petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 55.117
- Πόντοι
- 41.813
Ηταν expired και δεν τις ειχαν κατεβάσει
η Γιαννα εγραφε 31/5 οτι εφευγε και η Κιρα το ιδιο
Ηταν expired και δεν τις ειχαν κατεβάσει
Θα πήγαν άπατες
την έφαγε ο Κωστάκης
Ποια ήταν η Γιάννα παίκτη λινκ ;με τη Γιαννα περασα πολυ καλα παντως κι ημουν ετοιμος για επαναληπτικο
Ποια ήταν η Γιάννα παίκτη λινκ ;
Κρίμα και ήταν όμορφη κοπέλα.
Ναι, την κάλεσαν εσπευσμένα στα ΙΚΕΑ για επισκευές....Από ότι μου είπαν από το γραφείο φευγει και η Vika. Κάτι έκτακτο έτυχε είπανε.
Ναι, την κάλεσαν εσπευσμένα στα ΙΚΕΑ για επισκευές....
Μας έσωσε ο φίλος kostasm2005.
ΝΟμίζω έρχεται πρώτη φορά παίχτη..Ελπίζω να μην είναι τελείως fake οι φώτος γιατί τα 64 κιλά ίσως είναι πολλά..μουναρος φαινεται η ευα την εχει παρει κανεις?
Ωραίος ο busterd!Μούναρος η Eva. Βγήκε απο το μπάνιο με το μαύρο σετ των φωτό οι οποίες είναι πολύ ελαφρά επεξεργασμένες. Με τα ψηλοτάκουνα μου έριχνε μισό κεφάλι και πρώτη φορά μου τυχαίνει να σηκωθώ στις μύτες για να φιλήσω γυναίκα και είμαι 1.88. Αγγλικά ελάχιστα. Στο service μην περιμένετε να λιώσετε. Καλά θα περάσετε και αν ξέρετε να μανουβράρετε γυναίκες που δεν παίρνουν πρωτοβουλίες θα περάσετε λίγο καλύτερα.
Αν επιζητάτε δυνατές συγκινήσεις με κώλους υγρές πίπες και hard fuck αλλά με λιγότερα όμορφο πακέτο και άπταιστα αγγλικά τότε πάρτε Karolina. Eva δύσκολα θα ξανα έπαιρνα. Απλά +1 στα 35+ κορίτσια που έχω πάρει απο το πρακτορείο.
Ναι, την κάλεσαν εσπευσμένα στα ΙΚΕΑ για επισκευές....
Μας έσωσε ο φίλος kostasm2005.
Αξιόπιστος και σοβαρός κριτής ο kostasm2005,ανακρίβειες δεν έχει γράψει ποτέ για καμία.