Απαράδεκτη συμπεριφορά από το γραφείο. Αν και θα συνδέσουν το τηλέφωνο μου με το ψευδώνυμο μετά από αυτό, δε με νοιάζει καθόλου. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που φέρονται σκαιότατα ενώ υπήρξα χρόνια πελάτης του γραφείου. Λεπτομερώς τι συνέβη. Έκλεισα ραντεβού από την προηγούμενη με τη Dilara, για τις 14:00 της επόμενης μέρας. Μου ζήτησαν να επιβεβαιώσω το αργότερο μέχρι τις 13:00. 12:45 τους έστειλα μήνυμα πως θα είμαι στην ώρα μου στο ραντεβού για να λάβω απάντηση πως η κοπέλα είχε ραντεβού μέχρι τις 10:00 το πρωί και ζήτησε ρεπό. Αναρωτιέμαι τώρα εγώ αφού ήξεραν πως η κοπέλα δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο προγραμματισμένο ραντεβού γιατί δεν ενημέρωσαν νωρίτερα; Ξέρουν ποιες οι υποχρεώσεις μας και πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα μας για να βρούμε μια ώρα ελεύθερη για το πάθος μας;
Ούτε καν συγγνώμη δεν ζήτησαν για το γεγονός, το οποίο όπως προείπα έχει συμβεί και στο παρελθόν. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που απέδειξαν πως δεν σέβονται τους πελάτες τους και δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά μόνο το χρήμα. Είναι θέμα αρχής λοιπόν να μην συνεργαστώ ποτέ πάλι μαζί τους. Το ξέρω πως δεν τους νοιάζει γιατί είναι πολλά τα κορόιδα εγώ όμως είμαι ξεκάθαρος, όπου δε με θέλουν και δε με σέβονται δεν πάω.
ΥΓ. Έγραψα κριτική χθες για το συμβάν, την οποία προς το παρόν δε βλέπω δημοσιευμένη στην ιστοσελίδα. Ελπίζω να κάνω λάθος και η κριτική να δημοσιευθεί αργότερα άλλως θα την επαναλάβω ώσπου να τη δω δημοσιευμένη.