Την έχω πάρει στο προηγούμενο τουρ της. Αδερφε άκουσε με. Είσαι όχι μόνο άσχημος αλλά αποφεύγεις να μιλήσεις για το πώς πας μέρα παρά μέρα με βίζιτα και μόνο καλοκαίρι. Εγώ σου είπα, είναι προφανές, από τα εφηβικά νευράκια σου, ότι έχεις θέματα με τις γυναίκες και γι’ αυτό τα γραφεία σε παίζουν. Επίσης είσαι φρέσκο μικρό ψάρι στον ωκεανό, στο έχω ξαναπει. Έχεις βαριά ένα χρόνο που σου έμειναν έτοιμα λεφτά (κάνει μπαμ από το πώς εκφράζεσαι, επίσης από το ότι παίρνεις βίζιτες κυρίως το καλοκαίρι, άρα είσαι μπούλης με κανένα Airbnb διώροφο έτοιμο), και έχεις πάρει σβάρνα σαν πρωτάρης ότι κινείται με μονόωρα. Σου εξήγησα και άλλη φορά ότι είσαι ψαρακας. Γιατί; Γιατί ουσιαστικά δεν έχεις έκπτωση, προσποιείσαι ότι είσαι large αλλά βάζεις τα κλάμματα όταν η άλλη σου χρέωσε +30 - και πολύ σωστά έκανε - το γλυφοκώλι. Επίσης πρέπει να έχεις φάει τρελό δούλεμα / τραύμα από γυναίκες νέος γιατί στις κριτικές σου βγάζεις απίστευτη κακία, το οποίο είναι απλά αστείο. Εκτός αυτού, είσαι σα σκιά άρα πρόσεχε με την υπομονή σου. Να στο πω πάλι: γράψε ελεύθερα ότι θες δεν είμαι νταβάς σου αλλά μην σφίγγεσαι σα μωρό, μια παρέα είμαστε. Αν εγώ λέω ότι η Εύα είναι καλή περίπτωση, σημαίνει ότι είναι. Μην προσπαθείς... είσαι πρωινό για μένα... φιλικά πάντα, μην αρχίσετε να κλαίτε πάλι...
TLDR: το ευακι είναι φωτιά. Αν είχες άσχημη εμπειρία, βάλτα κάτω και βρες το γιατί. Μαγκιές στο χωριό σου σκιά.