Η Milana που είναι στο site μας έχει ξαναέρθει ? Κάτι μου θυμίζει.
Όταν βγει και καρτέλα θα ανέβει κριτική.
Θα μπορούσε να ήταν από τις τοπ εμπειρίες μου αλλά δεν ήταν δοτική σε πολλά πράγματα..
GFE καθαρά και μόνο... φοβισμένη αρκετά, αποφεύγει αγριάδες και ζήτησε να είμαι ευγενικός μαζί της. Όσοι έχετε 'mommy issues' εδώ είστε.
Σεξ δεν κάνεις, αλλά μόνο παθιασμένο έρωτα...ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΓΡΙΑΔΑ(λόγοι συγκεκριμένοι που σεβάστηκα). Γλωσσόφιλα αβέρτα και γουστάρει τρελά.
Αγγλικά γκούγκλη... όλα κομμένα μαχαίρι... όχι γλυφομούνι(το δέχτηκα γιατί είπε ότι δεν της αρέσει να της το κάνουν).. όχι δάχτυλα καθόλου. Πίπα από τις καλύτερες.
Αν θέλετε μία πραγματική γυναίκα χωρίς θεατρινισμούς και αλατοπίπερα από τσόντες εδώ είστε. Παραδοσιακό σεξάκι με τη γυναίκα σου, την γκόμενα σου ή τη σχέση σου.
Φωτό αρκετά κοντά στη πραγματικότητα... χωρίς όμως τόσο μεγάλο στήθος και υπάρχει κάποια χαλαρώτητα(εμφανίζεται περισσότερο στο κώλο) λόγω ηλικίας, 30+ βάλτε.
Σαν σύνολο ήταν όμορφο. Βάλτε και τρία τατουάζ μεγάλα στο πόδι, χέρι και πλάτη.
Δυστυχώς το ντύσιμο ήταν απλοϊκό... στυλ πάμε για καφέ απόγευμα κέντρο(μπορεί επειδη το ραντεβού ήταν τελευταίας στιγμής). Βαμμένη ωραία και μοσχομύριζε πάντα, από τις λίγες σε τέτοιο θέμα.
Τι να πω και τι να γράψω για αυτή τη κοπέλα. Πως γίνεται να με ικανοποίησε εγκεφαλικά φουλ με παθιασμένο έρωτα και όλα στο ρελαντί δεν ξέρω.