Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 95.438
- Πόντοι
- 46.423
Τὴ βλέπω ἐνδιαφέρΟΥΣΑ!! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ!
Ποιός την άφησε έγκυο ??? ?
Τὴ βλέπω ἐνδιαφέρΟΥΣΑ!! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ!
Ποιός την άφησε έγκυο ??? ?
έχω ξανυχτεί σε όλα... σκέφτομαι και γραφεία που είχα ρίξει μαύρο με τη ξηρασία που έχει πέσειΤὴ βλέπω ἐνδιαφέρΟΥΣΑ!! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ!
Μαζί σου, φίλε! Καί ὄχι μόνο σέ αὐτό τὸ πρακτορεῖο...
Όλο και κάτι θα βρεις δε γίνεται.Το πολύ πολύ πας σε στανταράκιέχω ξανυχτεί σε όλα... σκέφτομαι και γραφεία που είχα ρίξει μαύρο με τη ξηρασία που έχει πέσει
Αν μας πεις σε ποια αναφέρεσαι, θα σου πούμε και που πάει!Τώρα βλέπω ένα από τα όμορφα κορίτσια του γραφείου να ταξιδεύει.
Λέτε να έρχεται προς τα δώ ???
Ακόμα δεν έχω βρει το στανταράκι μου... 3 θέλω. 1 δεν έχει ξαναέρθει, η 2η μόνο ΘΕΣ και θα ταξιδέψω να πάω αν κάτσει και η 3η που απλά 3 μήνες προσπαθώ και δεν μπορώ να κλείσω ραντεβού γτ όλο κάτι τυχαίνει.Όλο και κάτι θα βρεις δε γίνεται.Το πολύ πολύ πας σε στανταράκι
Ακόμα δεν έχω βρει το στανταράκι μου... 3 θέλω. 1 δεν έχει ξαναέρθει, η 2η μόνο ΘΕΣ και θα ταξιδέψω να πάω αν κάτσει και η 3η που απλά 3 μήνες προσπαθώ και δεν μπορώ να κλείσω ραντεβού γτ όλο κάτι τυχαίνει.
Από στανταράκια ατύχησα
Όλο και κάτι θα βρεις δε γίνεται.Το πολύ πολύ πας σε στανταράκι
Γεια σας μήπως γνωρίζετε η Tori ποτέ θα ξανά είναι στο γραφείο σκεφτόμουν να την κλείσω για αυτή την βδομάδα αλλά είδα ότι δεν υπάρχει στην σελίδα του γραφείου
Ποτε δε ξέρεις…Καλό;Τώρα βλέπω ένα από τα όμορφα κορίτσια του γραφείου να ταξιδεύει.
Λέτε να έρχεται προς τα δώ ???
Αυτή της Θεσσαλονίκης την ξέρωΑκόμα δεν έχω βρει το στανταράκι μου... 3 θέλω. 1 δεν έχει ξαναέρθει, η 2η μόνο ΘΕΣ και θα ταξιδέψω να πάω αν κάτσει και η 3η που απλά 3 μήνες προσπαθώ και δεν μπορώ να κλείσω ραντεβού γτ όλο κάτι τυχαίνει.
Από στανταράκια ατύχησα
Το πιο επαναλαμβανόμενο , βαρετό ρόστερ ever .
Πάω για κανα τάβλι στο καφενέ καλύτερα .
Καμία σχέση με COVID η ελάχιστη . Δες Ιταλία πόσες είναι .Δεν είναι και εύκολη εποχή με τον covid. Σε λίγο θα έρθουν και καινούργιες. Σιγά σιγά ανοίγουν τα πράγματα
εγω το ειχα πει.Το πιο επαναλαμβανόμενο , βαρετό ρόστερ ever .
Πάω για κανα τάβλι στο καφενέ καλύτερα .
Δηλαδή δεν υπάρχει έτσι ? Δε ξεκολαει καμία από τις υπάρχουσες . Ούτε έρχονται ούτε φεύγουν . Παγωμένη ίδια εικόναεγω το ειχα πει.
θα θελουνε μεριδιο απο τη συνταξη μας σε λιγα χρονια
εγω εχω να ψωνισω απο το Νοεμβριο απο το γραφειο.Δηλαδή δεν υπάρχει έτσι ? Δε ξεκολαει καμία από τις υπάρχουσες . Ούτε έρχονται ούτε φεύγουν . Παγωμένη ίδια εικόνα
Είπα κ εγώ μήπως εγώ είμαι ο τρελός .εγω εχω να ψωνισω απο το Νοεμβριο απο το γραφειο.
τι να παρω?
ολο οι ιδιες και οι ιδιες. τις βαρεθηκα.
μηπως να μεταναστευσουμε?Είπα κ εγώ μήπως εγώ είμαι ο τρελός .
Εκτός αν μου χάλασε το lap top πάγωσε η εικόνα κ έχουν έρθει 15-20 μουναρες κ δε το ξέρω