Η Rina είναι μια πολύ γλυκιά ύπαρξη. Τίμια στο κρεβάτι.Ατόφια. Όχι όμως ιέρεια. Είναι νέα με πολύ ωραίο κορμί- όχι πέτρα- και συμπαθητικό πρόσωπο. Δεν έχει κάνει επεμβάσεις και αυτός είναι ένας από τους λόγους που την επέλεξα. Έχει υπέροχα οπίσθια αλλά δε θα σου πέσει το σαγόνι όταν τη δεις.
Η συνάντηση μαζί της ήταν μέτρια. Δεν έφταιγε η ίδια αλλά εγώ. Ο κόκκινος έχει δίκιο αν αφεθείς. Εγώ δεν αφέθηκα. Δεν με κατάφερε.
Τι αποκόμισα, εκτός από μια δυνατή εκσπερμάτωση; Σκεπτόμενος την ώρα που πέρασα με αυτό το υπέροχο πλάσμα, αναθεώρησα -σε κάποιο βαθμό- την σχέση μου με τον πληρωμένο έρωτα. Κάποια στιγμή θα γράψω.
Αφού πέρασες καλά με την Sandra7, θεωρώ πως η Rina είναι μια καλή επιλογή για εσένα.
Την Alisa την κόβω πιο ντίβα. Στεγνή ντίβα. Οψόμεθα.
olddog νομίζω ότι καταλήξαμε σε παρόμοια εμπειρία. συμφωνώ σε όλα, συνηθισμένη cute κοπέλα με υπέροχο κώλο.
Μετά το 4ο ή 5ο ραντεβού διαπίστωσα την άλλαγη από τα αρχικά ραντεβού...κουρασμένη σωματικά κυρίως και έπαιρνα το 95% του ραντεβού πάνω μου.
Αν ήταν οποιαδήποτε άλλη θα την είχα διώξει, πρόθυμη ναι αλλά φαινόταν στο πρόσωπο της. No problem και τότε.
10+ ραντεβού ακόμα και ειδικά στο τελευταίο....εκεί διαπίστωσα άλλα πράγματα, εκτός τη σωματική κούραση αλλά και τη ψυχολογική μαζί με όλα τα υπόλοιπα που έγιναν στο τελευταίο ραντεβού με 35΄ σεξ και 2h μπλα μπλα, με 0 επικοινωνία του γκούγκλη.
Η αλλαγή αυτή, το πλάσμα που γνώρισα και λάτρεψα... στο πλάσμα που μεταμορφώθηκε, εμένα με χτύπησε κάπως και κυρίως αυτά τα άδεια και άψυχα μάτια όταν μου είπε ότι έπρεπε να φύγει στο επόμενο ραντεβού το απόγευμα και μετά το βράδυ όταν είπε με ανακούφιση ότι είμαι το τελευταίο ραντεβού και θα έπαιρνε ρεπό την επόμενη ημέρα.
Οι σκέψεις μου είναι ίδιες πραγματικά, αν αξίζει αυτό το άθλημα και κάνω κουβέντα με αρκετούς γνώριμους και έμπειρους εδώ.... σίγουρα το πρόβλημα μου είναι ότι τις βλέπω πρώτα ως γυναίκες και μετά ως εργαζόμενες.