geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.860
- Πόντοι
- 34.478
εσυ να φυγεις απο εδωΈφτιαξα τα φρύδια μου ...
να πας σε αλλα τοπικ που περνας πιο καλα απο οτι ειδα στην τελευταια κριτικη σου
εσυ να φυγεις απο εδωΈφτιαξα τα φρύδια μου ...
2 χοντρες αποψε σε αγγαλιαζουνε που λεει και το ασμααμα ειχε απο καποιον εγκριτο συναγωνιστη θα ενιωθα μια ασφαλεια
κ η ντεμι 10 μερες δουλευε χωρις κριτικη καμια κ την πηρα κ περασα γαμηστερα,αλλα επειδη για αυτο το μηνα εχω ηδη γαμησει μια χοντρη,δεν θελω να τις κανω 2
αστα,η μια χοντρη ειναι το οριο μου2 χοντρες αποψε σε αγγαλιαζουνε που λεει και το ασμα
Ποια είναι η χοντρή ρε παιδιά...;αστα,η μια χοντρη ειναι το οριο μου
μια ανεξαρτητη ειναι,οχι απο το αγαπημενο μας γραφειο,απλα για μενα το γραφω,οτι δεν αντεχω να φαω κ δευτερη χαχαχαχαχαχαχχαχαχαΠοια είναι η χοντρή ρε παιδιά...;
εναλλακτικά ταττού πάντως... εγώ μετά χαράς θα την ξεκώλιαζα... και αγρίως βεβαίως βεβαίως...ετσι.
νομιζα οτι μονο εγω την βλεπω χαλια.
πως ειναι ετσι σαν αναποδο γαμωτο εχει γινει με τα τατου.
Εμενα η Emily μου ήπιε 2 μπουκάλια κρασι σε χρόνο ρεκόρ . Σε κάποια στιγμή της το έριχνα από ψηλά και είχε στηθεί οπως σκύβουμε στη βρύση να πιούμε νερό μη χάσει σταγόνα .Μεγάλες στιγμές !εναλλακτικά ταττού πάντως... εγώ μετά χαράς θα την ξεκώλιαζα... και αγρίως βεβαίως βεβαίως...
Έχει σπάσει φίλε πολύ .δε λέω βέβαια... επειδή την έχω συναντήσει, είναι πολύ ωραία κοπέλα...
από σέρβις τώρα... οι πρωτάρηδες μπορεί και να φύγουν ευχαριστημένοι...
Ε που και που γαμαμε και εμεις. Αν σου λέει κάτι η λέξη …Ρε σεις, γαμάτε ή πίνετε εκεί ???
άγνωστες λέξεις... εγώ τις βγάζω έξω στα εστιατόρια και ακούω τα προβλήματα τους...Ε που και που γαμαμε και εμεις. Αν σου λέει κάτι η λέξη …
κάτι τέτοια ανοίγουν πόρτες για golden shower!!!Εμενα η Emily μου ήπιε 2 μπουκάλια κρασι σε χρόνο ρεκόρ . Σε κάποια στιγμή της το έριχνα από ψηλά και είχε στηθεί οπως σκύβουμε στη βρύση να πιούμε νερό μη χάσει σταγόνα .Μεγάλες στιγμές !
Καλώς την ξυνομουνα...
Μάλλον 1.60 κ 65 κιλά να περιμένεις... Χοντρή δεν τη λες, αλλά μπαμπάτσικο ζουμπουρλουδικο μπορεις να την πεις μάλλον...συμφωνω απολυτα,για τα πανηγυρια
ρε μαγκες την τινα την εχει δει κανενας γιατι ενω στις περισσοτερες φωτο ειναι να την πιες στο ποτηρι,σε καναδυο φαινεται λιγο τσουπωτη
γραφει κ στην καρτελα 1,64 59 κιλα κ εχω ενα αγχος μη σκασει το θωρηκτο ποτεμκιν κ ψαχνω να βρω τρυπα να κρυφτω
την ειδες ή το υποθετεις;Μάλλον 1.60 κ 65 κιλά να περιμένεις... Χοντρή δεν τη λες, αλλά μπαμπάτσικο ζουμπουρλουδικο μπορεις να την πεις μάλλον...
χειροτερη απο την Αμαλια του Ρετιρε ?Καλώς την ξυνομουνα...
Όταν λες έχει σπάσει? Την έχω στις πιθανές επιλογές μου,οπότε διαφωτίσε με φίλε μου,μπας και γλυτώσω τη φόλαΈχει σπάσει φίλε πολύ .
1.60 και 65 kg θα έλεγα ότι είναι υπέρβαρη για τον χώροΜάλλον 1.60 κ 65 κιλά να περιμένεις... Χοντρή δεν τη λες, αλλά μπαμπάτσικο ζουμπουρλουδικο μπορεις να την πεις μάλλον...
1.60 και 65 kg θα έλεγα ότι είναι υπέρβαρη για τον χώρο
@xlm θα μου άρεσε γύρω στα 45 κιλάγια το 1.60 θα έπρεπε να είναι γύρω στα 55 κιλά