ωραίο δείχνει ανανεωμένοΓια Adrianna στα προσεχώς ακούω γνώμες
Καλά βλέπω γεμίζουμε...
ωραίο δείχνει ανανεωμένοΓια Adrianna στα προσεχώς ακούω γνώμες
Δεν έχεις αφήσει καμία έτσιειναι ωραιο μουνι εμφανισιακα, ψηλο κι εκλεπτισμενο, την ειχα στο ξενοδοχειο αλλα οι κριτικες ειναι απογοητευτικες
Πάπυρος Larousse BritannicaΔεν έχεις αφήσει καμία έτσι
εκλεπτισμενο; Δηλαδή μπορούμε να βάλουμε κανένα εμβατήριο Ραντεσκι (228) - μέρες που είναι - και να την πάμε αλογάκι;;;ειναι ωραιο μουνι εμφανισιακα, ψηλο κι εκλεπτισμενο, την ειχα στο ξενοδοχειο αλλα οι κριτικες ειναι απογοητευτικες
την ειχα δει, δεν την ειχα παρειΔεν έχεις αφήσει καμία έτσι
Τόσο χάλι;την ειχα δει, δεν την ειχα παρει
χάλι ηταν οι κριτικεςΤόσο χάλι;
αλτσχαϊμερ αδερφε;Ox H HELEN δεν θα προλάβω να την πάρω, ήθελα να ρωτήσω τι κάναμε εκείνο το βράδυ του Ιουλίου του 2020 ; (7 ώρες και δεν θυμάμαι τίποτα )
Ειλικρινά δεν θυμάμαι τίποτα από αυτές τις 7 ώρες. 7 ώρες πας Θεσσαλονίκη τρως μπουγάτσα και επιστρέφεις.αλτσχαϊμερ αδερφε;
ναιΕιλικρινά δεν θυμάμαι τίποτα από αυτές τις 7 ώρες. 7 ώρες πας Θεσσαλονίκη τρως μπουγάτσα και επιστρέφεις.
Την θυμάμαι να είναι στο σπίτι, την έχω καταγεγραμμένη στο τεφτέρι, αλλά τίποτα!
Το περιτύλιγμα καλό, το περιεχόμενο χάλι; τώρα που ξεφορτώνουν τις κοπέλες σαν πεπόνια εγώ έφυγαχάλι ηταν οι κριτικες
Μπορώ να σου κάνω περιγραφή παράδειγμα από κάτι Roxany που την είχα πάρει κάτι αιώνες πριν, την Yasmina πριν κάτι χρόνια, αυτή τίποτα .... Μια που την είχα πάρει σε άλλη χώρα (συγκεκριμένο περιστατικό), και την είχα ξανασυνδέσω κάτι χρόνια μετά θυμόμουν το περιστατικό και πεθάναμε στα γέλια. Αυτή τίποτα!ναι
αλλα τι μπουγατσα;
με κρεμα με τυρι με κιμα;
εχει σοβαρη διαφορα
δεν μας τα λες καλα φιλε καμικαζι
ευτυχως γιατι μερικες σελιδες πισω ανυσυχουσα που δεν τις θυμομουν και ηταν μισαωρα
εσυ με 7ωρα και ξεχνας?
Αρα ακομα εχω καλη μνημη
Σαν παράδειγμα εδώ είμαι ποιο κοντά σε κρεμ μπρουλέ , Εκλαίρναι
αλλα τι μπουγατσα;
με κρεμα με τυρι με κιμα;
εχει σοβαρη διαφορα
δεν μας τα λες καλα φιλε καμικαζι
ευτυχως γιατι μερικες σελιδες πισω ανυσυχουσα που δεν τις θυμομουν και ηταν μισαωρα
εσυ με 7ωρα και ξεχνας?
Αρα ακομα εχω καλη μνημη
Αχαριστη κι αλητισσα για πες μου τι σου ζητησε;Αν δε δω tattoo με το όνομα μου θα πέσει πολύ κηδεία στις κριτικες . Αχάριστες
Πάνε δε πάνε οι δουλειές θα την δεις να ερχεταιεχει να ερθει απο μαρτιο...και μου ειχε πει οτι εχει ανοιξει μαγαζι με ρουχα στη Μοσχα, οποτε δε θα ξαναερχοταν..
Τωρα τί να σου πω, αν δεν πανε καλα οι δουλειες, μπορει να ξαναερθει
Το περιτύλιγμα καλό, το περιεχόμενο χάλι; τώρα
να ερθει να της κανουμε το λαρυγγι αεροδιαδρομοΠάνε δε πάνε οι δουλειές θα την δεις να ερχεται