feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.501
- Πόντοι
- 26.236
Κατσε να τηλ στο μαγαζί να στείλει το μικρο …θυμήθηκες να πείς με έξτρα τζατζίκι τα δικά μου?
είναι αφροδισιακό ξέρεις...
Κατσε να τηλ στο μαγαζί να στείλει το μικρο …θυμήθηκες να πείς με έξτρα τζατζίκι τα δικά μου?
εγώ φίλε μερικές από το Γκλαμουρ και τους Αγγέλους τις γαμάω τσάμπα και ακα...Α και μεταξύ μας.. δεν υπάρχει τύπος που να σκάει 150+ απλά για να γαμησει. Όλοι κυνηγάνε το επιπλέον, δηλαδή το συναίσθημα, ακόμα και αν είναι απλά για το γαμησι.
γιατί τα φρύδια δεν είναι του γούστου μου? έχετε και εσείς τέτοια περίεργα γούστα?
θα πέσουν τέζα από την εξάντληση ή από την μυρωδιά... ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ θα είναι το ίδιοθυμήθηκες να πείς με έξτρα τζατζίκι τα δικά μου?
καλά και συ που ρωτάς είσαι σοβαρός...Redb πραγματικά τη γούσταρες τόσο πολύ ή πλάκα μάς κάνεις ?
Μουναρος red χωσου !γιατί τα φρύδια δεν είναι του γούστου μου? έχετε και εσείς τέτοια περίεργα γούστα?
Στο σύνολο ή από κοντά να είναι διαφορετικά...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα πέσουν τέζα από την εξάντληση ή από την μυρωδιά... ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ θα είναι το ίδιο
και μετά θα τις πάρω ακα και θα φύγω χωρίς να πλερώκω...θα πέσουν τέζα από την εξάντληση ή από την μυρωδιά... ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ θα είναι το ίδιο
Ήρθε και η αισθητικός στη παρέα μαλακα κλαιω !!!Τα φρύδια αυτά είναι για τις Ρωσίδες ένδειξη «royalty», αίγλης. Παχύ με μικρή καμπύλη.
πέρα από μαλακίες και ετοιματζίδικες γιαλαντζή απαντήσεις έχεις να αντιτάξεις τίποτα που να έχει πραγματικό χιούμορ?Είσαι σε κατάσταση αμόκ. Μας αρέσει, συνέχισε.
Δεν κάνω καθόλου πλάκα... πέραν του χαβαλέ... ναι έφαγα κόλλημα και ο λόγος που σταμάτησα τα καθημερινά ραντεβού ήταν ότι η συμπεριφορά της άλλαξε... για όποιον λόγο έγινε και δεν γουστάρω να πληρώνω όταν νιώθω έτσι.Redb πραγματικά τη γούσταρες τόσο πολύ ή πλάκα μάς κάνεις ?
Έχω εγώ ρε …μάσκαρα με άρωμα τζατζίκι από τον ντελιβερα-αισθητικό …πέρα από μαλακίες και ετοιματζίδικες γιαλαντζή απαντήσεις έχεις να αντιτάξεις τίποτα που να έχει πραγματικό χιούμορ?
εγώ ήθελα να γαμάω χωρίς συναίσθημα... ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ που το ξεκίνησα.... να απεμπλακώ από τα συναισθήματα με γυναίκες...Σχέσεις με εργαζόμενες γίνονται. ΕΙναι χειρότερο από το να μην γίνονται. Νομιζω ότι πρέπει να βρεις μια κανονική γυναίκα και να ζήσεις μερικές έντονες αληθινές στιγμές. Στο εύχομαι.
Α και μεταξύ μας.. δεν υπάρχει τύπος που να σκάει 150+ απλά για να γαμησει. Όλοι κυνηγάνε το επιπλέον, δηλαδή το συναίσθημα, ακόμα και αν είναι απλά για το γαμησι.
χωρις πλάκα μου έχει τύχει να ξεχάσουν τα λεφτά αρκετές και να τις κυνηγάω ή να τους τα δίνω σε δεύτερο ραντεβούκαι μετά θα τις πάρω ακα και θα φύγω χωρίς να πλερώκω...
έχω πλάνο στρατηγικό εγώ, θα λένε jorgekavlares και θα στάζει το μουνάκι τους σκόρδο
Πιάσε μια καιζερ παιδί κ γρηγορα .Αυτό που λέω ισχύει, ηλίθιε. Αν είχες έστω και μια Ρωσίδα απ’ αυτές φίλη, θα το ήξερες. Αλλά....
Ρε α παράτα μας κ συ να πας να κρατάς στατιστικά στο μπάσκετ. Εδώ βρήκαμε χαζούλη κ θες να ασχοληθούμε μαζί σου .Λοιπόν ελάτε να αλλάξουμε λίγο αυτή την χωρίς ουσία συζήτηση.
Ποιά κατά τη γνώμη σας από τις υπάρχουσες είναι :-
1. Το πιο όμορφο κορίτσι overall
2. Το πιο όμορφο σώμα
3. Το πιο όμορφο πρόσωπο
4. Το καλύτερο gfe
5. To καλύτερο pse
6. Το καλύτερο anal
ωπα.. από φωτό ή από αυτές που έχουμε πάρει ?Λοιπόν ελάτε να αλλάξουμε λίγο αυτή την χωρίς ουσία συζήτηση.
Ποιά κατά τη γνώμη σας από τις υπάρχουσες είναι :-
1. Το πιο όμορφο κορίτσι overall
2. Το πιο όμορφο σώμα
3. Το πιο όμορφο πρόσωπο
4. Το καλύτερο gfe
5. To καλύτερο pse
6. Το καλύτερο anal
Όχι ρε απ τις αγέννητεςωπα.. από φωτό ή από αυτές που έχουμε πάρει ?
ωπα.. από φωτό ή από αυτές που έχουμε πάρει ?
Με αρβύλα η χωρίς ?Από αυτές που έχουμε πάρει και είναι εδώ αυτή τη περίοδο.