθεση με την ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ είναι μάλλον άτοπη.Τώρα νομίζω ότι είσαι έξυπνος άνθρωπος όταν είπα φιλικά.Σίγουρα είναι μια κατηγορία μόνη της αλλά με εκνεύριζε επειδή γκρίνιαζε ότι το κάνει για τα λεφτά αλλά έφαγε τα κωλοδάκτυλα και τα πουτσοσκάμπιλα ...μια χαρά
Για το ομορφάντρας μίλα για τον εαυτό σου! Δεν μας έχεις δει όλουσ!Συγνώμη αλλά είσαι ο πρώτος που την συνάντησες με βαθμολογία 9,7 με 5 δεκάρια σε 5ώρο ραντεβού και έρχεσαι κατόπιν εορτής να μου πεις φιλικά ότι την έχω υπερεκτιμήσει ???
Μήπως κάτι δεν έχω καταλάβει καλά ?
Εγώ έκανα μονάωρα ραντεβού μαζί της και σε πληροφορώ ότι πέρασα εκπληκτικά.
Vfm for me.
Όσο αφορά τις γκρίνιες και ότι το κάνει μόνο για τα λεφτά σε ρωτώ είναι κατακριτέο που το λέει ???
Εσύ δηλαδή θίχτηκες επειδή σου είπε ότι το κάνει μόνο και μόνο για τα χρήματα ?
Ναι όπως όλες τους σε πληροφορώ ότι το κάνουν μόνο για τα χρήματα και όχι επειδή είμαστε ομορφάντρες ...
Φιλικά.
Σημ. Η Μαρία Κάλλας ήταν απλώς ένα αστειάκι και κακώς το ανέφερες ως άτοπο παράδειγμα.