Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.540
- Πόντοι
- 28.246
Σε όλα της είναι απίστευτη, από το πρόσωπο της και όλο της το σώμα μέχρι την διάθεσή της.Η Flory αξίζει πάντως...
Απιστευτες βυζάρες...
Σε όλα της είναι απίστευτη, από το πρόσωπο της και όλο της το σώμα μέχρι την διάθεσή της.Η Flory αξίζει πάντως...
Απιστευτες βυζάρες...
Και η βυζουβιοςΡεμπεκα τα ίδια...Το ίδιο βύσμα θα έχουν...Η Rony μια δουλεύει τρεις κάθεται ...τέτοιο βύσμα ούτε στον στρατό
Μια μέσα... Τρεις έξω..... Χα χα... Μια χαρά την πάει η υπηρεσία..Η Rony μια δουλεύει τρεις κάθεται ...τέτοιο βύσμα ούτε στον στρατό
Καλώς τη κορασίδα που σου χρωστάω και κριτική.... από τη τελευταία μέρα του λαστ τουρ σου....
Τίνα πήρε κανείς ή ακόμα?
Είναι έτσι όπως στις φωτογραφίες;Μοντελάκι;
Καλώς τη κορασίδα που σου χρωστάω και κριτική.... από τη τελευταία μέρα του λαστ τουρ σου....
Πάμε για ξεφτύλισμα PART 2.... Δεν φταίω εγώ... εσύ τα άρχισες όλα.
Χρόνο μόνο να βρω τώρα....
Είναι έτσι όπως στις φωτογραφίες;Μοντελάκι;
Αμα είναι να αφαιρούμε glamour ,έντονο πήδημα ,γιατί να πάμε ? Για να λέμε οκ άλλη μια μετρια ? Νομίζω ότι ο καθένας που έχει χρόνια στο άθλημα έχει απαιτήσεις και δε συμβιβάζεται με μετριότητες …Ναι.
Όμορφη αλλά αφαίρεσε λίγο glamour.
Πάντως είναι από τα πιο όμορφα κορμιά του τρέχοντος ρόστερ με καλό πρόσωπο.
Αποφεύγει όμως τις έντονες διεισδύσεις ...
Επίσης έχω να πω ότι ξέρω 10-15 καλες κοπέλες αλλα δε βοηθάω ρε Annapurna κάπου. Τοσο καιρό σου εξηγώ ότι πληροφορίες που έχουν να κάνουν με το πως είναι στο κρεβατι οι εργαζομενες ενδιαφέρουν τους συναγωνιστές και όχι ο χαρακτήρας τους . Δεν ψάχνουν για καλά κορίτσια απλά γιατί κάποιοι αλδε θέλουν παραπάνω οικειότητα η κάποιοι είναι παντρεμένοι οι κάποιοι έχουν γκομενα οι απλά θέλουν 1 απλή σούπερ βιζιτα να ξεδώσουν . Δηλαδή ποσο πιο απλά να στο πω ? Δε ξέρω ας βοηθήσουν και οι υπόλοιποι
. Και σου ξαναλέω , είναι όλες σούπερ χαρακτήρες . Έχεις να πεις κάτι σε πληροφορία για το πως συμπεριφέρονται στο κρεβατι ?
Αυτό είναι το ζήτημα …
Εγώ σου ξαναλέω κ σε ρωτάω , γράφεις με βάση το χαρακτηρα η το προγραμμα της κάθε κοπέλας κ πως πηδιεται ? Με ποια λογική κριτικάρεις κάθε κοπελα ? Βάση χαρακτηρα που νομίζεις ότι σου βγάζει κάτι true η βάση υπηρεσιών ? Γιατί κ τα 2 δεν παίζει … πχ εγώ σε κάθε να κάθε κριτικη μου γράφω για το πως ήταν στο κρεβατι . Σε τρολαρε ο ντελιβερας κ του έλεγες γλυκόλογα . Και 100 % εσυ τον έδωσες .Ο Γιώργος ρώτησε αν είναι μοντελάκι όπως στις φωτογραφίες.
Και εγώ του απάντησα την γνώμη μου.
Εσύ όμως λες τα δικά σου ...
Πληροφοριακά να σου πω ότι εγώ προσωπικά τη Tamara με την οποία εσύ πέρασες εξαιρετικά δεν θα την έπαιρνα ποτέ διότι τα γούστα μας
Έφυγε η Τζέσικα χωρίς να αναφερθεί η τελευταία εργάσιμη...Έτσι ξαφνικά
![]()
Θέλεις να την ρωτήσω που είναι ?
Θα την ρωτήσω - ο Σφεντόνας ρωτάει γιατί έφυγες έτσι ξαφνικά ?
χωρίς μια λέξη... έστω ένα sms...Έφυγε η Τζέσικα χωρίς να αναφερθεί η τελευταία εργάσιμη...Έτσι ξαφνικά
![]()