TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 41
- Like
- 21.692
- Πόντοι
- 18.496
πρωτοτυπησε αυτηεχει αλλα οχι οσο δειχνουν οι φωτογραφιες
εβαλε πιο χοντρες φωτογραφιες απο οτι ειναι στην πραγματικοτητα
πρωτοτυπησε αυτηεχει αλλα οχι οσο δειχνουν οι φωτογραφιες
με αυτές τις πενιχρές υπηρεσίες μόνο εσύ θα μπορούσες να φανταστείς πως θα γαμήσεις...Σίγουρα θα γαμήσω ...
καλα οι φωτογραφιες μαλλον τη μεγαλοποιουσανε λιγο ειδικα για 160 που ζηταγεμε αυτές τις πενιχρές υπηρεσίες μόνο εσύ θα μπορούσες να φανταστείς πως θα γαμήσεις...
βέβαια να τα λέμε κι αυτά... Μούναρος από τους λίγους...
για αποφυγή γενικότερα... η κοπέλα δεν ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...Για αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης η κοπέλα δεν ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ
δεν είναι αυτή στις φωτό... η πραγματική είναι 1,70καλα οι φωτογραφιες μαλλον τη μεγαλοποιουσανε λιγο ειδικα για 160 που ζηταγε
1,60 44 κιλα,ποσο μουναρος ητανε πια;
ευρω κ εκατοστο παει;
για αποφυγή γενικότερα... οι φωτό του προφίλ της ανήκουν σε γνωστό μοντέλο από το Σάουθ Άφρικα...
Τζετ σέττερ και σε καμία περίπτωση βιζιτού... σόρρυ Ανναπούρνα...
google for Tamara Francesconi...
τι να πώ ρε φίλε... όλες οι φωτό είναι από το ινσταγκραμ της ΦραντσεσκόνιΧόρχε καλησπέρα.
Αν ισχύει αυτό που ισχυρίζεσαι τότε το γραφείο έχει τεράστια ευθύνη.
Οι φωτογραφίες της είναι παραπλανητικές ?
Για να είμαι ειλικρινής δεν την έχω συναντήσει ακόμα και σε ευχαριστώ για την ενημέρωση.
ΕΙΣΑΙ ΓΑΤΟΣ!για αποφυγή γενικότερα... η κοπέλα δεν ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...
οι φωτό του προφίλ της ανήκουν σε γνωστό μοντέλο από το Σάουθ Άφρικα...
Τζετ σέττερ και σε καμία περίπτωση βιζιτού (δεν το ορκίζομαι)... σόρρυ Ανναπούρνα...
google for Tamara Francesconi...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν είναι αυτή στις φωτό... η πραγματική είναι 1,70
με τετοιες δεν παω για τον απλουστατο λογο οτι δεν προλαβαινω να κλεισω ραντεβου με τα κορακιατώρα βέβαια, αν έχει σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και έσκασε η Ταμάρα στην Αθήνα για να γλύψει την ψωλή του @geroksouras ... τι να πώ...
Αφού η κοπέλα το φωνάζει...δεν πηδιέταιπρωτοτυπησε αυτη
εβαλε πιο χοντρες φωτογραφιες απο οτι ειναι στην πραγματικοτητα
λαγωνικο κ9τι να πώ ρε φίλε... όλες οι φωτό είναι από το ινσταγκραμ της Φραντσεσκόνι
ε τέτοια μουνιά τα βάζω στο ψαχτήρι αμέσως...
θα άξιζε εγκυκλοπαιδικά να κλείσουμε όλοι ραντεβου για να δούμε την σαύρα που κρύβεται πίσω από τις φωτό...
χμμμ Sorry you are not the girl in the photos... μεταβολή και δρόμο... εκτός αν είναι και η μούφα τρελλός μούναρος οπότε τι κάνεις? ε? εδώ σας θέλω...
θα πας ρε σκύλε? δεν αντέχεις ε?Αστο πάνω μου ...
που την πας ρε καραμητρο με την βαρκουλακι εδώ χθες που την πήγα βόλτα με το σκάφος στο Σούνιο...
Και σημαία Ιταλίας?κι εδώ χθες που την πήγα βόλτα με το σκάφος στο Σούνιο...
κουμαντο θα του κανεις του @clonarius τι σημαια θα βαλει στο γιοτ του;Και σημαία Ιταλίας?