lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.348
- Πόντοι
- 5.646
Κατάλαβα...Τότε πρέπει να βρούμε δωμάτιο με καθρέφτη...μονο αν θαυμαζουν υον εαυτο τους στον καθρεφτη
Κατάλαβα...Τότε πρέπει να βρούμε δωμάτιο με καθρέφτη...μονο αν θαυμαζουν υον εαυτο τους στον καθρεφτη
Βλέπω και την πολυσυζητημένη Bella κάτω κάτω...
Βλέπω και την πολυσυζητημένη Bella κάτω κάτω...
Προκράτηση απο σημερα, χαχαΚαλά με μπελά όποιος προλάβει
Κ πριν 3 χρόνια που την ειχα πάρει 20 χρόνων ήταν... Τι διάολο?? Κόλλησε το χρονόμετρο???... Καυλωστην κ όλοι στη σειρά με το χαρτάκι... Κάτι μου λέει ότι θα βγει χειρoτερη απ τη Jessica....Άντε και καλά Χριστούγεννα.
Το έχουμε ξανά πει. Οι πουτάνες πάνε με τα σκυλίσια χρόνια.Κ πριν 3 χρόνια που την ειχα πάρει 20 χρόνων ήταν... Τι διάολο?? Κόλλησε το χρονόμετρο???... Καυλωστην κ όλοι στη σειρά με το χαρτάκι... Κάτι μου λέει ότι θα βγει χειρoτερη απ τη Jessica....
Κορμαρα model δείχνειBella οπωσδήποτε.
Την είχα συναντήσει το 19. Το πρώτο μου CT.Κορμαρα model δείχνει
Καλή ήταν θυμάμαι.... Το Νοβοσιμπιρσκ βγάζει γκομεναρες...Το έχουμε ξανά πει. Οι πουτάνες πάνε με τα σκυλίσια χρόνια.
Το ζήτημα είναι να μην ξεφεύγει το χρονόμετρο πολύ, να είναι όμορφη και με καλό σερβις.
Ναι έριξα μια ματιά στα reviewsΤην είχα συναντήσει το 19. Το πρώτο μου CT.
Πολύ καλή και σε εμφάνιση και σε υπηρεσίες.
Κορμαρα model δείχνει
Από Ρώμη έρχεται που το είχε 200 ευρώ . Ας έρθει τουλάχιστον κ η φιλη της η Mira μαζί . Καλή έτσι για την αλητεία αλλα οχι για επανάληψη . Καστανομάλλα πλέον εκει .Το έχουμε ξανά πει. Οι πουτάνες πάνε με τα σκυλίσια χρόνια.
Το ζήτημα είναι να μην ξεφεύγει το χρονόμετρο πολύ, να είναι όμορφη και με καλό σερβις.
Mira?Από Ρώμη έρχεται που το είχε 200 ευρώ . Ας έρθει τουλάχιστον κ η φιλη της η Mira μαζί . Καλή έτσι για την αλητεία αλλα οχι για επανάληψη . Καστανομάλλα πλέον εκει .
Mira πολύ πιο τίμιο στον αγώνα.
Η εμφανιση ανταποκρινεται να φτιαξω το ποιημα;Mira πολύ πιο τίμιο στον αγώνα.
Η Bella κλασική ουκρανη είμαι ομορφη το ξέρω το παίζω κ λίγο αθώα αλλα με είχε πάρει κ όλη η Ευρώπη …ενώ η Mira πιο juicy που ανεβάζει στροφές κ με κωλαρα σφιχτή .Η εμφανιση ανταποκρινεται να φτιαξω το ποιημα;
Ενα ξανθο μου εδειξεΗ Bella κλασική ουκρανη είμαι ομορφη το ξέρω το παίζω κ λίγο αθώα αλλα με είχε πάρει κ όλη η Ευρώπη …ενώ η Mira πιο juicy που ανεβάζει στροφές κ με κωλαρα σφιχτή .