feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 27.251
- Πόντοι
- 26.236
legendsΝτροπή ρε! Σα δεν ντρέπεσαι
Τη Vanessa από το Lady land δεν την θυμάσαι; Και την Mya Diamond την ξέχασες;
legendsΝτροπή ρε! Σα δεν ντρέπεσαι
Τη Vanessa από το Lady land δεν την θυμάσαι; Και την Mya Diamond την ξέχασες;
Οπα ! Και τι θα πει τώρα αν δε το κανει ? Ρε συ είναι καλά κορίτσια θέλουν στοργή όχι λεφτά !!!!Της Jessi της αρέσει να την κατουράνε;;;
Τα σωστά εργαλεία κάνουν τον καλό μάστοραΕ θέλει και προετοιμασία ο κώλος δεν πας έτσι. Που είσαι χόρχε να δώσεις μάθημα;
Ναι μόνο στοργή…Οπα ! Και τι θα πει τώρα αν δε το κανει ? Ρε συ είναι καλά κορίτσια θέλουν στοργή όχι λεφτά !!!!
Άμα πας με τη φούσκα γεμάτη με 3 λίτρα νερό και σου πει όχι τι κάνεις;Της Jessi της αρέσει να την κατουράνε;;;
Εσύ είσαι ο εραστής σου και σκληρογαμιάς 2 σε 1. Είσαι εκτός συναγωνισμού γαμήκοςΝαι μόνο στοργή…
Αφού 4-5 μου έχουν πει με γαμησες πολύ ωραία και δεν θέλω λεφτά
Το μεροκαματο να βγαινει ?Της Jessi της αρέσει να την κατουράνε;;;
Της Jessi της αρέσει να την κατουράνε;;;
Ρε φίλος πίστεψε με γιαυτο έχω σκαλώσει να την ξαναπάρω.τοτε στο πρώτο τουρ είπαμε διαφορά και λεω δεν είναι για πολύ αυτή.ημουν κιεγω πιο φρέσκος και τσίμπησα.μετα είδα ποσα τετοια έβαλε και είδα κι άλλες φωτο και λεω αλλοτρίωσης! Αποδέχτηκε τη φύση της και τα δίνει όλα.οποτε αν βγάζει τετοια γούστα τρελαίνομαι.ποιος δεν είχε έστω μια φορά γκόμενά που σε καποιον άλλο ήταν κυρία και καλά κ με όλους τους άλλους έβγαζε γουστα;Της Jessi της αρέσει να την κατουράνε;;;
Και οι αγαπουληδες που θα πήγαιναν στη jessi και στη κάθε Jessi με σοκολατάκια και λουλούδια για να δουν ένα καλο κ γλυκό κορίτσι ??? Καταστροφή .Ρε φίλος πίστεψε με γιαυτο έχω σκαλώσει να την ξαναπάρω.τοτε στο πρώτο τουρ είπαμε διαφορά και λεω δεν είναι για πολύ αυτή.ημουν κιεγω πιο φρέσκος και τσίμπησα.μετα είδα ποσα τετοια έβαλε και είδα κι άλλες φωτο και λεω αλλοτρίωσης! Αποδέχτηκε τη φύση της και τα δίνει όλα.οποτε αν βγάζει τετοια γούστα τρελαίνομαι.ποιος δεν είχε έστω μια φορά γκόμενά που σε καποιον άλλο ήταν κυρία και καλά κ με όλους τους άλλους έβγαζε γουστα;
Τα ξεφορτώνεις στη λεκανηΆμα πας με τη φούσκα γεμάτη με 3 λίτρα νερό και σου πει όχι τι κάνεις;
Είμαι αυτό που λένε ένας «αγαθός γίγαντας»Εσύ είσαι ο εραστής σου και σκληρογαμιάς 2 σε 1. Είσαι εκτός συναγωνισμού γαμήκος
με φώναξε κανείς?Ε θέλει και προετοιμασία ο κώλος δεν πας έτσι. Που είσαι χόρχε να δώσεις μάθημα;
Lauryn May
Θα τραβήξει η jessi το καζανάκι για το σορρυ next time . Νομίζω είναι λάθος πληροφορία του γραφειου κ δεν θα το έχει στο πρόγραμμα ….Τα ξεφορτώνεις στη λεκανη
Από τα λόγια μέχρι τις πράξεις φίλε η απόσταση είναι τεράστια !Ρε φίλος πίστεψε με γιαυτο έχω σκαλώσει να την ξαναπάρω.τοτε στο πρώτο τουρ είπαμε διαφορά και λεω δεν είναι για πολύ αυτή.ημουν κιεγω πιο φρέσκος και τσίμπησα.μετα είδα ποσα τετοια έβαλε και είδα κι άλλες φωτο και λεω αλλοτρίωσης! Αποδέχτηκε τη φύση της και τα δίνει όλα.οποτε αν βγάζει τετοια γούστα τρελαίνομαι.ποιος δεν είχε έστω μια φορά γκόμενά που σε καποιον άλλο ήταν κυρία και καλά κ με όλους τους άλλους έβγαζε γουστα;
Ναι , είχε αυτό το υφάκι princess… κι ας με έστησε ο driver . Ίσως δεν έπαιρνε μπροστά η limo …τελικά με την καπαρντίνα η Αντέλ ήταν?
Περιμενε και ερχεται το golden shower (depends on liters) και λυνετε το θεμαΆμα πας με τη φούσκα γεμάτη με 3 λίτρα νερό και σου πει όχι τι κάνεις;
τελικά με την καπαρντίνα η Αντέλ ήταν?