Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.843
- Πόντοι
- 46.423
Δεν την έχω ακουμπήσει και ούτε πρόκειται να το κάνω ποτέ
Την άλλη όμως όχι μόνο την ακούμπησες αλλά ... τη τερμάτισες ...
Δεν την έχω ακουμπήσει και ούτε πρόκειται να το κάνω ποτέ
Δεν είναι για σένα...Καλό φαίνεται και αμαθο, αλλά υπηρεσίες βλέπω ελλειπης σε πολλά πράγματα.
Ελπίζω να μην είναι 'μη μου απτω' κορασίδα.
Τέλος πάντων, όλες βαρετές φαίνονται. Υπάρχει καμία της προκοπής για γαμησι? Πέραν Τζέσικα, Μια στο γραφείο
Οτι δω στραβό, με την όρεξη που έχω αυτή τη στιγμή, δεν θα χαρίσω κάστανο....το ένα σου βρωμάει , το άλλο σου ξινίζει, διάλεξε μία (ΜΙΑ) και προχώρα
Ξεχάστηκε ηδη, το σεξ μαζί της έχει μείνει ως ωραία ανάμνηση και πήχης πια για τις υπόλοιπες.Ο άνθρωπος είναιι απογοητευμένος από την Rina.
Μη του μιλάς έτσι και πάθει κατάθλιψη.
Πρέπει να του ανεβάσουμε τη ψυχολογία για να σβήσει τη Rina από το μυαλό της κάτω τσεφαλής του ...
Ξεχάστηκε ηδη, το σεξ μαζί της έχει μείνει ως ωραία ανάμνηση και πήχης πια για τις υπόλοιπες.
ΣΑΣΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ....
σου έρχεται ο δον ζουάν sashaaaaaaaaaaΟτι δω στραβό, με την όρεξη που έχω αυτή τη στιγμή, δεν θα χαρίσω κάστανο....
Ξεχάστηκε ηδη, το σεξ μαζί της έχει μείνει ως ωραία ανάμνηση και πήχης πια για τις υπόλοιπες.
ΣΑΣΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ....
Δεν χρειάζεται, της τα έδειξαν τα μηνύματα εδώ και για αυτό μου κραταγε μουτρακια στα δύο τελευταία ραντεβούΘα τα πω στη Rina και δεν θα σου ξαναμιλήσει.
Την βλέπω για βαθύ πηγάδι, παίζει ούτε να ξυπνήσει
Εδω ειναι να πας ησυχα ησυχα με την πουτσα καυλωμενη απο πισω για να μην τη ξυπνησεις και να την καρφωσεις ΑΣΑΛΙΩΤΟ
τι να σου πώ ρε φίλε...Παιδιά για να μην παρεξηγηθώ ...η Sasha από σήμερα δεν κάνει anal ,χθες που ανέβηκε στον γκλάμουρα έκανε με +50 γιούργια.
Την συνάντησα χθες 31/3 πρώτο ραντεβού .
ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ
Πρωταπριλιάτικο ψέμα . Θα πάω να της πω ότι από 1/4 έως 10/4 είναι έθιμο ο κωλος στην Ελλάδα . Γούρι γούριΠαιδιά για να μην παρεξηγηθώ ...η Sasha από σήμερα δεν κάνει anal ,χθες που ανέβηκε στον γκλάμουρα έκανε με +50 γιούργια.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ
την Σαρακοστή μόνο κώλο... νηστεύουμε από μουνί...Πρωταπριλιάτικο ψέμα . Θα πάω να της πω ότι από 1/4 έως 10/4 είναι έθιμο ο κωλος στην Ελλάδα . Γούρι γούρι
Εγώ σιρόπιασα τον άλλον έρωτα που λέγαμε τις προάλλες. Την Αναστασία. Ξέρεις τώρα, πολλά φιλιά, τρελή όρεξη, ωραίο cow, στα τέσσερα βαράς εγκεφαλικό και να μου τον έχει στήσει μρούμυτα μόλις βγήκα από το μπάνιο στο διάλειμμα και όσο να με βλέπει να αγριεύω τόσο να μου κάνει στησίματα να με τρελάνει.Εγώ τη Demi σιροπιάζω ...
Είναι ωραιο κουνιστροκωλο ρε ?Παιδιά για να μην παρεξηγηθώ ...η Sasha από σήμερα δεν κάνει anal ,χθες που ανέβηκε στον γκλάμουρα έκανε με +50 γιούργια.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ
εσυ φιλε ξεπατωσες τη sasha κι εβγαλε το anal κι εγω ξεμουνιασα την olya και βγηκε τελειως απο το siteΠαιδιά για να μην παρεξηγηθώ ...η Sasha από σήμερα δεν κάνει anal ,χθες που ανέβηκε στον γκλάμουρα έκανε με +50 γιούργια.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ
Παιδιά για να μην παρεξηγηθώ ...η Sasha από σήμερα δεν κάνει anal ,χθες που ανέβηκε στον γκλάμουρα έκανε με +50 γιούργια.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ
Εγώ σιρόπιασα τον άλλον έρωτα που λέγαμε τις προάλλες. Την Αναστασία. Ξέρεις τώρα, πολλά φιλιά, τρελή όρεξη, ωραίο cow, στα τέσσερα βαράς εγκεφαλικό και να μου τον έχει στήσει μρούμυτα μόλις βγήκα από το μπάνιο στο διάλειμμα και όσο να με βλέπει να αγριεύω τόσο να μου κάνει στησίματα να με τρελάνει.
Μια καταστροφή είστε και οι δυο. Ο ένας καίει το σέρβις, ο άλλος την βγάζει σε ρεπό.
@Annapurna κατάλαβες; δε θα μείνει καμία...
8άρι!Πρόσωπο ?
Ακόμα προσεύχομαι και ευχαριστώ τον ύψιστο που πήγα την ίδια μέρα με εσένα τοτε, αλλά πριν από εσένα στην sofia/kristina.εσυ φιλε ξεπατωσες τη sasha κι εβγαλε το anal κι εγω ξεμουνιασα την olya και βγηκε τελειως απο το site
Τι αυτό ήταν;Οποίος πρόλαβε πρόλαβε;Πολλές έχουν ακολουθήσει αυτή τη πορεία και το βγάζουν από τα έξτρα τουςΠαιδιά για να μην παρεξηγηθώ ...η Sasha από σήμερα δεν κάνει anal ,χθες που ανέβηκε στον γκλάμουρα έκανε με +50 γιούργια.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ