clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.673
- Πόντοι
- 5.946
ποοοοοοο ρε κουμπαρ ορε τι μουνιι ειναι τουτου ορε
είναι αυτό που ΔΕΝ θα δεις όταν ανοίξει η πόρτα...
ποοοοοοο ρε κουμπαρ ορε τι μουνιι ειναι τουτου ορε
εχω στειλει ηδη στο glamour μηνυμα με το λογαριασμο insta της κοπελας που ανεφερες αγαπητε και περιμενω απαντηση.....είναι αυτό που ΔΕΝ θα δεις όταν ανοίξει η πόρτα...
έχει πέσει τόσο χαμηλά ο Ξούρας?Στὸν ἑαυτό σου τό'γραψες: "γλεῖψε μου τὸν ποῦτσο!"
για να δούμε... θα σου πούνε εμάς μας έστειλε το κορίτσι αυτές τις φωτό...εχω στειλει ηδη στο glamour μηνυμα με το λογαριασμο insta της κοπελας που ανεφερες αγαπητε και περιμενω απαντηση.....
στον πουτσο μας....για να δούμε... θα σου πούνε εμάς μας έστειλε το κορίτσι αυτές τις φωτό...
γιατί με την Αντέλ που έκλεβε από δύο διαφορετικά ινστα κάνανε τίποτα?
Πίπες... ωχ σόρρυ Ξούρα πούτσες ήθελα να πω...
Σωστοσ σιγα μην ειναι τουτο το μουνι με τιποταστον πουτσο μας....
Αν δεν τις αλλαξει, θα τη βγαλουμε στη σεντρα..
Θα προσπαθησω να τη βγαλω καμια φωτο κιολας κ θα τα πουμε καλα..
Δε θα μας δουλευει το καθε πορνιδιο
γι'αυτο φωναζω στην Καιτη να ζηταει selfies απο τα πορνιδιαΣωστοσ σιγα μην ειναι τουτο το μουνι με τιποτα
στην Έλενα το έχεις πει;γι'αυτο φωναζω στην Καιτη να ζηταει selfies απο τα πορνιδια
αυτη ειναι τωρα στο τηλεφωνικο ??στην Έλενα το έχεις πει;
δεν ξέρω , έχω ρεπό σήμερααυτη ειναι τωρα στο τηλεφωνικο ??
εχω βγαλει 4 πλευρα και ενα κομματι απο την μεση για να την φτασωέχει πέσει τόσο χαμηλά ο Ξούρας?
σκύβει και προσπαθεί να αυτοτσιμπουκωθεί?
μα τόσο πιά του αρέσει η πίπα?
πάω στοίχημα ότι θα βγάλεις και κάτι από την τσέπη σου, ενώ από το πουλί δεν θα βγάλειςεχω βγαλει 4 πλευρα και ενα κομματι απο την μεση για να την φτασω
malag εισαι;πάω στοίχημα ότι θα βγάλεις και κάτι από την τσέπη σου, ενώ από το πουλί δεν θα βγάλεις
προσεχε γιατι ενας αλλος εμεινε αναπηρος στην προσπαθεια του να αυτοτσιμπουκωθειεχω βγαλει 4 πλευρα και ενα κομματι απο την μεση για να την φτασω
ωχ θα τον ακουσουμε στα καναλια τον rough το βραδυστον πουτσο μας....
Αν δεν τις αλλαξει, θα τη βγαλουμε στη σεντρα..
Θα προσπαθησω να τη βγαλω καμια φωτο κιολας κ θα τα πουμε καλα..
Δε θα μας δουλευει το καθε πορνιδιο
mega influencer των 140 ευρω.....πωπω ξεπεσμοςωχ θα τον ακουσουμε στα καναλια τον rough το βραδυ
"σε γνωστο γαμωξενοδοχειο της αθηνας συνεβη σοβαρο λεκτικο επεισοδιο μεταξυ επιφανους γαμια, μελους του μεγαλυτερου σαιτ γαμιαδων της ελλαδος κ πασιγνωστης μεγκα ινφλουενσερ με 600 χιλιαδες ακουλουθους διοτι αυτος την κατηγορησε οτι δεν ειναι αυτη που δηλωνει κ αυτη απο τα νευρα της αρχισε να ουρλιαζει κ το ξενοδοχειο καλεσε την αστυνομια"
Των 160 ειναι ρε! Τι την περασες? Καμια φτηνιαρα?mega influencer των 140 ευρω.....πωπω ξεπεσμος