geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.864
- Πόντοι
- 34.478
Αισιος το ροστερ πηγε 46 τεμαχιαΠαιδιά την βλέπω την δουλειά θα μείνουμε άφραγκοι
Αισιος το ροστερ πηγε 46 τεμαχιαΠαιδιά την βλέπω την δουλειά θα μείνουμε άφραγκοι
Ετσι όπως πάει 56 θα φτάσειΑισιος το ροστερ πηγε 46 τεμαχια
Για εκεί το πάει το βλέπω....Παιδιά την βλέπω την δουλειά θα μείνουμε άφραγκοι
156 θα φτάσειΕτσι όπως πάει 56 θα φτάσει
ωχ, ξαναερωτευτηκα...Και 41 Νο παπουτσι, ποδαρες για γλυψιμο και 1,75 υψος για γαμισι στο ορθιο
Έπειδη έχω και να γαμησω κάνα μήνα και επαιξαν κάτι ακυρωσεις θα την "πληρωσει" η κυρα Κελυ σήμερα , θα υπάρξει ανταπόκριση από το μέτωπο.Λοιπόν παίκτες ένα μίνι γκάλοπ θέλω, είμαι ανάμεσα σε Ρεμπέκα και Kelly. Με ενδιαφέρει αποκλειστικά ποια απ' τις δυο ρουφάει καλύτερα και ποια σκυλογαμιεται που λέει και μία ψυχη. Το ξέρω πως η απάντηση είναι η Τζέσικα αλλά θέλω μια αλλαγή από την αγαπημένη μας ξεκωλιαρα.
Δυο φορές άφιξη..Πρέπει να είναι καλό...
εχει ξαναρθει ή το λες επειδη την ποσταραν 2 φορες ?Δυο φορές άφιξη..Πρέπει να είναι καλό...
Το δεύτερο...Δε νομίζω να την έχουμε ξαναδεί...Βέβαια εσύ παίζει να την έχεις πετύχει κάπου...εχει ξαναρθει ή το λες επειδη την ποσταραν 2 φορες ?
την εκλεισα για βραδυ...θα δειτε κριτικη αυριοΤο δεύτερο...Δε νομίζω να την έχουμε ξαναδεί...Βέβαια εσύ παίζει να την έχεις πετύχει κάπου...
δε με ψηνει....RF να μας ενημερώσεις και για Demi
μπαααα, εχει κατι ξενερωτικοΚαλά έτσι και σκάση πιστοποιημένη κριτική από μέλος του σκοτωμού θα πας
Καλά καλά!μπαααα, εχει κατι ξενερωτικο
Καλό αργά παρά ποτέ.Τώρα εσάς εκεί στο glamour θα σας μαλώσω ,έπρεπε να γίνει πόλεμος για να βάζετε την σωστή χώρα προέλευσης των κοριτσιών
Πριν μονο Ρωσσιδες ειχε το site , ακομα και τις Βραζιλιανες , Ρωσσιδες τις βαφτιζανεΤώρα εσάς εκεί στο glamour θα σας μαλώσω ,έπρεπε να γίνει πόλεμος για να βάζετε την σωστή χώρα προέλευσης των κοριτσιών
Πριν μονο Ρωσσιδες ειχε το site , ακομα και τις Βραζιλιανες , Ρωσσιδες τις βαφτιζανε