alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.821
- Πόντοι
- 1.206
Έρικα Έρικα σε είδα και ανέβηκα
τι peace και μαλακίες μας τσαμπουνάς ρε τύπε... εγώ είμαι σε φουλ και μόνιμο πόλεμο με την υποκρισία...Ωραια αναλυση κ..υποκειμενικοτατη...Αφηνω τον Annapurna που απαντησε ηδη.σε υποκειμενικα σχολια τι να απαντησεις..μια σου,μια μου σχολειο φαση,...peace.
Ακριβως …peace σε λυπάμαι , αισθάνομαι , συμπάσχω αλλα έλα φάε και μια πουτσα δε συνάδει .τι peace και μαλακίες μας τσαμπουνάς ρε τύπε... εγώ είμαι σε φουλ και μόνομο πόλεμο με την υποκρισία...
1ο Φάουλ. αφού βομβαρδίζεται η πατρίδα της τι δουλειά έχει να βιζιτάρει... με τα λεφτά που έχει βγάλει ας πάει να βοηθήσει τους συγγενείς της που δεν μπορούν να δώσουν κώλο!
2ο Φάουλ. αφού τις συναισθάνεστε κάποιοι ευαίσθητοι εδώ μέσα γιατί πάτε να τις γαμήσετε την δύσκολη τούτη ώρα?
3ο Φάουλ. αν έβαλαν τα κλάμματα πάρτε τα λεφτά πίσω, προτείνετε την αλλαγή εργασίας στο κορίτσι και κλείστε μια Ρωσίδα για να γαμήσετε ανενόχλητος!
4ο Φάουλ. Αν είναι να στενοχωρηθούμε για κάποιους επαναλαμβάνω... ας στενοχωρηθούμε γι αυτούς που τρώνε οβίδες και όχι γι αυτές που τρώνε ψωλές...
Τα παραπάνω είναι η δικιά μου υποκειμενικότητα...
τώρα αν η δικιά σου είναι... πχ. πήγα να γαμήσω αλλά το κοριτσάκι ήταν λυπημένο και στενοχωρήθηκα κι εγώ γιατί είμαι πάνω απ' όλα άνθρωπος και είπα να το μοιραστώ με τους λοιπούς πουτανιάρηδες στο φόρουμ... εεε τότε θες πολύ δουλειά...
ε και πούσαι... peace...
τι peace και μαλακίες μας τσαμπουνάς ρε τύπε... εγώ είμαι σε φουλ και μόνιμο πόλεμο με την υποκρισία...
1ο Φάουλ. αφού βομβαρδίζεται η πατρίδα της τι δουλειά έχει να βιζιτάρει... με τα λεφτά που έχει βγάλει ας πάει να βοηθήσει τους συγγενείς της που δεν μπορούν να δώσουν κώλο!
2ο Φάουλ. αφού τις συναισθάνεστε κάποιοι ευαίσθητοι εδώ μέσα γιατί πάτε να τις γαμήσετε την δύσκολη τούτη ώρα?
3ο Φάουλ. αν έβαλαν τα κλάμματα πάρτε τα λεφτά πίσω, προτείνετε την αλλαγή εργασίας στο κορίτσι και κλείστε μια Ρωσίδα για να γαμήσετε ανενόχλητος!
4ο Φάουλ. Αν είναι να στενοχωρηθούμε για κάποιους επαναλαμβάνω... ας στενοχωρηθούμε γι αυτούς που τρώνε οβίδες και όχι γι αυτές που τρώνε ψωλές...
Τα παραπάνω είναι η δικιά μου υποκειμενικότητα...
τώρα αν η δικιά σου είναι... πχ. πήγα να γαμήσω αλλά το κοριτσάκι ήταν λυπημένο και στενοχωρήθηκα κι εγώ γιατί είμαι πάνω απ' όλα άνθρωπος και είπα να το μοιραστώ με τους λοιπούς πουτανιάρηδες στο φόρουμ... εεε τότε θες πολύ δουλειά...
ε και πούσαι... peace...
Πηγαινοέρχεται η μικρή...;
Ναι την μία μέρα είναι μέσα την άλλη εξαφανίζεται!!!Πηγαινοέρχεται η μικρή...;
Φανταζομαι το περλ χαρμπορ δεν το αντεληφθης τυπε?Ηταν το μακρινό 1962 όταν ο Γ.Γ Χρουτσόφ αποφάσισε να εγκαταστήσει πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές στην Κούβα.
Οταν το έμαθαν οι Αμερικανοί άρχισαν να φωνάζουν ότι η Κούβα είναι δίπλα τους μέχρι που οι Ρώσοι έκαναν πίσω και γλιτώσαμε τον ΓΠΠ.
2022 όλες οι χώρες του συμφώνου Βαρσοβίας είναι στο ΝΑΤΟ η καί στην EU συν περιοχές της Ρωσίας όπως οι χώρες της Βαλτικής και η Ρωσία δεν μίλησε καν ίσως γιατί δεν ήταν η παλιά Ρωσία.
Τώρα η Αμερική θέλει στο ΝΑΤΟ καί την Ουκρανία ,μέχρι την τελευταία στιγμή μπορούσε να κάνει πίσω αλλά δεν το έπραξε όπως η Ρωσία το 62.
Με τον πόλεμο όμως δεν κερδιζεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!
ΥΓ.Οί μοναδικές χώρες που δεν έχει πέσει σφαίρα τα τελευταία 100χρόνια είναι η Αμερική και Ελβετία
εδω εχουμε ενα αστερι......Τον ξανακοβω οτι γαμιεται με ΛΥΣΣΑ
Κι εγώ ένα με το συμπάθειο άνετα κ χωρίς συγκινήσεις …εγώ πάντως το κωλί της Έρρικας το όργωνα και αν δακρύσει ελπίζω πως θαναι επειδής την συγκίνησε η ψωλή μου...
Εγώ πάντως φοβάμαι..... ότι θα φάω ΕΓΩ το ξύλο αν πάωεδω εχουμε ενα αστερι......Τον ξανακοβω οτι γαμιεται με ΛΥΣΣΑ
καλα εσυ απλα τα πετας τα λεφτα τελικα(και μαγκια σου) και μετα μας λες τις περιπετιες! Εκει θα ζησεις και το αγχος να σου επιτιθεται και ρωσσικη αρκουδα, θα εχει τρομερες συγκινισεις!Εγώ πάντως φοβάμαι..... ότι θα φάω ΕΓΩ το ξύλο αν πάω
Λες αν ζητήσω να βρουν καμία στολή αρκούδας να φορέσει από τις αποκριές?καλα εσυ απλα τα πετας τα λεφτα τελικα(και μαγκια σου) και μετα μας λες τις περιπετιες! Εκει θα ζησεις και το αγχος να σου επιτιθεται και ρωσσικη αρκουδα, θα εχει τρομερες συγκινισεις!
ντάξει... δε λέω... για 60 ευρώ το μισάωρο σε μασατζίδικο της τα ακούμπαγα...εδω εχουμε ενα αστερι......Τον ξανακοβω οτι γαμιεται με ΛΥΣΣΑ
μπορεί και δύο... γιατί μόνο ένα?Κι εγώ ένα με το συμπάθειο άνετα κ χωρίς συγκινήσεις …