busterd
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 10.617
Περιλαμβάνεται και διανυκτέρευση με την βίζιτα της επιλογής σου;Εισιτήριο 2.80 γιουργια όπως Αττική οδό
Περιλαμβάνεται και διανυκτέρευση με την βίζιτα της επιλογής σου;Εισιτήριο 2.80 γιουργια όπως Αττική οδό
Φυσικά ,και 2000 γιουργια bonus !Περιλαμβάνεται και διανυκτέρευση με την βίζιτα της επιλογής σου;
Μια θέση στην σκεπή παρακαλώ. Να είναι και οικονομική
Πάω να παρκάρω Αττική ΟδόΦυσικά ,και 2000 γιουργια bonus !
κιτρινη καρταἜτσι! Ἡ Οὐκρανία βασικά δέν ὑπῆρξε καί δέν ὑπάρχει.... Εἶναι δημιούργημα τῶν Σοβιετικῶν οὐσιαστικά..
κιτρινη καρτα
ανιστοριτος
η πρωτη προσπαθια για ουκρανικο κρατος το 1919
την οποια κατελαβε ο κοκκινος στρατος
σαν τους τουρκους κι εσυΤό ὁποῖο ὅμως δέν "πήγαινε" πουθενά... Προσπαθοῦσαν ὄχι καί τόσο διακριτικά νά τὸ στήσουν οἱ Γερμανοί... Γιατί Οὐκρανία ὡς ἔθνος ΔΕΝ ὑπῆρχε καί δέν ὑπάρχει... Αὐτό εἶναι τεχνητό πρᾶγμα! Οἱ ὀποῖοι Γερμανοί τὰ κατάφεραν μὲ τίς τρεῖς Βαλτικές δημοκρατίες...
σαν τους τουρκους κι εσυ
ολοι οι τουρκμανοι τουρκοι
οχι οι ουκρανοι ειναι ουκρανοι
και γλωσσολογικα να το παρεις
Μάλλον ο καφετζής γεροκσούρας έχει δίκιο μου φαίνεται
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
Για περισσότερα από 1000 χρόνια ο ελληνικός και ο ουκρανικός λαός πορεύθηκαν ο ένας στο πλευρό του άλλου, διατηρώντας πάντοτε ισχυρούς πνευματικούς δεσμούς, διεξάγοντας ηρωικούς αγώνες για να προφυλάξουν την κοινή τους πίστη και πολεμώντας εναντίον των ίδιων εχθρών. Παρά όμως τις μακραίωνες...www.politeianet.gr
ξέρουμε εάν κάνει το γραφείο outcall ραντεβού προς τα νότια προάστια;
δεν υπαρχει περιπτωση να κανω λαθοςΜάλλον ο καφετζής γεροκσούρας έχει δίκιο μου φαίνεται
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
Για περισσότερα από 1000 χρόνια ο ελληνικός και ο ουκρανικός λαός πορεύθηκαν ο ένας στο πλευρό του άλλου, διατηρώντας πάντοτε ισχυρούς πνευματικούς δεσμούς, διεξάγοντας ηρωικούς αγώνες για να προφυλάξουν την κοινή τους πίστη και πολεμώντας εναντίον των ίδιων εχθρών. Παρά όμως τις μακραίωνες...www.politeianet.gr
το ρωσσια ειναι ελληνικης/βυζαντινης προελευσηςΦίλε τὰ διάβασες τὰ περιεχόμενα: Κιέβσκαγια Ροὺς: Ἡ Ρωσία τοῦ Κιέβου! Μετά περνᾶνε Πολωνοί-Λιθουανοί, μετά Κοζάκοι (στρατιωτικές μονάδες σάν τοὺς Ἀκρίτες τοῦ Βυζαντίου)... Καί μετά πᾶμε, στἠν περίοδο 18ος-19ος αἰώνας ποὺ οἱ Ρῶσοι ἀπελεύθερωσαν τὴν Οὐκρανία ἀπ'τοὺς Ὀθωμανοὐς! Ὁτιδήποτε ἀκολουθεῖ χρονικῶς μετά στηρίζεται σέ Σοβιετική "ἑρμηνεία" περί τριῶν Σλαβικῶν λαῶν στὴν περιοχή! Ἡ ἔννοια τῆς Οὐκρανικότητας καί τῆς Λευκορωσικότητας ΩΣ ΕΘΝΩΝ πρίν τὸ 1914 ΔΕΝ ὑπάρχουν!
δεν έχω μονάδεςΓιατί δέν παίρνεις τηλ.;
δεν υπαρχει περιπτωση να κανω λαθος
το ρωσσια ειναι ελληνικης/βυζαντινης προελευσης
και ο ορος κιεβαν ρους ειναι το αναλογο της βυζαντινης αυτοκρατοριας
κοινως δεν ελεγαν ετσι τον εαυτο τους
οι δεν καθαροι ρωσοι ελεγαν οτι ειναι λευκοι ρωσσοι (μπελαρους)
Ασε το το θεμα το ξερω καλα
διαβασε ποιος ηταν ο Ταρας Σεφτσενκο (ολα τα παρκα ουκρανια τα λενε σεφτσενκο παρκ)
Συγγνώμη, ἀλλά ἀκόμη καί ἄν κάνουν outcall, πῶς θά τὸ κανονίσης ἄν δέν πάρης τηλ.;!δεν έχω μονάδες
έχεις και δίκιο βρε μπαγάσα. με τάπωσεςΣυγγνώμη, ἀλλά ἀκόμη καί ἄν κάνουν outcall, πῶς θά τὸ κανονίσης ἄν δέν πάρης τηλ.;!