feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.486
- Πόντοι
- 26.236
Μπιτόνι παντως έχω τέτοιο δεν …Πρώτο νερό για την Jessi
Μπιτόνι παντως έχω τέτοιο δεν …Πρώτο νερό για την Jessi
Κοντινο μελλον γιατι απο οτι βλεπω παει στην κηδεια του μακαριτη
Την έχεις συναντήσει;Εμενα που είμαι κ λίγο μυστήριος μου βγάζει ότι η κοπελα μια χαρά ήταν …
Με φωτογράφισες ασχημα σου λέωΈχω την εντύπωση οτι σε outcall σε σπίτι με τζάκι, κρασί και ωραία χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα μια χαρά θα είναι το κορίτσι. Μερικές μεταμορφώνονται στα outcall σε σπίτια.
Λογικό δεν είναι μωρεΈχω την εντύπωση οτι σε outcall σε σπίτι με τζάκι, κρασί και ωραία χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα μια χαρά θα είναι το κορίτσι. Μερικές μεταμορφώνονται στα outcall σε σπίτια.
Όχι , νομίζω ότι κάτι είχε ειπωθεί για μετρίων δυνατοτήτων κ δεν ασχολήθηκα .Την έχεις συναντήσει;
Από επικοινωνία; Το μιλάει το αγγλικό ή νοηματική ;Κριστενα
Με λίγα λόγια άψογη
Η Κριστένα είναι πολύ πιο όμορφη στην πραγματικότητα από ότι στην σελίδα του σάιτ. Είμαι ψηλή χώρος τακούνια με έφτανε και έχει κορμί θυληκοτατο. Με κωλαρα με ωραίο στήθος με όμορφα εσώρουχα. Τα πάντα επάνω της ήταν εντυπωσιακά. Από τις λίγες φορές που έχω.παθει ευχάριστη πλάκα. Σε όλα της προσωπική μπα άποψη ήταν το απόλυτο δεκαριά σε πολλά πράγματα. . πραγματικά μια κοπέλα που τιμάει τα λεφτά της και θέλει να περάσεις άριστα. Όχι απλά καλά. Πίπα τρομερή.
Ε ναι είμαι πιπακιας τι να κάνουμε....
Πραγματικά έδωσε ρεσιτάλ πίπας και ρεσιτάλ στο σεξ.
Στησίματα; Τρομερά ειδικά στα 4 που έχει ένα ωραίο αφράτο κωλο. Η γκόμενα θα ξαναπεράσει από το πάγκο του γεροξουρα σύντομα... Θα σπάσω έναν από τους κανόνες μου και θα πάρω δεύτερη ίσως και 3η φορά την ίδια γκόμενα από γκλαμουρ.... Καλές γιορτές παιδιά.. Ανεβάζω και 3 φωτογραφίες που την έβγαλα
μιλαειΑπό επικοινωνία; Το μιλάει το αγγλικό ή νοηματική ;
Γαμωτο μου βγάλες το ματιμιλαει
αλλα εγω ειμαι ρωσομαθεις
γλωσεψα την μπερδα μουΓαμωτο μου βγάλες το ματι
Ρωσομαθης
Δικαιολογημένος γιατί μιλάς και πολλες γλώσσεςγλωσεψα την μπερδα μου
Πολυ σωστή παρατήρηση από έναν γνωστή.μολις προσφατα το κατάλαβα αυτό καλα με όσα μου είπε ένα εκδιδόμενο κορασιο για το γεγονός ότι οφείλει να κοιμαται στο κρεββάτι που υποδέχεται όλους μας.και χωρίς καθαρίστρια καθημερινά.θα μου πειςολα σχετικά ειναιΚάποτε η γνωστή Vlada δεν έκανε incall και πολλες αλλες φυσικά στο διάστημα όλων αυτών των χρόνων.
Κάποια κορίτσια που έτυχε να γνωρίσω καλύτερα μου έχουν στείλει φωτογραφίες τους μέσα από το δωμάτιο τους… το πρόσωπο τους είναι τόσο πολύ ταλαιπωρημένο ψυχολογικα όσο δεν φαντάζεστε!
Αν δεν υπήρχαν οικονομικοί λόγοι στη μέση (για τους πελάτες αλλά και για το γραφείο) ΚΑΝΟΝΙΚΑ τα κορίτσια θα έπρεπε να συναντούν τους πελάτες σε άλλο δωμάτιο!!
Οποιος πελάτης θελει incall θα πηγαίνει στο ξενοδοχείο τους και θα συναντάει τον πελατη σε διαφορετικό δωμάτιο.
Ξέρεις τι ψυχολογική φθορά είναι ρε συ να πηδάς στα ίδια σεντόνια του σπιτιού σου 7 τάνες την ημέρα; Δεν συγκρίνεταιΓιατί μήπως πιστεύεστε ότι είναι σωστό να γαμαει ο καθένας μας στο ίδιο σεντόνι με άλλους 6-7 στα καπάκια;;
Πετσέτα μας δίνουν… αλλαγή στα σεντόνια δεν γίνεται ???
Σώπαινε θέλω να ανοίξω EasyWash στη Συγγρου ???Ξέρεις τι ψυχολογική φθορά είναι ρε συ να πηδάς στα ίδια σεντόνια του σπιτιού σου 7 τάνες την ημέρα; Δεν συγκρίνεται
4 με τα ελληνικοςΔικαιολογημένος γιατί μιλάς και πολλες γλώσσες
Σχετικό δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ!!!!Πολυ σωστή παρατήρηση από έναν γνωστή.μολις προσφατα το κατάλαβα αυτό καλα με όσα μου είπε ένα εκδιδόμενο κορασιο για το γεγονός ότι οφείλει να κοιμαται στο κρεββάτι που υποδέχεται όλους μας.και χωρίς καθαρίστρια καθημερινά.θα μου πειςολα σχετικά ειναι